Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evi arı bastı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evin mutfagı yaklasık 20 tane arı tarafından istila edildi.
Bir o kadarınıda camı kapatıp geri püskürttük.
yaklaşık 17 arı gazetelerle yaptıgımız savunmada şehit düştü.gerilla savaşı devam ediyor...

camları açamıyoruz fsdfdsf
Mesaj tarihi:
bal arısıysa öldürmeyin yazık onlar faydalı hayvanlar. eşşek arısıysa onlar hiç bi halta yaramıyo bence 16 tane öldürseniz bişey olmaz. Buarada bunu eşşek arıları sokuyo diye söylemiyorum zira bal arıları sokunca çok daha fazla acıtıyor. eşşek arıları gerçekten gereksiz
Mesaj tarihi:
bir pet şişe bulunur üstten 17 cm kalıcak şekilde kesilir.
elimizde kalan şişenin altı diye adlandırdığımız parçanın içine bal şekerli su v.b. nektarlardan konur.
elimizde üst tarafın bulunduğu parça huni şeklinde ters çevirilip alt kısıma öylecene sokulur.
içeri giren arı dışarı çıkamaz.
savaş esiri olur. sonra uygun bi yerde doğaya salınır.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
bal arısıysa öldürmeyin yazık onlar faydalı hayvanlar. eşşek arısıysa onlar hiç bi halta yaramıyo bence 16 tane öldürseniz bişey olmaz. Buarada bunu eşşek arıları sokuyo diye söylemiyorum zira bal arıları sokunca çok daha fazla acıtıyor. eşşek arıları gerçekten gereksiz

inanmiyorum eşşekten fazla acıtıcağına
Mesaj tarihi:
Yok öyle okumadım da biri okusa çok komik olur diye düşündüm. Yoksa öğleden beri görüyorum bu konuyu. Ama düşününce komik olurdu evi karılar bassa :D

Karı da çok öküzce bi kelime, genç ve güzel bayanlar bassa desek daha iyi
Mesaj tarihi:
Masticore said:
Ardeth said:

inanmiyorum eşşekten fazla acıtıcağına

eşşek arıları sokunca her zaman zehir bırakmıyor, iğnesi de kalmıyor dolayısıyla sokunca her zaman ölmüyorlar. Bal arıları hem sokuyorlar hem de iğneleriyle beraber bazen vücutlarının en arka segmentini bırakıyorlar ki zehir vermeye devam etsin iğne. zehir dediğim tabi can yakan bir madde yani insan üzerinde toksik etkisi yok. bu yaz beni 4 kere falan eşşek arısı soktu 1 dakka ya sürüyor ya sürmüyor, hatta bazen sokmayıp ısırıyorlar sadece.
  • Yeni Oluştur...