Larethian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Tr-Game Soldat sunucusu açılmıştır. Girmek İçin Loby Liste Bakmanız yeterlidir. Teşekkürler[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 oyuna açsana !!! girmiom kardeşim allah allah benim hayatım öss olmuş sen hala soldatda moldattasın sırf bu yüzden oyun bölümüne girmiyorum sen geldin bana eski günlerimi hatırlattın. ne hakkın var buna he? ne hakkın var? *zırlayarak bağrarak çağrarak gider*[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Soldat sunucumuzun yabancıların akımına uğramasınıdan dolayı şifrelenmiştir. Şifremiz: TR-GAME 'dir iyi oyunlar[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 kimseninde aklına gelmez (: ilk başta onu denerler[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 O kadar akılları yoktur bence. Bu arada niye hucum etmiş ecnebiler, server çok mu hızlı, yoksa değişik bir özellik durumu mu var?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 24 Nisan 2004 19:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ya yabancılarla alıp veremediğiniz ne var? ne güzel alternatif player tayfası serverin limitlerini zorlasalar neyse ama player yokki engelliyorsun[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bi de IP falan verseymişin iyi olacakmış[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Abi yabancı = latency demektir , eğer server türkiyedeyse bu arada ip verirmisin ecnebiler heryerde iyi ping alıyorlar bizim türk evlatları heryerde iyi ping alamıyorlar , sadece türk serverında lan dan oynarmış gibi oynayabiliyoruz , adamlar girip bizim türklere yer bırakmayacaklar olmaz öyle şey ... lobby serverdan kaldırılsın ya ip verilsin bizlere[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Açtığımın 5 dakikasında 14 kişi full oldu ve adamlar çıkmak bilmiyor :) geceleri sunucu düşüyor ve nedenini çözemedim hala gece giremeyebilirsiniz. Sunucu Türkiyeden açıldı kablonet bağlantısı malesef elemizden gelen bu şimdilik . Umarım ileride daha iyi bir bağlantıya geçebiiliriz. Sanırım sunucuda lag yok yada bende yok .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ya ben anlamadım ip niye vermiyon ver de bi ipyi girelim.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Bu Şifre olayı kaldırırsın bence oynuyacak adam bulamıyorum.. Giriyoruım server'a bekliyorum 5-10 mal gibi ne gelen var ne giden.. Yada bi kaç yere daha yazında milletin haberi olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 şifre kaldırıldı . gönül rahatlığı ile girebilirsiniz.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar