Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 evin mutfagı yaklasık 20 tane arı tarafından istila edildi. Bir o kadarınıda camı kapatıp geri püskürttük. yaklaşık 17 arı gazetelerle yaptıgımız savunmada şehit düştü.gerilla savaşı devam ediyor... camları açamıyoruz fsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Arılar size karşı şehit düşüyosa siz allahsız mı oluyosunuz bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 birinin evini daha basmışlardı ne oluyo bu arılara bende dışarı çıktığımda en az 4 tanesi çevremde dönüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 türk askeri gitti ırakta öldü şehit düştü ıraklının biri vurdu ıraklı allahsız mı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bir ıraklı gitti arı öldürdü bunu bi türk gördü ozaman ingilizler fransızmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Oldu tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 sprey çakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bal arısıysa öldürmeyin yazık onlar faydalı hayvanlar. eşşek arısıysa onlar hiç bi halta yaramıyo bence 16 tane öldürseniz bişey olmaz. Buarada bunu eşşek arıları sokuyo diye söylemiyorum zira bal arıları sokunca çok daha fazla acıtıyor. eşşek arıları gerçekten gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Allah amaçsız yaratık yaratmaz!!!! vardır bi bildiği elbet bi işe yarıyodur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben allahsız oluorm.eh benim öldürdügüm 4 taneside şehit haliyle ama river büyük kahramanlıklar gösterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Voys said: sprey çakmak kimse önem göstermemiş ama arıya en önemli ve gerekli çözüm budur. sprey deodorant+çakmak flamthrower gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 hahaha kraliçe eve girdi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 kraliçeyi rehin alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bir pet şişe bulunur üstten 17 cm kalıcak şekilde kesilir. elimizde kalan şişenin altı diye adlandırdığımız parçanın içine bal şekerli su v.b. nektarlardan konur. elimizde üst tarafın bulunduğu parça huni şeklinde ters çevirilip alt kısıma öylecene sokulur. içeri giren arı dışarı çıkamaz. savaş esiri olur. sonra uygun bi yerde doğaya salınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 JD said: kraliçeyi rehin alın(tu) xD sprey çakmak sakat iş bence en iyi pencereleri açıp ortamı terketmek.. yada sürekli sigara için aynı anda 6 adet belki 7 .. alan genişliği.x = sigara sayısı.x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben de böyle uçan şeyler falan görünce öldürüyorum direk. rahatsız ediyor. ama arıyı elinizle öldürmeyin, davul gibi şişiyor sonra. iğnesini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 dövdük alayını ya birkaç tane gazi var sanırım.orada burada saklanıyorlar ama o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 odaya duman verin kaçarlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 mitralyöz yok mu evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Ardeth said: bal arısıysa öldürmeyin yazık onlar faydalı hayvanlar. eşşek arısıysa onlar hiç bi halta yaramıyo bence 16 tane öldürseniz bişey olmaz. Buarada bunu eşşek arıları sokuyo diye söylemiyorum zira bal arıları sokunca çok daha fazla acıtıyor. eşşek arıları gerçekten gereksiz inanmiyorum eşşekten fazla acıtıcağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Evi karı bastı diye okuyan olmadı mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 sen varsın işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Yok öyle okumadım da biri okusa çok komik olur diye düşündüm. Yoksa öğleden beri görüyorum bu konuyu. Ama düşününce komik olurdu evi karılar bassa :D Karı da çok öküzce bi kelime, genç ve güzel bayanlar bassa desek daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 sevgili bulalım sana nilep=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Masticore said: Ardeth said: bal arısıysa öldürmeyin yazık onlar faydalı hayvanlar. eşşek arısıysa onlar hiç bi halta yaramıyo bence 16 tane öldürseniz bişey olmaz. Buarada bunu eşşek arıları sokuyo diye söylemiyorum zira bal arıları sokunca çok daha fazla acıtıyor. eşşek arıları gerçekten gereksiz inanmiyorum eşşekten fazla acıtıcağına eşşek arıları sokunca her zaman zehir bırakmıyor, iğnesi de kalmıyor dolayısıyla sokunca her zaman ölmüyorlar. Bal arıları hem sokuyorlar hem de iğneleriyle beraber bazen vücutlarının en arka segmentini bırakıyorlar ki zehir vermeye devam etsin iğne. zehir dediğim tabi can yakan bir madde yani insan üzerinde toksik etkisi yok. bu yaz beni 4 kere falan eşşek arısı soktu 1 dakka ya sürüyor ya sürmüyor, hatta bazen sokmayıp ısırıyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar