Romario Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Albler Nasil Unstealth Oluyormuş Gibi Biz 1 fg a dalarken birden 5-6 fg a donusuyolar ? Bu Alblere Hususi Bişiymi Yoksa Benim Bilmedigim ML ability Yada Bi Ra Mi Var? Evet Albler Söz Sizde...[signature][hline] And İntroducing PekeDeks Nolmuş 89'luysam!!! Eeee Ne Alaka? Kel AlakaPUHAHHAHAHAHAH!!! :yapma: :yapma: :yapma: Bu İmzada Bi Hata Yokmu Yav?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Albion'un gücü sayılarındadır. (Bende albim=))[signature][hline] Ready for your eyes, Running for your heart Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkdaemo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 valla aklima gelen ilk seyler; 1) Radar 2) Sans 3) Eger cok sIk ugranan bir yerde ise (amg,mmg,etc..) o zaman apk-mpk arasinda tur atan grouplardir. 4) 1FG yle sen savasir ken onlar /cg den info veriyodur herkese... Zaten Emain dedigin zone minst speed 5 yle 3-4 dakka da turlanir, o yuzden benim en iyi tahminim /cg den info veriyolar surekli.[signature][hline] Ya da sen stable olan group a daldiysan belki de 3-4 group ust uste duruyodu charlar, senin grp dalinca birden 4-5 grp oldular hehe [Bu mesaj Darkdaemo tarafından 24 Nisan 2004 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 İt surusu gibi olmamızdandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 albionlar gelismis teknolojilerine ragmen aile planlamasina yeterli ilgiyi gostermemektedir. ayrica biz kraliz onlar abeci :p bende albionum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 hayir benim anlamadigim Hic Ortalikta Yokken Birden 5-6 grp unstealth oluyo gibim :)[signature][hline] And İntroducing PekeDeks Nolmuş 89'luysam!!! Eeee Ne Alaka? Kel AlakaPUHAHHAHAHAHAH!!! :yapma: :yapma: :yapma: Bu İmzada Bi Hata Yokmu Yav?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Stealth zerg 4tw. Ama genelde bizim serverda bunu Midler yapıyolar sağolsun.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Moss, 24 Nisan 2004 02:03 tarihinde demiş ki: İt surusu gibi olmamızdandır Budur.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Moss, 24 Nisan 2004 02:03 tarihinde demiş ki: İt surusu gibi olmamızdandır LOL[signature][hline]yok, 11 Şubat 2004 21:42 tarihinde demiş ki: boyle zeytiin yagi, yumurta, sucuk salam karistircan saca surecen iste.. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Sole acıklıyım Gol minumum 1 fg FC surekli takılan 1 fg BF surekli takılan 1 fg LoD suerkli takılan 1 fg Bunlar icinde gol harici olanlar genelde sadece 1 fg olarak gezerler geri kalan 100 civarı alb te toplama fg olur[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 muahua süper ya mmg de 1fg aldiktran sonra 3-4dk beklersek hill den albler yağmaya başlio[signature][hline]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 spymaster ml10 ability olabilir mi? o serverda albler ml kaçta bilmiorum.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Saydıgım ilk 4 guild + 3 guild daha yanlıs hatırlamıyosam ml 10 lar adamlar deli gibi kastılar biz ara vermeden once gec kalanlar icin hızlandırılmıs ml yapacaklarını filam soluyolardı valla ben adamların yalancısıyım :)[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar