ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Witch Elf specleri hakkındaki düşünceleriniz nedir? Neler gereklidir neler değildir? Carnage, Suffering,Treachery Hangisine ağırlık vermek gerek? Nasıl yapılandırmalı, puanları abilityler arasında nasıl dağıtmalı sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 said: Witch Elf specleri hakkındaki düşünceleriniz nedir? They're cool goth girls. Have I mentioned the big hair? They listen to Led Zeppelin!! haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 şimdi sorduğun soru cevaplaması imkansız bir soru çünkü "nasıl oynayacağıma karar verin" demişsin sen biraz bak incele karakter pencerenden bak hangi skill neyini arttırıyor witch elfsen dmg outputu arttırman gerekir öncelikle www.wardb.com dan girip yapılmış buildlere bakabilirsin son olarak hali hazırda class tartışma ve önerilerinin yapıldığı bir kısım var zannımca bakmamışsın oraya. bir de oraya göz at derim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 yok ya açılsın işte böyle her classa bi topicte huzura kavuşalım. 1000 tane bizle alakasız classın görüşlerini okumak zorunda kalmayalım. şimdiye kadar tüm oyunlarda yapılmıştı bu olay bi burda karşı çıkılıyo nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Göz atmayı geçtim hatmettim nerdeyse Orada tüm classların olması karışıkllık yaratıyor ki burada sadece witch elf tartışılabilecek bir konu başlığı olsun diye açtım. Bir tür witch elf guide. Ben o kadar da zor bir soru sorduğumu sanmıyorum. SOnuçta her özellik acayip işe yaramıyor. Ayrıca insanların yorumları ve kendi açılarından nasıl baktıkları da önemli. Ben benim nasıl oynayacağıma karar verin demiyorum siz nasıl oynamaya karar verdiniz veya verirdiniz ve neden diyorum ki ben ve benim gibi WE oynayacak olanlar bilgi alsın diye. İnternette dünya kadar witch elf guide war kimin yazdığı belli olmayan evet ama ben burda bildiğim insanların düşünce ve tavsiyelerini dinlemeyi tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ben oncelikle treachery (main attack olarak AW) sonrasinda yanina suffering vererek ilerlemeyi dusunuyorum... Forumlarda solo pve icin ozellikle carnage'in daha etkili oldugu soylenmekte, ki carnage'da positioning'in cok onemli olmadigini dusunursek bu normal ama solo pve agirlikli niye oynayayim WAR'u. Cloak of Shadows ve Stun equivalentleri Treachery'de, healerlara karsi abilityler ise Suffering'de oldugundan ve genel olarak caster/healerlari target belledigimden bunlara oncelik vermeyi dusundum. Feinted Positioning yer alma sorun oldugunda durumu kurtarmaya yetiyor gibi gozukmekte su ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 su an bilinen treachery/suffering talent buildi ; treachery/suffering bu build direkt burst damage odaklanmıs.treachery den gelen masterful treachery ve kiss of doom sayesinde cidden iyi damageler cıktıgı söyluyorlar forumlarda.onun dısında elixir of cauldron özellikle kalabalık kapısmalarda hit/run yapan bi class oldugumuz icin her durumda baya avantaj saglıyor.black lotus blade vazgecilmez bi özellik zaten.heartseeker da throat slitter la combo oluyor.tacticlerde pathlerden gelenler ve increased pain(% 50 more crit dmg)ile swift pursuit( flat-footed ile % 25 more mov speed,vuramazsak 3-4k burst damage sahip olmanın ne anlamı var diil mi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Peki bu core training olayında ne yapıyoruz. Mesela şu yukardakine göre treachery/suffering gibi yapacaz diyelim Sadece treacher ve suffering olanları sırayla alıcakmıyız? Yoksa hepsini mi alıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Her yer witch elf olmuş? Class dağılımını görebiliyormuyuz serverlardaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 hepsini alıyorsun tabi.dikkat ettiysen skill agacin yanında o pathin abilityleri var verdigin her puan o abilitylerin damage'ni arttiriyor.onun dısında diger pathlerdeki abilitylere herhangi bi etkisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar