Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 beyaz ekran bende dns ayarlarim bozuk link verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Pası kadın vermiş ama bariz şekilde. "I don't see any woman lined up to you and i would definitely be at the end of that line" dersen lafı yer oturursun öyle hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 olay nedir ya ben anlamadım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ohaaaa epic failin cılkı çıkmış hali. kadın bildiğin cevap verememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 link verin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 kafayi resetledi kadin lafi yiyince, restart atti alet bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 mavi ekran verdi direk kadin ahafhdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Aslinda kadin mavi ekrani verdikten sonra da bir laf yapistirabilirdi. "Men are better than women because they can defend themselves even after stupid questions." sdkfjhskfjdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 aha link watch?v=T0xoKiH8JJM& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Adam çok iyi yapmış işini. Verdiği ayar zaten sanat eseri gibi, git üni'de okut yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ooo hatun arada epic ayar şansını kaçırmış; -kadınlardan nefret eden'e bişi sormak istiyorum! -ben kadınlardan nefret etmiyorum ...bazı elbiseleri daha çok sevmeniz diğerlerinden nefret ettiğiniz anlamına gelmez! "-erkekleri daha çok seviyorsunuz yani?" diyebilseydi adam knockout olacagidi. kısfmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Adam kitap cikarmis Men > Women diye. Youtube'tada cesitli videolari var, radyo yayini yapiyor internetten. Cok iyi kullaniyor adam medyayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Spontane olarak ayar verebiliyor bir kere. Başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 çok sertmiş ayar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 of Of OF çok pis ayar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 http://hitthetreadmill.com/ bi de böyle bir şey var. Yazık tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 anam internet fail olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Adamın web sitesini geziyorum ve çok dikkatimi çekti adam gerçek bir şovenist...Kadınlardan nefret ediyorum diyor ama onu doğuran da kadın değil mi ya? Hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 nefree diyorum demiyor, sadece kadınlar erkeklerden tırt diyor. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 adam net bi şekilde rol yapıyo bence. Dick ismini de bilerek seçmiş, televizyona bile çıkmış işte böyle böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Bildigin rol yapiyor tabiki, medyayi kullaniyor para kazaniyor. Ayrica okudum adam evli hatta gorenlere gore esi tas gibi ve zekiymis ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 LathspeLL said: Bildigin rol yapiyor tabiki, medyayi kullaniyor para kazaniyor. Ayrica okudum adam evli hatta gorenlere gore esi tas gibi ve zekiymis ahah. Eleman bir süre kanepede yatacak gibi geliyor bana nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Delimisin deli mutlulardir, paraya para demiyor artik adam. Milletle kafada buluyor. Telefonuna birakilan mesajlari dinleyip egleniyorlardir. Youtube'da da yayinliyor mesajlari adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mantıklı konuşuyosunda kadınlar pek mantıklı olmadıklarından:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar