Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Witch Elf Özellikleri

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

şimdi sorduğun soru cevaplaması imkansız bir soru çünkü "nasıl oynayacağıma karar verin" demişsin sen biraz bak incele karakter pencerenden bak hangi skill neyini arttırıyor

witch elfsen dmg outputu arttırman gerekir öncelikle

www.wardb.com dan girip yapılmış buildlere bakabilirsin

son olarak hali hazırda class tartışma ve önerilerinin yapıldığı bir kısım var zannımca bakmamışsın oraya. bir de oraya göz at derim ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Göz atmayı geçtim hatmettim nerdeyse
Orada tüm classların olması karışıkllık yaratıyor ki burada sadece witch elf tartışılabilecek bir konu başlığı olsun diye açtım. Bir tür witch elf guide.

Ben o kadar da zor bir soru sorduğumu sanmıyorum.
SOnuçta her özellik acayip işe yaramıyor. Ayrıca insanların yorumları ve kendi açılarından nasıl baktıkları da önemli.
Ben benim nasıl oynayacağıma karar verin demiyorum siz nasıl oynamaya karar verdiniz veya verirdiniz ve neden diyorum ki ben ve benim gibi WE oynayacak olanlar bilgi alsın diye.

İnternette dünya kadar witch elf guide war kimin yazdığı belli olmayan evet ama ben burda bildiğim insanların düşünce ve tavsiyelerini dinlemeyi tercih ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben oncelikle treachery (main attack olarak AW) sonrasinda yanina suffering vererek ilerlemeyi dusunuyorum... Forumlarda solo pve icin ozellikle carnage'in daha etkili oldugu soylenmekte, ki carnage'da positioning'in cok onemli olmadigini dusunursek bu normal ama solo pve agirlikli niye oynayayim WAR'u.

Cloak of Shadows ve Stun equivalentleri Treachery'de, healerlara karsi abilityler ise Suffering'de oldugundan ve genel olarak caster/healerlari target belledigimden bunlara oncelik vermeyi dusundum. Feinted Positioning yer alma sorun oldugunda durumu kurtarmaya yetiyor gibi gozukmekte su ana kadar
Sosyal ağlarda paylaş

su an bilinen treachery/suffering talent buildi ;

treachery/suffering

bu build direkt burst damage odaklanmıs.treachery den gelen masterful treachery ve kiss of doom sayesinde cidden iyi damageler cıktıgı söyluyorlar forumlarda.onun dısında elixir of cauldron özellikle kalabalık kapısmalarda hit/run yapan bi class oldugumuz icin her durumda baya avantaj saglıyor.black lotus blade vazgecilmez bi özellik zaten.heartseeker da throat slitter la combo oluyor.tacticlerde pathlerden gelenler ve increased pain(% 50 more crit dmg)ile swift pursuit( flat-footed ile % 25 more mov speed,vuramazsak 3-4k burst damage sahip olmanın ne anlamı var diil mi?)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...