Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wepla account

Zegna

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
aynı sekilde abi, oynamayı bırakmıs olup 25k- accountu olan varsa öm atabilirmi. dilediğinde geri veririm günde 2-3 oyun atıyorum zaten.
ama bayıyor 32k id.
Mesaj tarihi:
id'si yuksek diye atan gerizekaliyi saniye dusunmeden bl'leyip, safe list'inle mutlu yarinlara yelken acmanizi oneririm. Cok daha zevk aliyorsunuz oyundan 700+ bir bl'ye ulasinca bu sekilde.
Mesaj tarihi:
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış.Yüksek id diye atması gayet doğal kusura bakmayın.
Sonuçta adamın bakabiliceği 2 rasyonel 2 tane de rasyonel olmayan şey var id ping rasyonel olanlar.nickin tavırların vs de rasyonel olmayanlar e bu durumda id ye göre seçiyor ki düzgün bi oyun oynama şansı artsın tamam %100 başarılı bi sistem değil tabiki ama <10k oyunlarda quit oranı çok daha düşük ^^
Mesaj tarihi:
Ne yazık ki katılıyorum.Evet yüksek idli olup dotanın hakkını veren düşük idli olup saygısızca davranan birinin olması mümkün; ama düşük idlerde quit atma daha az oluyor.En azından çıkmak istese de idsi banlanacağından buna cesaret edemeyenler de çok.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
banada id si önemli olmıyan acc lazım zaten arkadaşa lazım bende var ama actıramadım hala 60k lı fılan ıdnız warsa talıbım kullanmdaığınız ıd lere. host ben oldugum ıcın sorun olmıyacakdır :)
  • 5 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
id tabikide onemli.Bende her gece oyun kuruyorum ve id ye de bakıyorum.Sonucta dusuk id lerde quit yuksek id lere gore daha az.Güzelde bi BL varsa zaten elinde düşük id lerdeki noobları ve quiterları da temızlıyosun güzel güzel oynuyosun
  • Yeni Oluştur...