Qui Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 YF ve Freecap / Proxifier ile proxy üzerinden oynamayı başaran varmı? Freecap ile server'a bağlandığı yere kadar geliyorum ancak çöküyor. Proxifier'ı ise hiç çalışıramadım. WoW için aynı konu "Lag çözümü" olarak konuşulmuş idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Ara sıra lag oluyor, daha alternatif çözümler arayacak kadar bıktırmadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 YF + SocksCap ile girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 dreagloth said: Ara sıra lag oluyor, daha alternatif çözümler arayacak kadar bıktırmadı beni. aynen. Hem yf gibi bir şey kurmasınıda isteyebiliriz? +2$ vs. ek ödeme yaparız :P. Ne bileyim yani çok da kasmasa gerek adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 1 haftadır YF+Sockscaple sorunsuz oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Benim problemim lag değil. Hastane networkunden giremiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Proxifier o tip YF yanında kullanılan programların en iyisi yav, oyunu oynamıyorum ama olması lazım. ben hemen hemen her şeyde yf+proxifier kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Biliyorum biyerde ufacık bişi var ama bulamıyorum deli oldum. SockCap'te aynı şekilde server'a bağlanma kısmısında kapatıyor oyunu. WAAAAAGHH!!! İşe yaramıyor da değil çünkü patch kısmını gayet güzel şekilde geçiyorum. Ne enteresan bişey öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesela freecap'in programcılarının yaptığı WideCap diye bir program var. Proxifier'ın analoğu. O da çalışmıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ben yf freecap le denedim ama direk war.exe açılmıo zaten patcher açıcaksın dio onunla açtıktan sonra da oyuna girsem de yf aktif bağlantı sıfır görünüo normal çekilde girio oyun. Absolut nasıl çözdünüz olayı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Bütün gece uğraştım çözemedim. Sonra OpenVPN'i deneyeyim bari dedim: Girdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 harbi şu YF ve Sockscap olayını nasıl cozdunuz? bende bırak baglanmayı oyun calısmak bile istemiyor sockscap uzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 qui daha açıklayıcı bi mesaj bekliyoruz tutorial gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bende bal var sanırım wow da ne yapıyosanız aynısını yaptım ve bağlanıyorum ama birkaç kişi daha bağlanamadı. belkide şansımı kendim arttırdım oyun çıkmadan 2 gün önce format çakıp cillop gibi temiz windowsa kurdum. bu arada kafanıza takılmasın bant genişliği. kale savaşına girdim yaklaşık 60-70 kişi vardı 100-150 kBit i geçmedi. daha çok para bayıp yüksek ücretli yf almanıza gerek yok. 256 kafi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 war.exe den mi çalıştırdın yani? nasıl? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Absolut said: 1 haftadır YF+Sockscaple sorunsuz oynuyorum. wow dan farklı bi ayar yaptın mı? war.exe yi çalıştırmıo yf ile fln :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yf+proxifier deneyin wow a öle girebiliorm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 wow da yf+sockscap yf+freecap vs çalışıo önemli olan war :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yf+freecap vista 64 bit ile war a girebiliyorum. warpatch.exe yi gösteriyorum freecap a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yf siz zaten war.exe bile çalışmıyoki neyin denemesi. warpatch.exe yi tanımlıcaksınız. bu arada windowsxp+sp3 ve vista ultimate 64bit ikisindede sorunsuz çalıştırdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Densiz said: yf+freecap vista 64 bit ile war a girebiliyorum. warpatch.exe yi gösteriyorum freecap a iyide öyle girio ok ama dönüp baktınız mı yf "active connection 0" dio ve lag geçmio galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 arkadaşlar biraz saçma bir soru olabilir ama niye proxy üzerinden oynamak istiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 proxy i dedikleri paralı serverlar. Nedeni ise pingi 200 lere düşürmesi. Malum türkiyenin yurt dışı bağlantıları sürekli patladığı için bazı günler oynanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Sağolasın, proxy nin ne olduğunu biliyorum, yinede sağolasın. Şuana kadar bağlantıdan problem çekmedim, ama çekmiyeceğimin garantisi yok tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bazıları netde gezinen ücretsiz proxy olduğunu sanıyorda. Ondan şeetdim. Şuan latencyleri göremiyoruz nek adar lagımız var anlayamıyoruz. Ama melee karakterlerde bazen kendini hissettiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar