Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ATI Radeon 4870 ısınma / kitlenme problemi

Shaklaban

Öne çıkan mesajlar

Tam sorun çıkardığı anda baktığına emin misin? Bir kaç saniye içinde 30-40 derece bile inebiliyor sıcaklık. Sorun çıkardığı sırada 91 derecenin üstünde bile olabilir.

Fanı iyice hızlandır, gerekirse %100'e getir bakalım sorun düzelecek mi. Sorunun fandan olduğuna emin olursan kartı yada fanı değiştirirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende palit gforce 6600gt var ve wowu sorunsuz oynuyorum ses desenız oda yok o/c yapmıslıgımda yok bilgisayarda yaklasık 3 senelık p4 3.00 var işlemci olarak orta karar bi bilgisayar
Şimdi ben bu sıstemle wowu sorunsuz oynuyorsam senın sıstemınle multı box bıle yaparım (gerci 2 tane wow acınca onuda kaldırıyor orası ayrı)
Su sıralar yenı bır sıstem almayı dusunuyordum tamda aynı ekran kartından alıcaktım konu ıyı oldu 4870 kullanmıs bı kısıden bılgı almıs olduk
Soruna gelınce bence sıstemınde uyumsuzluk var bısıler yanlıs ya guc yetmıyor ya işlemcin ekran kartın uyusmuyor yada anakartın uyumsuz.Sıstem ısınıyorsa hava akımını bır gozlemle derım.normalde sorunsuz calısıyorsa mesela ınternette gezerken sorun yok ama sole 2 saat warhammer oynayında ısınmalar baslıyorsa benım kanım kasana hava giris cikisi ıyı degıl baskada bırseyı mantıgım almaz yanı
Yukarda yazdıklarımın hepsi bır gorus kesın emın olamıyorum cunku hersey degıstırebılır tam sıstemın nedır onuda bılmıyorum.Ama sanırım tamamı ıle ekran kartında arıyorsun sorunu ona odaklanman baska seylerı gormenı engelleye bılır umarım dedıgın gıbı ekran kartında degıldır sorun cunku bende almayı dusunuyorum sappire hd 4870 lerden.
Sosyal ağlarda paylaş

alma o karti sakin ben 2gun sora bayram donusu geri vercem sistemin iyi 600watt guc kaynagi e8500 2gb 1066mhz ram(kendinden sogutmali fln) kasa gigabytein iyi bi kasasi yani gamer die tabir edilen tipler icin ideal (12cm 2tane fan var yan hafif delikli acik ordan giris cikisini saglio (ayrica kasada hersey 40derece system bazen speed fandaki 49 oluo ki buda bisi deil) ayrica uyumsuzluk fln yok hepsi birbiriyle calisan parcalar bilen bi kisiyle aldim (gerek performans gerek uyum) anakartta asus kolpacan almadim oda ddr2 uyumlu en iyi anakartlardan (gecis anakarti flnda deil hem ddr2 hem ddr3 olan , ki onlar iyi deil )...git yabanci amd olsun xx olsun forumlari oku herkes sapphire 4870den yakinio bana 1 kisi diyemez daha bende bu kart var 8saat warhammer oynuyorum hergun hicbisi yapmio , yapio kim ne derse desin ALMA haa cok teknik bilgili biri deilim belki ama yasadim (fan fln taktiriyim dersen fan taktirmak garantiyi bozuo ki bole isinan bi kartin olaki bi probleminde garantiye basvurmamak cok uzebilir 450milyon veirosun azmi ?)...
Sosyal ağlarda paylaş

doru soyluyorsun msj yazdıktan sonra arastırdım bıraz atının hd48xx serısı bıraz seslı ve cok ısınan kartlarmıs bende wow addict oldugumdan cok ısınan ozellıkle seslı kart ıstemıyorum.Nvidia benım 2 bıgsıyarda da tercıgım oldu ne yalan soylıyım hıc sorun yasatmadılar.şöyleki nvidia da fazla pahalı atı nerde ıse yarı fıyatına aynı urunu verıyor o yonden bende hd 4870 aliyim dıyordum taki bu vakte kadar...
Madem geri vericeksın onun yerıne ne alacaksın buyuk ıhtımal nvidia dusunuyorsundur hangı modelınden alıcaksın bırde aldıktan sonra buraya goruslerını paylasırsan ıyı olur bende olmadı aynısından alırım.Ben olsam gtx 260 yada 280 alırım ama bırazdaha ucuzlasınlar hala cok ama cok pahalılar.nvidianın obur serılerıne bakmadım ama 8800gt ler ıyı dıye hatırlıyorum bıyerde okudum sanırım. Wow u rahat oynarsın ama warhammera karısmam cunku oyun hakkında pek bır bılgım yok acıkcası wow varken hersey yalan death to the scourge death to the living...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...