Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Gene bi 4870 probleminde bulustuk sayin patiler :D.... sindi bi ati tool programindan fanin hizini dynamic hizini 24den 50ye cikariyorum oyun bolyece (warhammer)sorunsuz calisio ama bi normale gore fazla ses cikio hadi onu gectim bayaaaaa uzun sure oyun oynuyorum yanarmi acep ? lutfen kesine yakin bilginiz varsa cvp verin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 yanabilir ama yanmıyabilir de soyle oluyo fan fazla devir yapıyo fan patlar en kötü e fan patlayınca da susar susunca kapatırsın sen de gider yeni fan alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 kasa fanınsa zaten fan devreden çıktığında bios ötmeye başlar, en azından birkaç kasa deneyimimde öyle oldu :D ha patlar mı patlamaz mı,%50 her zaman :D bence sorun olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Ekran kartinin fani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 beni dinle sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 risk büyük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ya cok saolunda bi alan yetklisi veya bu konuda kendini ciddi yetkili atayan insan yardimci olsa ha tabi parcanin icinde deil kimse %100 bisi soleyemez ama ne bilim (yanabilir yanmayabilirden daha net bi cvp yokmudur :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ev yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 %99 ihtimalle yanmaz ama yanarsa da beni suçlayamazsın o %1 lik oranı ben seçmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ya ciddi cevap veremiyomusunuz siz ? arkadasim alalkasiz cvpler vercek insan yazmasin buraya gidin kumda oynayin tobe tobe (ev yanar dien akradasa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 düşüncemi paylaştım. saygı lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 marka ne kartın, fanın özelliğine bakıp oradan bilmeyi deneyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Kart çok yüksek sıcaklıkta uzun süre çalışırsa yanar anca. Fan hızını arttırmak sıcaklığı düşürürek kartın daha sağlıklı çalışmasını sağlar. Kötü tarafı hızlı çalışan fanın fazla gürültü yapması. Fanlar devamlı sabit hızda çalışıp gereksiz yere gürültü yapmasın diye hızını dinamik ayarlıyorlar. Böylece kart ısınmadığı zaman normalde çalışabileceği maximum hızın altında çalışıyor. Ama kartın kalitesine, kasanın havalandırmasına göre bazen bu dinamik ayar yeterli olamıyor. Bu durumda fan hızını sabitleyip arttırmak (senin yaptığın), speedfan gibi gelişmiş programlar kullanmak yada fanı daha kaliteli bir fanla değiştirmek gibi çözümler var. Kısacası fan hızını arttırmak kartı yakmaz. %24'ten %50'ye çıkartmışsın zaten anladığım kadarıyla. %150 yapsan anlarım da, %50'de çalışan fanın ne zararı olacak. Eski Geforce kartlar hep %100 çalışırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 cok saol.. kartim sapphire 4870 tekradan solim...ama fan oyundaki sorunu cozuo ama ses basimda agri gibi bi soruna neden oluo ...asus versiyonunu almayi dusunuyorum fark edermi cunku bazi versiyonlar bu problemleri yapmiomus oyunlarda 4870 arkadas....veya alternetaf napabilirim bunada cvp verirseniz cok sevinirim arkadaslar (insan sevgisi dolu turk filmi tadinda bi msj olmus :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Kart değiştirmek yerine fanını değiştirebilirsin dediğim gibi. http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=31&threadid=2202149 burda seçenekleri tartışmışlar. Kartla gelen standard fanlar sessiz şekilde çalışırken kart 90 dereceye falan çıkıyor. Bu tür kaliteli fanlar 50 derece civarına düşürebiliyor sessiz çalışırken bile. Genelde overclock yapmak için kullanılıyor ama gürültüyü azaltmak için de kullanılır. Türkiye'de bulması zor olduğu için pahalı olabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 hmmm...peki ozaman tesekkurler zaten alali 1hafta olmustu ben hem asusunu alim bunu geri verip hemde ustundeki fani janjanli bisi alim ozaman icim rahat etcek :)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 bide gold exa vatan eksen gibi yerlerde yok bu guzel fanlar bu gosterdiklerin veya alternatifleri neden alabilirim anadolu yakasinda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 http://www.firebal.net çok güvenilir bi firmadır kendiler. bir sorun olduğunda da çok iyi şekilde ilgilenirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Yeri burasi olduguna inandim donanimdan ziyade ...Ya aslinda tekrardan bole bi konu acmak istemiodum ama sapphire 4870 lanet kartima ayar cektim fan hizini arttim paso kitlenio sicakligi azda olsa su lanet warhammeri bi oynatmadi paramla rezil oldum (bide heryerde sapphire 4870 ovuluo) bu yuzden bunu geri vercem bana 500milyona kadar WARHAMMER VE WOW OYNAYABİLCEGİM (KITLENMEDEN ve 2saat sora mavi kahverengi cizgiler gostermicek pcye reset atmama sebeb olmicak) VE ISINMICAK bi kart onerin lutfen...onayli ve kesin bilgiolsun lutfen bi surpriz daha kaldiramicam gercekten...ve tekrar buna benzer bi konu actigim icin uzgunum ama bilmiyorum yani napcami....sindiden saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 cinnet geçirilmez, getirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Ben bunu Donanım&Yazılım'a atıyorum, orada baya bilgili insanlar var, problemin ne olduğunu çözüp yardımcı olabilirler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 dogru diyosun fakat kart kotu deil ama gpu vs vs oyunlarda sorun yapio bunuda oynayan bilebilio bazen o yuzden buraya attim neyse tavsiyelerinizi bekliyorum zaten bu 2oyun disinda asmis grafikli biis oynamicam bundan az performanslida olabilir biraz yeterki sorun yapmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ayni kartin HISi var bende, hicbi sorun yasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Gangren falan aynı kartı kullanıyor, onun sorun yaşadığını duymadım herhalde çözülebilir bir şeydir. Kartın kendinden kaynaklı değil yani sorun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 umarim gorur veya biri solerse neden acaba merak ettim (belki sapphire deildir cunku bildigim tum sapphireciler bole yasio sorun)...cunku sistemim iyi yani e8500 fln var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar