Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : İst.Büyükşehir Bld - Beşiktaş 27.09.08 19:15

funq

Öne çıkan mesajlar

oha nası doğru karar yaa
birinci posizyonda top kalecinin kontrolündemi değil nobre soktu ayağını gol attı faullen fln uzaktan yakıdnan alakası yok .
ikinci pozisyonda yoruma bile gerek yok resmen topa vardu nobre delgadoda tamaladı gol oldu
hakem katletti maçı .
YAZIKLAR OLSUN FEDERASYONA HAKEMLERE .....
Sosyal ağlarda paylaş

Şu bölüme futbolu bilende geliyor bilmeyende geliyor ya hastasıyım.
Hayatınızda halı saha maçında top oynamışlığınız yoktur Pesten başka bi yerde top görmemişsinizdir konuşuyorsunuz.

Nobrenin golünde hiçbirşey yoktu keza diğer goldede.
Son dakikada korneri vermedi.
Nobrenin her pozisyonuna faul çaldı.Resmen mimledi maç başından.
Beşiktaş kötü oynadı kabul ama yenebilecek kadar iyiydi.Hakem katletti maçı.
Sosyal ağlarda paylaş

Pozisyonlar tartışılır eyvallah, ama Beşiktaş'ın ofansının biraz silkinmesi lazım yaw .. Delgado mesela 3 maçtır yok resmen .. Alex ilerde markaj altında kaldığı zmn orta sahaya gelip top alırdı Delgado bekliyo ilerde top gelirse pas atarım gelmezse de ben napıyım hesabı ..

Sonra Holosko bir gol attı başka da bi halt yapmadı .. Adam sağda ilerde bekliyo aynı Delgado'nun yaptığı gibi .. Ofansta bari pres fln yap yani yok hiç ..

Ben zaten 3 maçtır beğenmiyordum takımı ama bu maçı yine de alacağımızı düşünüyordum .. Ertuğrul Sağlam bu maçtan sonra gerekli önlemleri alacaktır diye düşünüyorum ..
Sosyal ağlarda paylaş

sebaydı sanırım ( olayı tam hatırlamıyorum ) şöyle bir söz söylemişti, gerekirse sahada hakemide yenmelisin. başka biriside söylemiş olabilir ne farkeder. kazanmamız gereken bir maçtı. mazerete hiç gerek yok. 80. dkk dan itibaren izledim. delgadonun golü temizdi ama olmadı işte. ibb nin son dkk da direkten dönen topu da var. yenilebilirdikte.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç kimse kusura bakmasın, Beşiktaşın bu İBB yi yenmesi gerekiyordu, hakem hatalarına rağmen.. Maçı izlemedim, ama izliyenlerin hepsi yanlış görmediğine göre 10 farklı açıdan 10 tekrarla, Beşiktaşın hakkı yenmiş olabilir. Ama bu sadece beşiktaşa olmuyor, antalya maçında hakem antalyalıların GS lileri dövmesine izin verdi gibi..

neyse bu skor bizim işimize yaradı.. o açıdan sevindim.. trabzonda yeniliyo zaten oh
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:
Hiç kimse kusura bakmasın, Beşiktaşın bu İBB yi yenmesi gerekiyordu, hakem hatalarına rağmen.. Maçı izlemedim, ama izliyenlerin hepsi yanlış görmediğine göre 10 farklı açıdan 10 tekrarla, Beşiktaşın hakkı yenmiş olabilir. Ama bu sadece beşiktaşa olmuyor, antalya maçında hakem antalyalıların GS lileri dövmesine izin verdi gibi..

neyse bu skor bizim işimize yaradı.. o açıdan sevindim.. trabzonda yeniliyo zaten oh

doğru dediklerin.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
Şu bölüme futbolu bilende geliyor bilmeyende geliyor ya hastasıyım.
Hayatınızda halı saha maçında top oynamışlığınız yoktur Pesten başka bi yerde top görmemişsinizdir konuşuyorsunuz.

Hehe. Emin ol iyi biliyorum futbolu, hem de gayet iyi.

Futboldan anlamak, futbol oynamakla alakalı bir şey değil ayrıca. Ki zaten çoook futbol oynamışımdır. Peste oynarım, halı sahada oynarım, sokakta da oynarım merak etme. Ama futbolun okulu maç izlemektir ve Türk milletinin %90 ı gibi 3 büyüklerin maçını izleyip konuşmuyorum. Sürüyle maç izliyorum Avrupa'dan denk geldikçe, Avrupa futbolunu da takip ediyorum.

Zaten hakem kararıyla futboldan anlayıp anlamamayı nasıl bağdaştırdın bilmiyorum. Ben 2 pozisyonu da dikkatle izledim. Bana göre ilk pozisyonda kaleci topu kontrol ediyor, ondan sonra Nobre vuruyor, faul. İkinci golde de Delgado vurmadan önce Nobre faul yapıyor. Bu benim fikrim. Herkes farklı bir şey söyleyebilir zira yoruma açık pozisyonlar. Özellikle ilki.

Ha futbol bilgimi ölçmek istiyorsan gel futbol konuşalım, hakem kararıyla ahkam kesmekle olmuyor Erman Toroğlu gibi. Hakemliği bilen de futbolu bilmiş olmuyor.

Burada fazla futbol dolu yazı yazmıyorum, çünkü buradaki muhabbeti biliyorum. Futbola nasıl yaklaşıldığını biliyorum. Bu yüzden upuzun bir yazı yazıp, futbol anlatınca "wall of text yazmakla olmuyor bu işler koçum" gibi bir tepki alacağımı da biliyorum. Gerekirse arada yazarım ki bu forumun futbol bölümünü genellikle okurum sadece.

Spor (dikkat, sadece futbol da demiyorum) yazarlığı yaptığım siteleri, dergileri bilmeden böyle konuşmanı da pek takmıyorum. Açıkçası bunları açıklamaya da gerek duymuyorum, buradaki ortamdan dolayı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...