Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nokta atışı kalem fırlatmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yerimden kalkarsam ne anlamı kaldı? lambayı söndürür masa lambasını prize takar duvara yöneltirim. yansıyan ışık bana yeter.

fastin 9 kalemi var. koltuktan kalkarsa halıda dolaşan timsahlar onu yiyecek. ayrıca fast vampir, ışıkta kalırsa ölüyor. ölmese de evdekiler rahatsız oluyor ışıktan uyuyamıyor.
Mesaj tarihi:
yahu mumu başucunda yakacaksın, ışığı kapatacaksın, uyuyacağın zaman kafanı çevirip mumu söndüreceksin üflemek suretiyle, bu da mı olmaz, bu da mı gol değil ha?
Mesaj tarihi:
sen kalkma yerınden ben senın ıcın sehre elekrtıgı dagıtan ana kabloyu sabote edıcem bak bu ıyılıgıde herkese yapmam yada yaparım bellı olmaz ama yapmayadabılırım belkıde yaparım
Mesaj tarihi:
bana da biri tebeşir atmayı öğretsin ya bugün öörencilerime artizlik yaptım çok pis tebeşir fırlatırım yersin alnının ortasına die..
lisede coğrafyacı tahtaya yazarken arkası dönük atıp direk 12den vuruodu valla.ona özendim sanırım.
bi an önce öörenmem lazım şu tatilde:D
Mesaj tarihi:
o anahtardan bi kablo uzat, diğer ucunu yine anahtara bağla. NŞA da kablo bağlı kalsın, yatarken kes. Plastik bir makasla kesmeni öneririm.

Hatta bir mavi bir de kırmızı kablo alırsan AMERIKIN FILİM atmosferi yakalayabilirsin "tonaski hangisini kesecektik mayk" şeklinde.

ısısısı
Mesaj tarihi:
haha ben de yasıyodum seninle aynı durumu. beyin guccumle kapatmak istiyodum ısıgı fln=)
cok caresiz kalırsan ısıga yonelt kalemi ve lambayı patlat?=)
Mesaj tarihi:
pinpon topu büyüklğüne ama sert ve eşşek gibi zıpyalabime kapasitesi olan toplar var üstleri iğrenç desenli ve biraz yapış yapış olsada onlardan kullan.
  • Yeni Oluştur...