ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Selamlar, Perşembe akşamı oynanacak Gs - Bellinzona maçı için bilet arıyorum. Arkadaşlarım yeni açık üst'e bilet aldığı için benim alacağım biletin de o kategoride olması gerekiyor mecburen. Bileti satacak olan arkadaşın karaborsa yapmayacağına inanıyorum=) iletişim için: e-mail: [email protected] msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 abi bilet nasıl çıkar anlamadım. Daha yeni konya maçının biletleri yok muydu. yarın çıkması gerekmiyor mu biletin ya da salı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 http://www.biletix.com/event.htm?id=JGSF4 =) yeni açık alt biletleri mevcut da; benim bildiğim kadarıyla onlarla yeni açık üste girilemiyor, işime yaramıyor o da benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 edik: biletler harbi satıştaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben mi yanlıs anladım 30 ytl ye satılıyo burda işte :/ daha mı ucuza arıyosun yoksa satın al dediginde bilet mi kalmamıs oluyo? cunku hatırladıgım kadarıyla bilet kalmadıgında tükendi vs yazıyo da edit: pf ben bakarken diger kısımları okumamısım da saçma bişey yeni açık üstle yeni açık üste girememek filan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 valla arda karaborsa dışında bilet bulamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bu mal arkadaşlarım beni yanlış bilgilendirmişler; aradığımız bilet: eski açık bilet de bulmuştum tam, yalan oldu yine, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar