dunno Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 tam merkezinde olmak istemiyorum hayatının. tam ortasında olmasam da olur her seyin her nefesinde aklından gecme arzum yok. uyandıgında aklından gecersem mutlu olurum, sabah olmazsa ama gun icinde dusunursen de beni sorun diil. ama sev beni. iste beni. görmek iste, duymak iste, paylasmak iste. kenarda kösede, aklına geldigimde seni eglendiren... Figüranı olmak istemiyorum kimsenin. tatmin olamicaimi biliyorum boyle uzaktayken ama daha cok caba daha cok heves gerekmez mi? sartlar guzel diil ama onları guzellestirmeye calısmak yapabilecegimiz seylerin enn guzeli diil mi? benim icin planlar yapmanı istiyorum. nete giricekken haber ver, ulaşmaya calış, notlar bırak bana, sahiplen, meraklan istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Tam ben. Ama sahibim var üzgünüm :( öhm. şaka bi yana, bi çok kızın istediği şey olmuş. Sahip olunca daha fazlasını da istediğinizi düşünoyorum ama annem ne diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 umarım istediklerin gerçekleşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 isteklerini yerine getircek birini bulsan da bi zaman sonra bi heyecanı kalmaz mutlaka bi sorun çıkar,sıkılırsın. istediklerinin hepsini fazlasını yaptım ama olmadı.bu seferde herşeye evet diyorum die şutlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 vivavale said: isteklerini yerine getircek birini bulsan da bi zaman sonra bi heyecanı kalmaz mutlaka bi sorun çıkar,sıkılırsın. istediklerinin hepsini fazlasını yaptım ama olmadı.bu seferde herşeye evet diyorum die şutlandım. herşeye evet demek çok fena.herkes sıkılırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 simdi yapmadıklarını dusundurerek aklımda kalıyo hep. huzursuzluguyla bile aklıma girmeyi basarıyo. dusundukce de boyle, aska daha cok benziyo. ama cok benzerse aska kotu olmaz mı? en gercek ask kotu, zorluk, kavusamamak, acı falan hatırlatıyo bana cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 aşık mısın, o kişi belli mi aptal oldum. kimse antalyaya gitmemi istemio zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bilmiyorum asık mıyım neyim keyfim cok yerinde diil bu aksam ama bu konu uzerine. aramiycam yarın ben hic onu=( geri cekicem kendimi. anliycak mı bilmiyorum. yuzunu gormedigin zaman kendini geri cektigin anlasılır mı? nutella yerimin yazısındaki gibi sevmek istiyorum ben oysa =SS/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 iCequeen said: vivavale said: isteklerini yerine getircek birini bulsan da bi zaman sonra bi heyecanı kalmaz mutlaka bi sorun çıkar,sıkılırsın. istediklerinin hepsini fazlasını yaptım ama olmadı.bu seferde herşeye evet diyorum die şutlandım. herşeye evet demek çok fena.herkes sıkılırdı. haklısın.çok ii davranınca sıkılıyo bi zaman sonra heycanı kalmadı vs. diyolar kötü davaranınca beni sevmiyomu? baskasımı var diyolar vs. ortasını bulana helal olsun.ne diim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 nete girdim. haber vereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 fazla zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Bu kadın kendini yiyip bitiriyor, ben kadından çok oğlanı merak ediyorum iyi mi :D Umarım, dileklerin bir bir gerçekleşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 umarımm iç çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 dunno said: nete giricekken haber ver istiyorum. bu kısmı hariç güzel,olabiliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 tellos said: dunno said: nete giricekken haber ver istiyorum. bu kısmı hariç güzel,olabiliteli neden ole bi istek var? az haberlesebiliyoruz telden diye. nete de az giriyo die. yoksa ne zaman girerse girsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 isteme kısmına eklemeler yapılırsa telefonumu verebilirim. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 sen hala foto koymadın dimi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 sarışınmı olsun esmermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 kızıl ya da kumral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 =)) kumral iyidir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 şöyle bi baktımda msn listeme ııh bulamadım üzgünüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ben de bi baktım dunno yok msn imde üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 vivavale said: bu seferde herşeye evet diyorum die şutlandım. Bu olay benimde başıma gelmişti. Bazı konularda kısıtlama getirme yada "hayır" demek yerine mutlu olsun diye "evet canım, tabi canım" diyince başlangıçlarda çok güzel gidiyordu lakin sonrası ise ayrılık oldu. Bi gerçek var ulaşılması zor olan şey her zaman zevk verir. Çünkü bi yerden sonra o kişi kız yada erkek olsun "ulan zaten ne desem he diyo ne anlamı kaldı" mantığına kapıldığı için doğal olarak sıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 bunun sebebi kızların ilişkide aksiyon araması biraz monotonlaşınca sıkılıyorlar drama ile besleniyorlar farkında değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar