Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iCON - 2008 Oyuncu Kayıtları


xunn

Öne çıkan mesajlar

...başlamış.

Mail gelmiş, daha öncede GM kayıtları için gelmişti. Bende öyle bir haberdar edeyim dedim. Direk maili c/p yapayım hatta.
said:

Duyduk duymadık demeyin, binbir direkler arasında yolunuzu kaybetmeyin.
İşte geldi size o beklenen an, kaydolabilirsiniz iCON'a artık heman!

Bu başarısız Ramazan manisi denemesinden sonra normal bir şekilde duyurumuza devam edelim. Evet, İstanbul Üniversitesi Bilim Kurgu ve Fantezi Şenliği'nin dördüncüsü olan iCON 2008'in oyuncu kayıtları başladı. Sitemize girip açılan oyunlara bakabilir ve etkinliklerimiz hakkında bilgi toplayabilirsiniz. iCON'da bu sene toplam 28 RPG ve 2 LARP var. Oyunlara kayıt olmak için ise iki yöntem mevcut, Biletli ve Online Kayıt.

Online kayıt, doğrudan internet üzerinden gerçekleştirilir ve seçilen oyunların bilet ücreti PayPal üzerinden kredi kartından tahsil edilir. Türkiye'de ilk defa bir convention size evinizden çıkmadan, oturduğunuz yerden kayıt olma şansı sunuyor. İşi ticarete vurduğumuzu ve kredi kartı-internet alışverişi mefhumlarının güvensiz olduğunu düşünebilirsiniz. Hem etkinlik açısından hem de kolaylık ve erişebilirlik açısından internet üzerinden tahsilatın ne kadar başarılı olduğunu ne yaparsanız yapın inkar edemezsiniz. Bilet bulamayacak olanlar, çeşitli sebepler ile alamayanlar ve İstanbul ile Ankara dışında ikamet edenler için düşündük bu sistemi. Üstelik böylece Convention başlarken yaşanan kayıt kuyruğunu da minimuma indirdik. Üstelik güven sorununuzu aşmak için dünyanın en çok kullanılan ve en güvenli internet alışveriş ve ödeme sistemi olan PayPal ile anlaştık. Varolan PayPal hesabınız ile kolayca entegre sisteme giriş yapıp ödemenizi güvenle yaparak kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Yeni bir PayPal hesabı açmak ise hem ücretsiz hem de bir kaç dakikanızı alır en fazla.

iCON 2008'e ait LARP ve RPG oyuncu biletleri, İstanbul ve Ankara'da belirli mekanalara bırakılacaktır.

*İstanbul için: Oyun Mühendisi ve Gerekli Şeyler'den biletleri satın alabilirsiniz. Biletler ile ilgili sorularınız için: Aslı Bülbül: 0536 237 02 11 ve Onur Çetinkaya: 0505 774 58 75 veya [email protected].

*Ankara için: ODTÜ BKFT iCON için oyun biletlerini alabileceğiniz yegane mekandır, Ankara için bilet satış yetkilisi Ceyda Yolgörmez'dir, e-posta, Telefon: 0536 569 72 89.

*Bilet fiyatları, RPG: 5, LARP: 8 YTL'dir.

Bu mekanlara gidip biletleri satın aldıktan sonra "Biletli Kayıt" sayfasından biletinizin türüne göre olan oyun türünü seçip biletinizin üstünde yazan "Bilet Kodu"nu girerek tercihlerinizi yapıp gönderebilirsiniz.

Oyuncu kayıtları 17 Ekim gecesine kadar devam edecektir, ve bütün yerleştirmeler, belirtilen tercih sıralamasına göre aynı anda yapılacaktır.

iCON, LARP ve RPG'ler dışında, Magic The Gathering turnuvası, Warhammer tanıtımı, figür, kart ve kitap satış standları, Oyun Mühendisi'nden kutu kutu oyunlar ve nihayetinde de bir adet Kostümlü Parti'ye ev sahipliği yapacaktır. Tüm gelişmeleri ve detayları www.iubkfk.org/icon adresinden öğrenebilirsiniz. Kafanıza takılan soruları ise [email protected] adresine e-posta ile yollayabilirsiniz.

iCON, geleceğe hazırlamada üstüne yoktur!


Valla ben gidiyorum kesin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...