Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 iyi midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 olmamış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 hahah güzel bence ama daha sade olsa, daha bi öz olsa daha bi güzel olurmuş. mesela ortadaki yazı olmasaymış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 "Yürüyün millet cehenneme kopmaya gidiyoruz" kısmı olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 biraz sade olursa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 sen at monteni ben harikuleyt vericem söz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bazen anlamıyo millet abi ortadaki yazı biraz orclar için zaten kfdjgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Esprilerin güzelliği açıklanmamasından gelir zaten. Yani hani tipler olur ya espri yapar akabinde açıklama moduna girer "hahah abi anladınmı şu böyleymiş hahahaa" diye böğürürler filan, espri kalitesi dibe çekilir bu durumda. Ortadaki yazı aynen öyle bi anlam katıyo olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 neyse koyduk artık psd olarak kaydetmedim bide :( http://www.bobiler.org/monte.asp?m=51006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 yapıştırdım harikuleyti gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar