Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 bir sarki var, hastasiyim, kivraniyorum acil adini falan ogrenip dinlemem lazim. Tarzi falan the verve'e cok benziyor. sarkinin bazi sozleri soyle, This is the first day of the rest of your life, This is the first day yeah These things that I appear I wouldn' t be walking from your house Still it's a beautiful day it always is when i'm walking away from your house bi link daha verecem sarki burada duyuluyor ara ara, videoyu izleyin ltf. Bu videodan bi dinleyin pls... bulana 100,000 etl veyahut 100 internet puani veriyorum. yardim pls thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Bu mesajı atmamın tek nedeni "Aa konuma cevap gelmiş, acaba bulmuşlar mı şarkımın adını" heyecanını yaşamanı sağlamak Emir kankutum. //Asteroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ise yaramadi zaten bu sayfadayim paso refresh atiyorum thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Verdiğin link'in yorumlarında da tartışmışlar şarkıyı, kimse bulamamış ne olduğunu ama elemanın biri verve olduğunu düşünüp tüm müziklerini indirmiş ama bir sonuca ulaşamamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 timo maas feat. brian molko - first day ? videoyu izlemedim ama sozleri benziyor edik: gerci tarzi verve'e benziyo demisin benim dedigim sarki alakasiz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 yok o değil , bende baya bi araştırdım Fear of the Dark (2002 yapımı bi film) soundtrack i diyen baya bi insan var bi kontrol et istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 poff soundtracki bulmakta fayda var evet ama sarkinin HIC bilinmemesi garip olmus :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 hiç sanmıyorum soundtrack'in aradığın müzik olduğunu. Muhtemelen o program için yapılmış basit bir studyo çalışmasıdır, ortada şarkı yoktur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 harbiden ya sinir oldum .. bu arada bişey farkettim seninle aynı anda birisi daha aramaya başlamış bu şarkıyı bi kaç forum sitesinde gördüm , adı EverZ bu senmisin yoksa ? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 yok degilim, o forumu da gordum ya. onlar da bir yere varamamis. sarki cok guzel bu arada ;/ sadece o klip icin cekilen bir sarki degil, daha once duymustum universitenin ilk yillarinda. ya imdat ya. hayir fear of the dark'in end creditlerinde varmis, filmi indirip sadece o kisimin audiosunu kaydetmek zorunda kalacam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Ve sen o kadar kastıktan sonra ben "Azmo bana da atsana" diyerek parçanın üstüne yatabileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 soundtrackte de yok. YA IM DAT ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 o adamın açtığı topicler 1 sene öncesine aitmiş adam bulamayıp vazgeçti heralde gg . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 oha çok garip ya kimse bulamamış sitede mail adresi var bak [email protected] mail at bu videoda hangi şarkıyı kullandınız diye o kadar merak ediyorsan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 onu da yaptim, yapimcilarin sitesine girip oradan da attim sdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 He he : ) Adam bu yolda harciyacak kendisini. Yok aga, cidden internettte şarkı hakkında hiç bişi yok nerdeyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 pes ettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 çok yavaş bir site nerden buldun? Benzer sözlere sahip 5-6 şarkı var lyric ten aratınca ama en çok göz çarpanlar rasmus ve timo mass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 işin kötü tarafı filimden bulmaya çalışınca fear of the dark olduğu için 21456789 tane iron maiden sorgusu arasından bişeyler bulmaya çalışıyorsun. Fİlmde pek tutmadığı için soundtrack lyricleri veren sitelerden bile filmi bulamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 sozleri yazinca googleda nasil cikmaz yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben de bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 sözler timo maas'ınkiyle neredeyse aynı olunca böyle olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 o değil de ntvsporda euro 2008 özetlerini verirken çalan bi şarkı var,donanimhaber de bulana araba veriolardı en son dsfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Geçen hafta bir filmde duymuştum sanırsam soundtrack olarak ama kafam çok güzel olduğu için ne filmi ne de parçayı hatırlıyorum.. "This is the first day of the rest of your life" lafını çok sevdiğimden aklımda kalmış.. Tabii içinde bu cümleyi barındıran başka bir şarkı da olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 videodaki şarkı olmayan ama sanırım slatın kastettiği şarkıyı söyleyen kimdir(diğer sözleri aynı olan versiyonlardaki gibi yumuşak bir tarzda söylenmiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar