Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Tabi balta razor fleetlerinde nano titanlara falan alışkın oldugu için en iyi fit nano fit mantığıyla devam ediyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Caldari -> Stealth Bomber -> Manticore nasil bir gemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Ishtar derim ben en kral fighter bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ne özelliği var ishtarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ishtar da ne ararsan var ben fit olarak; low slota 2 medium armor rep 1 nano 1 explosive hardener 1 damage control med slota 1 mwd 1 warp scramble 1 web 2 cap recharger / 800 lük bateri high slota 3x 200mm autocanon / navy mermi 2x medium energy neut rigler tamamen gizlidir bunu söylemem dronelar warrior hammer vs vs. Bu fit bu geminin hakkını verdiği fitdir bana göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 topic güncel değil yeni arkadaşlar bilginize. bu fitlerle vs vs yola cıakrsanız elinize alırsınız slotlar farklı falan. ayık olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ishtar fiti o zaman için de leşmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar