cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 evde hos durmaz gemi yav ama denize sifirsa bagaja koyarsin dur linkliyim gemiyi bende beyendigim bi gemi var .) http://www.sahibinden.com/9_metre_fiber_yelkenli_uygun_fiyat_acil_satilik_-26WQQaXQQ5247483WQQpXQQdisplayitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Olay gemide değil zaten kaptanda... hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 cengizhan66 said: Mendoza said: Munnin ile alacağın range i alamazsın başka hac ile. eagle 210km ne oldu rengin soldu?? cengiz senden bu noobluğu beklemezdim açıkçası, biri artillery diğeri hybrid. ayrıca turret tracking bonusu yok vs. ha son güncelleme olarakta şunu ekliyim, munin 0-km den 100km ye kadar her hedefi vurabilir. mermi değiştirme sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 hybird mermi deyistiremiyomu ??? hem 200km den ne tracking i yakindan deyosan 720mm rede vuramaz 500metrende biri orbit ederken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 hybrid mermi değiştiriyor, ama rangeini 0 km ye kadar indiremez. onu bırak 100 e bile indiremez, optimal range in artıyor eagle da, falloutun artmıyor.ayrıca munin hızlı hedefleri rahatlıkla vuruyor, binde gör, %37.5 turret tracking bonusu boru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bununda üstüne 720mm artillery vurdumu geminin arkasında delik açıyor^^ hybridde öyle bir silah yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 benim bindigim gemide o 37% mi ne bonuslu silahindan cok tracking var menzilide azcik daha fazla small gemileri vuruyo ama amarr iste rulz irk dediklerini eagle pilotlari cevalasin ben binmedim eagleye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 sanırım zealottan bahsediyorsun, doğrudur, fakat muninn rolü farklıdır. e bilmiyorsan neden eagle ı örnek gösteriyorsun ki? laf olsun diye kalabalık. bir gemide sen postlada görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bildigm sey 240km ye kadar menzil oldugu zaten onu soyledim bi oku noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 720mm delik acıyor evet, ama ilk cyclelardan sonra dps acısından hybridinde laserında gerisinde kalıyor, heleki bide reload işin icine girerse, aman aman. cucuk kadar clip size'ı acıtıyor insanın canını. ha muninn kralmı evet cunki alet odinin kuzgunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 cengizhan66 said: bildigm sey 240km ye kadar menzil oldugu zaten onu soyledim bi oku noob noob olduğumu nerden çıkardın? densizlik yapıp bilmediğin konuda sidik yarıştıran sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 idaya varmisin eaglenin rangesinin 210 km den fazla olduguna ??? noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 simdi ona birsey demedim dersin itiraz et sacma sapan seyler soyle sonradada boyle de noob senin gibileri delvede gormek isterim orda bi carpisiriz sonucu alirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 eagle 249 km bile olabiliyor battleclinicte fit mevcut ama açılmıyor şuan. Ayrıca tartışmalar kişi üzerinden değilde konu üzerinden devam ederse sevinirim. Cengiz sende amma muhalefet adamsın yaw :D her konuda aksi cevap veriyosun :) plz calm down :P *Edit 249 km menzilli eagle ( With this setup you can shoot anything withing 249km (max range in EVE). Stats: Targeting range: 249km (2 range scripts, 1 no script) Effective range: 237 + 15 falloff = 252km (optimal scripts) DPS with Spike M: 188 Volley with Spike M: 659 Scan resosution: 341.3 (6.2 sec for frig, 3.1 sec for MWD frig) Price according to EFT: 120m If you're going for pure range, this is THE fitting. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 DareJedi said: Cengiz sende amma muhalefet adamsın yaw :D her konuda aksi cevap veriyosun :) plz calm down :P) yeterince iyi deyilim daha iyi olmak icin calisiyorum :) bu arada kisisellestiren o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 chalet mutlulukmus. Eagle rangeini dusuremez dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 birakta okuyanlar karar versin senin ne kadar noob olduguna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 eagle snipe icin muninle beraber en iyi 2 hac aralarinda cok buyuk fark yok 100 km uzeri hacler icin gereginden fazla bi range ama fleet battle icin 2 gemide hem pahali hemde gereksiz iyi bi eagle veya munin pilotu isen zaten bs ye biniyor olman gerekir bs varkende fleetbattle a snipe hacle gitmek ne kadar dogru tartısmaya acık.. bunun yanı sıra eagle yerine ferox cok daha iyi bi gemi benim tecrubelerime gore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 nanao fleete bs ile katılamazsın ama muninn ile katılabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 cengizhan66 said: amarr crusier lere karsimi? hangi frigate arbirator u yenebiliyo t2 frig de yenemez hatta duruma gore vagabondda rapier de (geminin adini dogruyaamadim kusra bakmayin) amarr a laf soyletmem XD amarr best daha trial'dayken aldigim ilk kill'im punisher'la bir amarr cruiser'ına karsiydi. kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 pvp ye karsi esit pilot tecrubesiyle karsilastiriyom ben ona bakarsan malediction abaddon patlatiyo ve suru suru dominix leri 0.0 beltlerde bu na ne dicen domi pilotu? :) seni basit karsilastirici seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Glatheros said: nanao fleete bs ile katılamazsın ama muninn ile katılabilirsin. tabikide haklısın ama vagabond varken nano fleette muninn ne kadar dogru olur bilmiyorum eagle ve munin tipik gate camp gemileridir 100+ km de durursun buble icinde cikani patlatirsin.. senin dedigin gibi nano fleetlerede girersin fleet battle'a machie ile gelenler olduktan sonra hersey mumkun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 fleete muninn'le eagle'la katılıp, falcon patlatabilirsin, guzelde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 cengizhan66 said: pvp ye karsi esit pilot tecrubesiyle karsilastiriyom ben ona bakarsan malediction abaddon patlatiyo ve suru suru dominix leri 0.0 beltlerde bu na ne dicen domi pilotu? :) seni basit karsilastirici seni heh aslında demek istedigim genelleme yapmamak lazim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Bir tane de ben yazayım sayet DPS olarak bahsediyorsak Nano Apocalypse denemenizi tavsiye ederim.Simdi bazı cok bılmısler cıkıp Nano BS mi olur yaw dicek onlara fırsat vermeden ben kendı tecrubelerımı paylasayım ama fittingi gizlidir kendiniz bulunuz =)) Bu gemıyı daha once bır fleet kurarak denedık ve basarısı sabıttır 30 Apocalypse tek cycle da baska bır bs'i indirebilirsiniz artı agilitysi de diger hacler kadardır. Gereksınımlerı Amarr BS 5 ve Energy Weapon Rigging 4 Tavsiye ederim deneyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar