Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wicked Oak Tree (sadece oynayanlar mesaj atsın lütfen)

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Rewendor, oyundakilerin ve öldürülenlerin bir listesini çıkarır mısın lütfen?

Smash'i benim öldürdüğümü düşünmeniz fazla yüzeysel. Her şeyden önce, benden şüphelenen birisini ilk fırsatta öldürmezdim. İkinci önemli nokta da, smash'in başta benim katil olduğumu düşünmesine rağmen sonradan fikrini değiştirmesi.

Benim için hiçbir tehdit teşkil etmiyordu smash, hatta "Joscelin'e karşı şüphem azaldı" yazmıştı bir kaç sayfa önce. O bakımdan biraz daha dikkatli bakarsanız olaya, benim smash'i öldürmek için bir sebebimin olmadığını rahatça görebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de daha gözle görülür bir ipucu yok ki ortada, napayım ?
inaktiflere oy ver de demeyin bana, cuce de townie çıktı.

throine soytarıydı zaten,
lexius ilk günden yoktan pot varetti.
smash de aynısını yaptı, sonra inaktiftir diye cuce'ye yöneldik ikisi de townie çıktı.

kanıtın yok diyorsunuz da /roll n yapmakansa elle çok tutulur olmasa da şüphelendirici şeylere yönelmek daha akla mantığa uygun.
Sosyal ağlarda paylaş

[ot]bir haftadır şile dedeman'da eğitimdeydim ancak "meeting point of the business world" diye bir slogana sahip otelde internet bağlantısı felaketti.. arada bir zar zor bakabilsem de oyuna dahil olamadım.. inaktifliğimden dolayı kusura bakmayın..

ben yokken gerçekleşen olaylara bakıp yorumumu yapacağım..[ot]
Sosyal ağlarda paylaş

neyse hadi :

masquerade birden çıktı hazır günah keçisini bulunca, oyunu verdi kaçtı günlerdir uyumasına rağmen. bira mı çarptı sayın denzici ?

shadowfury'i -bundan önceki geceydi sanırım-, takip etmiştim sonuç çıkmamıştı.

ilk gün lexiusun ölümü üzerine knoxville suçlu bu gogo diye girdi direk, diğer turlarda da hep bana yüklendi, sebep olarak lexiusun ölümünden sorumlu olmam (ve de smashe yüklenmem*). apache de oy verildiğini görünce hemen başladı yakalım bunu demeye.

inaktiflerden ziyade başına kabak patlatanlara yöneldiğimi görmek birilerinin hoşuna gitmemiş olsa gerek ki, ölümden sorumlu olma nedenim 2. oyu atmak.

bu mantığa göre 10 tane suçlumuz var, ben öldükten sonra da kendinize oy atarsınız madem.

*: smashin gece ölmesi yanıldığımı göstermek dışında beni nasıl bağlıyor artık onu da anlamış değilim. onu öldüren mafya combo çekmek isteyip ardından hah bu öldürdü öldürmediyse de tipini sevmedim demek istedi sanırım, yorum sizin.

bir de bu kesin mafya diyenler var mı acaba gece takip ettim suçludur bu diye, merak ettim nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...