Krusty Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 bence iki şüpheli var. birisi zaten başından beri dediğim joscelin. smash bundan bir önceki gün ona oy vermişti. belki anlaşılmaması için bir dahaki gece öldürtmüş olabilir. ikinciside görüldüğü gibi fly. ama şuan için oy vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Krusty'nin tespitleri iyi. Ama ben daha cok Fly'in suclu olduguna inaniyorum yani ortada somut kanit yok da kendinden emin bi sekilde o kadar sucladi smash'i kac turdur. Umarim townie degilsindir yoksa senin durumuna ben dusmus olucam. Linc oyu: Fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Ahırcı Hiçbirinizi sevmiyorum ama en çok Krusty ve Fly yi sevmiyorum asalım onlardan birini hmm azıcık düşüniyim atlarımla basbasa bırakın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Rewendor, oyundakilerin ve öldürülenlerin bir listesini çıkarır mısın lütfen? Smash'i benim öldürdüğümü düşünmeniz fazla yüzeysel. Her şeyden önce, benden şüphelenen birisini ilk fırsatta öldürmezdim. İkinci önemli nokta da, smash'in başta benim katil olduğumu düşünmesine rağmen sonradan fikrini değiştirmesi. Benim için hiçbir tehdit teşkil etmiyordu smash, hatta "Joscelin'e karşı şüphem azaldı" yazmıştı bir kaç sayfa önce. O bakımdan biraz daha dikkatli bakarsanız olaya, benim smash'i öldürmek için bir sebebimin olmadığını rahatça görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 iyi de daha gözle görülür bir ipucu yok ki ortada, napayım ? inaktiflere oy ver de demeyin bana, cuce de townie çıktı. throine soytarıydı zaten, lexius ilk günden yoktan pot varetti. smash de aynısını yaptı, sonra inaktiftir diye cuce'ye yöneldik ikisi de townie çıktı. kanıtın yok diyorsunuz da /roll n yapmakansa elle çok tutulur olmasa da şüphelendirici şeylere yönelmek daha akla mantığa uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 denizci: masum bir townie'yi neden linç etmek isteyen Fly bana tek şüpheli gibi geliyor. Linç oyu: Fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 [ot]bir haftadır şile dedeman'da eğitimdeydim ancak "meeting point of the business world" diye bir slogana sahip otelde internet bağlantısı felaketti.. arada bir zar zor bakabilsem de oyuna dahil olamadım.. inaktifliğimden dolayı kusura bakmayın.. ben yokken gerçekleşen olaylara bakıp yorumumu yapacağım..[ot] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 fly ilk geceden beri katil zaten. lex gitti smash gitti adam amacına ulaşıyor. linç oyu: fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 fly a göre sıra bende... oyumu kullanmadan bekledim... mantıklı bi açıklama... ama gelmedi... gelirse oyumu geri çekerim Linç Oyu: FLY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 throine vs penth dışında kasabayla genel olarak ilgili olan, kaale alınır ne oldu söyler misiniz peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 o nokta baya enteresan aslinda. sapir sapir townie gidiyor kimse ses soluk cikarmiyor, ya mafyalar cidden iyice lamer takilmaya basladilar her gun sadece linc oyu atip geceleri de adam olduruyolar, ya da townieler oyunu beceremiyor bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 önceden de şüphelendiğimi belirtmiştim şu anda çoğunlukta bu yönde ilerliyor.ayrıca şu anda benim gördüğüm kadarıyla tek şüpheli o. linç oyu: fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bir oy daha atın da, dramatik final falan yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kaç olduki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 masum bir townieyi suçladın. :( çek cezanı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sen attın zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 evet atmısım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 linç için kaç oy gerekli bu turda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 8 yazıo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 5 mi 6 mı ne olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 neyse hadi : masquerade birden çıktı hazır günah keçisini bulunca, oyunu verdi kaçtı günlerdir uyumasına rağmen. bira mı çarptı sayın denzici ? shadowfury'i -bundan önceki geceydi sanırım-, takip etmiştim sonuç çıkmamıştı. ilk gün lexiusun ölümü üzerine knoxville suçlu bu gogo diye girdi direk, diğer turlarda da hep bana yüklendi, sebep olarak lexiusun ölümünden sorumlu olmam (ve de smashe yüklenmem*). apache de oy verildiğini görünce hemen başladı yakalım bunu demeye. inaktiflerden ziyade başına kabak patlatanlara yöneldiğimi görmek birilerinin hoşuna gitmemiş olsa gerek ki, ölümden sorumlu olma nedenim 2. oyu atmak. bu mantığa göre 10 tane suçlumuz var, ben öldükten sonra da kendinize oy atarsınız madem. *: smashin gece ölmesi yanıldığımı göstermek dışında beni nasıl bağlıyor artık onu da anlamış değilim. onu öldüren mafya combo çekmek isteyip ardından hah bu öldürdü öldürmediyse de tipini sevmedim demek istedi sanırım, yorum sizin. bir de bu kesin mafya diyenler var mı acaba gece takip ettim suçludur bu diye, merak ettim nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 diyeceklerim bu kadar, yarına ölürüm sanırım şimdiden söyleyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 len adamı niye suçluyoruz onu da soylesenize okumaya kasamam simdi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 he smash i suçladı sanırım basarısız bi dedektif yada anti-town eh o zaman sorry fly zaten seni sevmiyodum :( linç oyu: fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 benim asıl suçlu bulduğum joscelindi ama flydanda şüphelendiğimi belirttim. suçlu olduğundan tam emin değilim ama diğer şüphelendiğim kişiye böyle oy çoğunluğu olcağını düşünmediğim için; Linç oyu: Fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar