Zegna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 lazım. 20 id li account verdiler ama accounta bisi olmasin ehuuha soyle 1k ile 10k arasi account arıyorum odunc alabilecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 7k var ama kıyak yap bana beleşe vermiyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 mağdem öyle o 20'yi bana ver sen buluruz sana bi acc sora:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ee yokmu kimsede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 id'si dusuk olana 5000 gold verilecekmis yeni patch'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 aynı sekilde abi, oynamayı bırakmıs olup 25k- accountu olan varsa öm atabilirmi. dilediğinde geri veririm günde 2-3 oyun atıyorum zaten. ama bayıyor 32k id. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 kullanılmayan sıfır yada dusuk lvllı wepla acc sı olan varsa bana verebılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mike said: . ama bayıyor 32k id. Sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluepainter Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 id si yüksek diye atıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 id'si yuksek diye atan gerizekaliyi saniye dusunmeden bl'leyip, safe list'inle mutlu yarinlara yelken acmanizi oneririm. Cok daha zevk aliyorsunuz oyundan 700+ bir bl'ye ulasinca bu sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluepainter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış.Yüksek id diye atması gayet doğal kusura bakmayın. Sonuçta adamın bakabiliceği 2 rasyonel 2 tane de rasyonel olmayan şey var id ping rasyonel olanlar.nickin tavırların vs de rasyonel olmayanlar e bu durumda id ye göre seçiyor ki düzgün bi oyun oynama şansı artsın tamam %100 başarılı bi sistem değil tabiki ama <10k oyunlarda quit oranı çok daha düşük ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Ne yazık ki katılıyorum.Evet yüksek idli olup dotanın hakkını veren düşük idli olup saygısızca davranan birinin olması mümkün; ama düşük idlerde quit atma daha az oluyor.En azından çıkmak istese de idsi banlanacağından buna cesaret edemeyenler de çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 banada id si önemli olmıyan acc lazım zaten arkadaşa lazım bende var ama actıramadım hala 60k lı fılan ıdnız warsa talıbım kullanmdaığınız ıd lere. host ben oldugum ıcın sorun olmıyacakdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Of. Bugün kuzenim geri döndü. Acc kavgası çıktı. Şöle 20k+ civarında accsi olan varmi elinde pls? Çok rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 id tabikide onemli.Bende her gece oyun kuruyorum ve id ye de bakıyorum.Sonucta dusuk id lerde quit yuksek id lere gore daha az.Güzelde bi BL varsa zaten elinde düşük id lerdeki noobları ve quiterları da temızlıyosun güzel güzel oynuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 şimdi benim weplada 50k var adamlar noobsun diyolar lan 50k idyi aldıgımda dotaya yeni başlamış olsam zaten 30 kere pro olurdum bu güne kadar tövbe estağafurullah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 iyide sen nubsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ben wepla da 0 dan başlasam yeni acc alsam oyunu ben kursam oyunuma kimse gelmezmi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 gelirler öyle bi gelirlerki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 nasıl üye olcam ki :P sitesi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 üye olamazsın kermitten account iste o bakıyo bu işlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kermit account versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar