Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 alow izmire cıkınca askerlik ben sana kek yapar getiririm dedin 2 aydır aç geziyoruz kek yicez diye ne oldu fırın mı bozuldu? kordon da takılıyoruz valla heryer asker dolu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Adresi aldık, inzibatları yollayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 abi ben sana yalvardım dicem şimdi paso yazdık nerde askerlik yapıyon diye gelelim dedik ama nerdeeee şimdi gidiyom anka dönüşte bi çarşı izni toplaşmacası yapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 izmirde asker olmuşun daha ne istiyon. bi de antalyada askerlik var bi arkadaş anlattı hiç sandığınız gibi değilmiş. ne kadar psikopat, jiletçi, torbacı, uyuşturucu varsa oraya gönderiyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 yapalım narlıdere istihkam başkanlıgındayım ben lojman bakım onarımda kalıyorum bi ara ayarlar buluşuruz ama cok vaktim olmuyor 1-2 saat takılırım siz devam edersiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 sevgili dyna, senden haber bekliyordum.kekler hazırlar seni bekliyorlar. hı bide,pamuklu beyaz külot aldım sana 3 adet =b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Vaay hemde pamuklu!Hadi iyisin yine dyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bende pudra aldım sana dyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Ben dedim WJ yap beni mantı su böreği hepsinden çeşit yapıcam dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 -alatariel- said: sevgili dyna, senden haber bekliyordum.kekler hazırlar seni bekliyorlar. hı bide,pamuklu beyaz külot aldım sana 3 adet =b beyaz? haki alman lazımdı ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 herşey karşılıklı diyosun yani? yok yapmıyorum wj falan tenk u alatariel cim =) bakalım dedikleri kadar iyi miy miş aşçılığın ? :) (gazlar) pamuklu giysilere hasret kaldık valla :P bi fanila giyiyoruz 3.yıkamada rengi pas rengi oluyor hehehe ha bir de bütün askerler otobüsten indigimiz gibi bitane talihsiz acaip taş bir izmirli hatun aramıza daldı uzun donemler kıza yururken gözleri ile tecavüz ettiler bizzat tanık oldum =) bu arada menteşte iken bizde de envai çeşit tinerci jiletçi sabıkalı fln vardı aynı koğuşta aranı iyi tutucan ne cok samimi ne de uzak olcan orta yolu buldun mu sorun yok. adamların kollarında düzgün yer kalmamıs heryer jilet izi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Ayrıca börek ve pastayla da kalmayacaktı dayımla da görüşecektim, arkadaş İzmir'e geldi diye. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=dervis+sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 dyna kordonda içelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ramazandan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ramazan farketmez bana =) içerim ben tey tey .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben içmem la ondan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 dyna evciye çıkmak istersen hani yardımcı oluruz haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 senin yerine de içerim ayıp ettin =) askerde dayanışma cok onemlidir hepsini ogrendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bizim kogusta evci vermiyorlar cok rahatmışız oyle rahat askerlik olmazmış da bizim ast subay cok zorluk cekmiş de ondan bize veremezmiş falan yasal hakkımız olmasına ragmen bayramda ailem gelcek desen dahi baban gelse dahi vermiyorlar evciyat falan ne evci ne evciyat ki evciye ikametgah degiştiriyosun annen falan oda deiştiriyor gelip 2 hafta burda belirttigin adreste kalıyor oyle anca veriyorlarmıs ki 1.5 ay sürer bu zaten kaldı 110(aşagı yukarı) gün askerlik gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 izmir insanında dayanışma süperdir,2 biraya halladersin sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben asıl ramocan ın da gelip araba ile almasını bekliyorum! köfteci neredesin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 heh neyse sagolun hadi ben kaçtım bi konak pier de bisiler yiyip sonra otobüsle narlıdere yollarına koyulam salı gorusuruz gene nette bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 He he : ) Neler dönmüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 kolay gelsin,hayırlı teskereler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar