ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Selamlar, Perşembe akşamı oynanacak Gs - Bellinzona maçı için bilet arıyorum. Arkadaşlarım yeni açık üst'e bilet aldığı için benim alacağım biletin de o kategoride olması gerekiyor mecburen. Bileti satacak olan arkadaşın karaborsa yapmayacağına inanıyorum=) iletişim için: e-mail: [email protected] msn: [email protected]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 abi bilet nasıl çıkar anlamadım. Daha yeni konya maçının biletleri yok muydu. yarın çıkması gerekmiyor mu biletin ya da salı?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 http://www.biletix.com/event.htm?id=JGSF4 =) yeni açık alt biletleri mevcut da; benim bildiğim kadarıyla onlarla yeni açık üste girilemiyor, işime yaramıyor o da benim
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 edik: biletler harbi satıştaymış.
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben mi yanlıs anladım 30 ytl ye satılıyo burda işte :/ daha mı ucuza arıyosun yoksa satın al dediginde bilet mi kalmamıs oluyo? cunku hatırladıgım kadarıyla bilet kalmadıgında tükendi vs yazıyo da edit: pf ben bakarken diger kısımları okumamısım da saçma bişey yeni açık üstle yeni açık üste girememek filan :S
khala Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 valla arda karaborsa dışında bilet bulamazsın
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bu mal arkadaşlarım beni yanlış bilgilendirmişler; aradığımız bilet: eski açık bilet de bulmuştum tam, yalan oldu yine, hadi bakalım.
Öne çıkan mesajlar