Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Proxy üzerinden WAR oynamak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dreagloth said:
Ara sıra lag oluyor, daha alternatif çözümler arayacak kadar bıktırmadı beni.

aynen. Hem yf gibi bir şey kurmasınıda isteyebiliriz? +2$ vs. ek ödeme yaparız :P. Ne bileyim yani çok da kasmasa gerek adamları.
Mesaj tarihi:
Biliyorum biyerde ufacık bişi var ama bulamıyorum deli oldum.

SockCap'te aynı şekilde server'a bağlanma kısmısında kapatıyor oyunu.

WAAAAAGHH!!!

İşe yaramıyor da değil çünkü patch kısmını gayet güzel şekilde geçiyorum. Ne enteresan bişey öf.
Mesaj tarihi:
Ben yf freecap le denedim ama direk war.exe açılmıo zaten patcher açıcaksın dio onunla açtıktan sonra da oyuna girsem de yf aktif bağlantı sıfır görünüo normal çekilde girio oyun.

Absolut nasıl çözdünüz olayı ya
Mesaj tarihi:
bende bal var sanırım wow da ne yapıyosanız aynısını yaptım ve bağlanıyorum ama birkaç kişi daha bağlanamadı. belkide şansımı kendim arttırdım oyun çıkmadan 2 gün önce format çakıp cillop gibi temiz windowsa kurdum.

bu arada kafanıza takılmasın bant genişliği. kale savaşına girdim yaklaşık 60-70 kişi vardı 100-150 kBit i geçmedi. daha çok para bayıp yüksek ücretli yf almanıza gerek yok. 256 kafi ;)
Mesaj tarihi:
yf siz zaten war.exe bile çalışmıyoki neyin denemesi.

warpatch.exe yi tanımlıcaksınız. bu arada windowsxp+sp3 ve vista ultimate 64bit ikisindede sorunsuz çalıştırdım...
Mesaj tarihi:
Densiz said:
yf+freecap
vista 64 bit ile war a girebiliyorum.

warpatch.exe yi gösteriyorum freecap a

iyide

öyle girio ok ama dönüp baktınız mı yf "active connection 0" dio

ve lag geçmio galiba
Mesaj tarihi:
proxy i dedikleri paralı serverlar.
Nedeni ise pingi 200 lere düşürmesi. Malum türkiyenin yurt dışı bağlantıları sürekli patladığı için bazı günler oynanmıyor.
Mesaj tarihi:
bazıları netde gezinen ücretsiz proxy olduğunu sanıyorda. Ondan şeetdim.
Şuan latencyleri göremiyoruz nek adar lagımız var anlayamıyoruz. Ama melee karakterlerde bazen kendini hissettiriyor
  • Yeni Oluştur...