fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 selam geceleri kalkmaya üşendiğim için ışığımı kapatmak için böyle bir yöntem düşündüm ama anahtarı bir türlü vuramadım. yardım eder misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 terlık kullan ısabet yuzdesı kaleme oranla daha yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Duvarda o anahtar etrafını aşındırman sözkonusu olacak, anandan babandan azar işiteceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 mum kullan keyifli oluyor düzeltme: mumu atma, yak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 yerimden kalkarsam ne anlamı kaldı? lambayı söndürür masa lambasını prize takar duvara yöneltirim. yansıyan ışık bana yeter. fastin 9 kalemi var. koltuktan kalkarsa halıda dolaşan timsahlar onu yiyecek. ayrıca fast vampir, ışıkta kalırsa ölüyor. ölmese de evdekiler rahatsız oluyor ışıktan uyuyamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 yahu mumu başucunda yakacaksın, ışığı kapatacaksın, uyuyacağın zaman kafanı çevirip mumu söndüreceksin üflemek suretiyle, bu da mı olmaz, bu da mı gol değil ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 gaz lambanı al başucuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 sen kalkma yerınden ben senın ıcın sehre elekrtıgı dagıtan ana kabloyu sabote edıcem bak bu ıyılıgıde herkese yapmam yada yaparım bellı olmaz ama yapmayadabılırım belkıde yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 mancılıkla fırlat kalemi.yada mortar team çağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bana da biri tebeşir atmayı öğretsin ya bugün öörencilerime artizlik yaptım çok pis tebeşir fırlatırım yersin alnının ortasına die.. lisede coğrafyacı tahtaya yazarken arkası dönük atıp direk 12den vuruodu valla.ona özendim sanırım. bi an önce öörenmem lazım şu tatilde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 o anahtardan bi kablo uzat, diğer ucunu yine anahtara bağla. NŞA da kablo bağlı kalsın, yatarken kes. Plastik bir makasla kesmeni öneririm. Hatta bir mavi bir de kırmızı kablo alırsan AMERIKIN FILİM atmosferi yakalayabilirsin "tonaski hangisini kesecektik mayk" şeklinde. ısısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 haha ben de yasıyodum seninle aynı durumu. beyin guccumle kapatmak istiyodum ısıgı fln=) cok caresiz kalırsan ısıga yonelt kalemi ve lambayı patlat?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 silgi+çakmak+içidolusigarakutusu+tenistopu çok güzel kapatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 pinpon topu büyüklğüne ama sert ve eşşek gibi zıpyalabime kapasitesi olan toplar var üstleri iğrenç desenli ve biraz yapış yapış olsada onlardan kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bunlardan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ışık açık yat hırsız girmez yorganı üstüne çek kapa gözlerini bi sonraki topicte de giren elektrik faturaları nası çıkarılır ona dair tüyolar vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 silgi ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 başucunu yorganın altına sok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 gözlerini kapat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 uyuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 el çırpmalı sistemi yaptır odana .. şak şak lights out (fena oldu ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 yatakla anahtarın arasındaki mesafeyi ölç. sonra git o uzunlukta bi değnek gibi bişeler bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 kırbaç bul anahtara çatana diye vur. hem gece gece fantaazi olur hem de işin hallolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 abi zıpzıp toplarından al direk 3 tane illaki vurursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 bu kadar yorum yaptırdın bize. Kalk söndür şu lambayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar