Rahan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 aslında soru başlıktakinin aynı .net framework 2.0 için yazılmış ufak bir executable, sadece .net 3.5 un yüklü olduğu bir makina da çalışabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 çalışması lazım gibi geliyor ama denemek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 devam etmeyen ya da degistirilmis classlar oldugundan mukemmel bir geriye donuk calisma modeli yok sanirim .net framework'un, daha once buralarda konusmustuk, racta yine anlatir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Benim de bildiğim kadarıyla problem olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 2.0 ve 3.0 yüklü olmasına rağmen 1.1 gerektiren program oldu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 geriye yönelik olarak tam uyumlu olmuyor. o yüzden tüm framework'leri yüklemekte fayda var. şöyle bir topic vardı; http://forum.paticik.com/read.php?6,3402033,3407720#msg-3407720 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 calisir, project ayarlarindan framework tercihi yapabiliyorsun. Bir ikincisi .net framework 3.5 > 2.0 yani tum class lari kapsiyor, ben su ana kadar hic problem yasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ben de yaşadım. hadi bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 tabi burada sunu karistirmamak lazim: .net framework 3.5 belki yuklenirken .net framework 2.0'i da yukluyordur yaninda, siz de cikip "aaa 3.5 yukledim 2.0'lar da calisiyor" diyerek sevindirik oluyor olabilirsiniz. bu .net'i geriye uyumli yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 internetten de baktım bolcana anladığım kadarıyla kesin bir bilgi yok bu konuda, windows update manager da 3.0 la beraber 2.0 da yükledi. ben de setup scriptinde aynını yapayım.kesin bilginiz varsa çok işime yarar. tenk yu verimaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 normalde ben sırayla kuruyorum ve o yüzden emin olamadım 3.0'ın içinde 2.0 var mı diye.. şimdi arkadaşıma sordum, 3.0 kurulurken 2.0 yoksa önce onu kurduğunu söyledi.. zaten dediğim gibi, geriye yönelik uyumluluk yok. bunu bizzat tecrübe ettim. üst versiyon yüklüyken, alt versiyona ait exelerde problem çıkarıyor. uyumluluk olmamasının en büyük sebebi de. .net framework devamlı mevcut class'ları bozmadan, genişletmek şartıyla geliştirilmiyor. class'lar kaldırılabiliyor, namespace'i değişebiliyor ya da class yapısı tamamen değişebiliyor.. bu durumda eski framework olmazsa, deprecated bir class'ı (property'i, constructor'ı vs..) anlamıyor framework. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar