huun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 valla ben kendimi bir yere yamamaya çalışmıyorum, zaten ambızlar gibi süper bir guildim var ama gönlümden geçen şuursuzca pvpdir. bunun %80'i arenada olsa, %20'i world pvp olsa değmeyin keyfime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 mulgear6 said: ben sıkıstırmadan 10 dk sürüyo sorun sizde senın transfer yapman legalmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 mulgear6 said: ben sıkıstırmadan 10 dk sürüyo sorun sizde Oyun 13+. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Cuce said: mulgear6 said: ben sıkıstırmadan 10 dk sürüyo sorun sizde senın transfer yapman legalmi? pardon amca O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Bu oyun çok kral. Oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Scarshield legion a gelin İMBA MÜKEMMEL ŞAHANE ÖTESİ SERVER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 RP/PVP'ye dönsem Defias Brotherhood'a dönerim. Ama geçtik Frostmane'e çoktan, nick Xunn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 rogue'u mu aktardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Hayır gittiğim yerde aynı nickli char açtım bedava name chance için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ben de frostmanedeyim artık xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Oturanboaa said: Scarshield legion a gelin İMBA MÜKEMMEL ŞAHANE ÖTESİ SERVER! komik seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 siz ally misiniz ? bende transfer edicek bir ally mekanı arıoyurm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yok mirim bunların alayı horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bende frostmane e migrate edecem benim kadim shamanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ama sen gel bglerde ninjalık yaparsın :), frostmane'in battlegroup les cunku horde icin yamulmuyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ozii_x said: siz ally misiniz ? bende transfer edicek bir ally mekanı arıoyurm Hayır biz erkeğiz. Gay bar this way ))======> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bi dakka ya patide gayliance oynayan da mı varmış? Yok artık Gerçi paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 xunn said: ozii_x said: siz ally misiniz ? bende transfer edicek bir ally mekanı arıoyurm Hayır biz erkeğiz. ADAM BLOOD ELF YA OF GERÇİ ONLARIN BİLE SAKALI VAR ÇENE ALTINDA UFAKTA OLSA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Edit: Yazdıklarınıza dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 iyi dalga geçmişsiniz :) oysa ben çok masumca sormştum :D CONS Geçmişini inkar etme :D ( sende gayelftin özüne saygı göster ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar