iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 yrn bomboş birgünüm var.uzun staj günlerınden snr tamamen benım olan boş bigünüm.naapsam. müze kartım var müze mi dolaşsam salvador daliyemi gitsem sabahtan akşama kdr dopdolu bi gün geçiresim var.naapsam ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 5 e kadar uyu. ben genelde boş günümde öyle yaprım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 açtığın topiclerden anladığım kadarıyla yalnız bir insan olduğun sonucunu çıkarıyorum ve arkadaş edinmeni önererek haddim olmayan bir öneriyi gündeme getirmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ekşın dolu bgün geçirmek istiyorum. uyuyup napcm.öbür tarafta uyicaz ztn =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Longshanks said: açtığın topiclerden anladığım kadarıyla yalnız bir insan olduğun sonucunu çıkarıyorum ve arkadaş edinmeni önererek haddim olmayan bir öneriyi gündeme getirmek istiyorum başka hangi topicden bunu çıkardını merak etmekle birlikte yanlış bi gözlem oldunu belirtmek isterim.4gündür arkadaşlarımla idim yrn tek olmak istedim sadece saol önerin için =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Salvador Dali (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 iCequeen said: Longshanks said: açtığın topiclerden anladığım kadarıyla yalnız bir insan olduğun sonucunu çıkarıyorum ve arkadaş edinmeni önererek haddim olmayan bir öneriyi gündeme getirmek istiyorum başka hangi topicden bunu çıkardını merak etmekle birlikte yanlış bi gözlem oldunu belirtmek isterim.4gündür arkadaşlarımla idim yrn tek olmak istedim sadece saol önerin için =)) canın falan sıkılıyo diye öyle düşünmüştüm o zaman ben göt olarak terki diyar ederekten gidiyorum=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 evet sıkılıo geceleri.şuanda sıkılıyorm mesela B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 LUNAPARKA GIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 çok severm lunapark.bu yağmurda daha güzel olur ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 eskiden buralarda mont muhabbeti dönerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 seviyemiz yükselmiş daha ne istiyorsun? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar