Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kılıçdaroğlu vs. fırat - round 1 - fight!

sir

Öne çıkan mesajlar

dindarlığı ve modernliğiyle halkın desteğini almış bir partiden böyle mebusların çıktığını görmek; bir sonraki seçimlerde bu partiye oy vermeyi düşünecek kişileri etkilermi? Ben zannetmiyorum çünkü vitrinde hep parti başkanları oluyor. Başkanların yaptıkları partiye üyeleri yaptığı kendilerine mal oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir bölümünü izleyebildim, derse yetişeceğim diye. İlk bölüm sir 'ün bi önceki sayfada anlattığı gibiydi. İkinci bölümde Dengir bey faillardan fail beğendi. Bu kadar demagoji, saçmalama görmedim ben. Hayat hikayesi mi dersin, fıkra mı dersin, narenciye diye 1 saat saçmalamak mı dersin. Yuh.

Sonunu kaçırdım gerçi. Nooldu?hehe
Sosyal ağlarda paylaş

asıl ilk iddia'da fırat'ın cevap süperdi.. ben anlattığı vakit boyunca anlamaya, olayı kavramaya çalıştım. sonra saolsun kılıçdaroğlu "ben elmadan bahsediyorum sen armuttan." diyerek beni benden aldı. olay orada bitti zaten.

ayrica şu fırat neredeyse hiçbir şeye net cevap veremedi. bişeyler sıktı, bi kaç alakasız belge gösterdi falan. açık ara kılıçdaroğlu wins. hatta K.O.

edit: fırat'ın adam akıllı anlattığı, hatta anlatmadığı sadece giriş yaptığı tek olay uyuşturucu olayıdır. herşeyi göstermiştir etmiştir. ama ilk olarak hisselerin neden 8 haziran'da el değiştiğini, ikinci olarakta kırmızı şeysinin kaldırılmak istenmesinde neden ismi bulunduğunu en ufak değinmedi adam.

bi de hala belgesiz konuşma falan diyor. adam orada mahkeme ve temyiz kararlarını gösteriyor, fırat hala belge istiyor, özür dile diyor falan. stand up resmen
Sosyal ağlarda paylaş

Bu milletten, bu insanlardan adam olmaz. Heleki CHP'den hic olmaz. Baykal kendi gibi aptallari toplamis yanina, rezil etti partiyi.

Su 1.5 saat icinde Kilicdaroglu'nun yakaladigi bir tek cift fatura olayi var ki bunu Firat salagi verdi onun eline. Yoksa elle tutulur hicbir seyi yoktu. Ha yaptigi iddialardan o gumruge yazilan yazi havada kaldi, merak etmeyin ona da kulp bulurlar (muhtemelen sucu avukata atip siyiracak).

Daha once de soyledim, yine soyluyorum. Elinizde somut kanit yoksa yari yolda kalirsiniz, sekil A. Anayasa Mahkemesi'nde kapatilmama sonucu cikmasi insanlari hic ama hic akillandirmamis, mustahak bunlara. Bu gun, iki sey ogrendik diye ortaligi ayaga kaldirirsan ve yuzune gozune bulastirirsan, yarin eline somut bir sey gectiginde adam sana "daha once aklanmistim, ugrastirmayin beni bunlarla" der ve her aklanisinda taraftari artar.

Sonuc olarak, her zamanki gibi CHP "Ben hakliyim! Ben hakliyim!" odakli gitti, bir sey elde edemedi. AKP "Biz bundan nasil oy olarak geri donus aliriz" dedi ve muhtemelen kendi taraftarlarinin guvenini kazandi. Ozellikle Deniz Feneri gibi bir vakaya cok guzel perde oldu. "Ise Sureyyacim..."
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci kısımda kılıçdaroğlu baya kötü başladı ama sonrasında da fırat ağır fail oldu cidden, bence rövanş filan isticek bi de "ben bu belgelere değil, başkalarına hazırlanmıştım" gibi bi mazeret bekliyorum, ilk kısımda da öyle bişi vardı zaten.

ama yine de bu olayın şaban dişli kadar ses getirmesi pek mümkün görünmüyo bence. riglous'a da bi +1 verip çıkmam lazım, cumartesiye kadar evde olmıcam, dönünce hayranlarıma gereken cevapları veririm artık =)
Sosyal ağlarda paylaş

CHP elinden geleni yapıyor, belgeler çıakrtıyor adamın karşısına, Fırat başka dava sonucunu söylerken Kılıçdaroğlu elmayla armutu karıştırma diyor, menasın kırmızı hattan çıkarılmasını ısteyen yazıdakı ismini açıklayamayan fırat, uyuşturucu konusundan olayı saptırıp menasın kuruluşunu anlatan fırat, üstüne fıkra anlatıp konu başlığını çığrından çıkaran gene fırat. Bunu göremeyen AKP'li arkadaşlar var mıdır? İllaki nemalananlar vardır ve görmeyeceklerdir ama CHP -Kılıçdaroğlu daha ne yapsın? Menas hayali ihracat yaparak para kazandı ve bunu danıştay da onadı diyor, belgelerde yarın gazetelerde olur. Bu halde hala CHP batırdı demekte abes oldu biraz. AKP ne kadar götürürse götürsün, ben yinede ona oyumu veririm çünkü şeriat istiyorum diyorsanız zaten size 10 numara büyüteç versekte o belgedeki tarihleri göremezsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Kılıçdaroğlu mahkeme kararını gösteriyor diyorki sen başındayken hayali ihracattan yargılanmış şirket ve suçlu bulunmuş.Fırat başka bir soruşturmaya cevap veriyor.Mersin savcılığından döndü diyor.Mahkeme olayına cevap veremedi ki.Üzerinde çalıştığı iddaları dillendirdi.
Bu arada Fıratı soruşturan kişinin üstüne başbakanlık denetleme kurulunun müfettişlerini salmış.Adamı didik didik etmişler.Üstüne mal geçirdi diye 7 sülalesine kadar soruşturmuşlar.Hakkında iddalar asılsız çıkmış.Araştırlılan adam çıkmış fıratı mahkemeye vermiş iftira atıyor diye tazminat istemiş.Mahkeme tazminatı uygun görmemiş.
Sosyal ağlarda paylaş

DMMF ın yerinde bir japon olsa cebinden çıkardığı cep kılıcıyla intihar etmişti. Adam resmen ortaya çıkan belgeler karşısında kıvırıyor. bu bile görmek isteyenler için delil. DMMF nin yapması gereken istifa edip yargı karşısında bu iddialara cevap vermek gerçekten masum ise dokunulmazlık zırhından kurtulup kendini aklamak. Ama devamlı kaçan bir DMMF var karşımızda.
Sosyal ağlarda paylaş

Apache said:
japonyada sütler bozuk çıktı diye tarım bakanı istifa etti mistır yolsuz fırat ın herkesin cebinde eli olduğu meydana çıktı yarın daha fazla dostu olur böyle çarpık yolsuz şerefsiz bi zihniyet var beyler malesef bizde.çok rahatsız ediyor bu durum beni.

kültür farkı.

yargı farkı da olabilir tabii :P
Sosyal ağlarda paylaş

Zlaneth said:
CHP elinden geleni yapıyor, belgeler çıakrtıyor adamın karşısına, Fırat başka dava sonucunu söylerken Kılıçdaroğlu elmayla armutu karıştırma diyor, menasın kırmızı hattan çıkarılmasını ısteyen yazıdakı ismini açıklayamayan fırat, uyuşturucu konusundan olayı saptırıp menasın kuruluşunu anlatan fırat, üstüne fıkra anlatıp konu başlığını çığrından çıkaran gene fırat. Bunu göremeyen AKP'li arkadaşlar var mıdır? İllaki nemalananlar vardır ve görmeyeceklerdir ama CHP -Kılıçdaroğlu daha ne yapsın? Menas hayali ihracat yaparak para kazandı ve bunu danıştay da onadı diyor, belgelerde yarın gazetelerde olur. Bu halde hala CHP batırdı demekte abes oldu biraz. AKP ne kadar götürürse götürsün, ben yinede ona oyumu veririm çünkü şeriat istiyorum diyorsanız zaten size 10 numara büyüteç versekte o belgedeki tarihleri göremezsiniz.

Ben de tam bunu soyluyordum. Bakin sizin tarafinizda olan zaten sizdendir. Su tartismadan once Kilicdaroglu'nun hakli oldugunu dusunen insanlar, hala hakli oldugunu dusunuyor. Buna karsilik Firat'i hakli bulanlar ve ona inananlar da hala onun tarafinda. Ithami yapan kimdi? CHP. Olaya siyasi acidan baktiginiz zaman CHP'nin oy kazanma cabasi bosa cikmis durumda cunku Firat hala basladigi cizgide. Dahasi CHP'nin karsi tarafta suphe uyandiramamis olmasi Firat'in taraftarlarinin ona daha siki baglanmasina yol acti. Yani CHP oy alamadigi kesimden biraz daha uzaklasti. Yani CHP kaybetti.

Kendi taraftari AKP'den ne zaman suphe etti? Hatirlayin, Nazli Ilicak AKP'yi elestirmisti daha bir iki hafta once (Deniz Feneri). Demekki bu adamlarin da yaptigi hatalar var, sutten cikma ak kasik degiller. Bunlarin uzerine yonelinmeli. Ancak daha ortada kaniti olmayan ithamlar AKP'yi guclendirir (bkz. kapatma davasi). Bu da hicbir sekilde AKP'yi iktidardan indirmez. Bilmem anlatabildim mi?

Kanit kanit diyorsunuz da, gosterilen evraklarla birebir sucu iliskilendirme soz konusu degil. "Bu isi bu adam yapmistir." denmedigi surece de iliskilendirmek mumkun degildir. Peki aradaki gedigi biz kaparsak, yani iliskilendirmeyi biz yaparsak, nolur? Firat cikar, kilif uydurur. Firat'in kendine guveni bundandir. Haklidir da.

Eger muhalefet partisi, iktidar partisini guclendirmekten baska bir is yapmiyorsa, olmasin daha iyi. AKP zaten kendi kendini bitirecektir, CHP'nin destegi olmasa biterdi bile. Resmen adamlarin basinda denetci olarak duruyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Hala daha kanıtı olmayan demekte ısrarlısın.Mahkeme kararı var.Sen hala kanıtı yok diyorsun.Chpnin akpnin tabanından oy kazanamadığı için mi kaybetti.Bu kadar komik bişey hayatımda duymadım.Deniz fenerinde de hala sahte belge bilmemne diyorlar.Hatta uçup Almanyanın komplesi diyenler var.Sen bu adamlardan zaten oy alamazsın.Burda önemli olan bu adamın afişe olması.Şerefsizliğin ,adiliğin en azından duyulması.
Nazlı ılıcak ne yaptı deniz feneri için.Burda bir iş olabilir dedi.Anında yazısını kaldırdılar.Sonra yalvar yakar herkesi aramış ben sizdenim diye .Patronla konuşmuş.Şimdi ağzını açabiliyor mu.Yeniden geldi hadi yaz bakalım deniz fenerini.Zaten sayfasınıda değiştirdiler.Şİmdi nasıl yürekten akpli olduğu görülecek nazlı ılıcağın.

üstte değişen mesaja edit:Adamın başkan yardımcısı olduğu zaman ki mahkeme kararı var.Şirket hayali ihracat yapmış.Başkan yardımcısı da sensin.Şirket Mahkemece suçlu bulunmuş.Başkan yardımcısı resmen suçlu bulunmamış doğrudan adamın adı yazmalıymış.Böyle birşey olabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

"Sen bu adamlardan zaten oy alamazsin." Bu mantikla AKP iktidardan inmezki. Istese de inemez. Masallah muhalefet partisi, iktidar partisini guclendirmekten baska bir is yapmiyor. AKP zaten kendi kendini bitirecektir, CHP'nin destegi olmasa biterdi bile. Resmen adamlarin basinda denetci olarak duruyorlar.

Beni Nazli Ilicak'in akibeti ilgilendirmiyor. Bahsettigim de bu degil zaten. Ben dedim ki, kendi adamlari onlardan suphe ederse ancak AKP'nin oyu azalir, baska tarafa kayar. Nazli Ilicak suphe ettiyse, demekki baskalari da suphe etmistir ve bu CHP icin pozitif bir ilerlemedir. Demekki adamlar "yenilmez" degiller. CHP'nin bu tarafa bastirmasi gerekir. Yani Deniz Feneri'ne degil, AKP'nin halki kullandigi konulara. Iste o yonde yapacagi her muhalif hareket AKP'ye oy kaybettirecektir. Yoksa yolsuzlukmus, bilmem neymis.

Aga Unakitan'a sordular, arsalar tanidiklariniza peskes cekiliyomus, nasil olur diye, adam hic cekinmeden "Babalar gibi olur" diye cevap veriyor. Serefsizmis degilmis, neden bahsediyosun? Iyi guzel alinlarina kazinsin serefsiz diye. Kimin umrunda? Bu adamlar yine oy alirlar bu insanlardan cunku onlara gore "e baskasi gelse onlar hic yemeyecek mi canim? hem herkes yedi bu gune kadar, biraz da muslumanlar yesin".

Kilicdaroglu'nun amaci, Firat'i serefsiz yapmak veya onun milletvekilligini dusurmek degildir (umarim. Eger boyleyse vay benim vatanimin sig, geri zekali ana muhalefet partisi. Hos oyleler ya...). Kilicdaroglu'nun amaci AKP'yi tabanindan ayirmaktir. Basarisiz olmustur.
Sosyal ağlarda paylaş

İyide akp tabanından bahserdiyorum ben sana.Akpnin tabanı olmayan eskiden dyp, anap ,mhp buralara oy vermiş seçmenleri çekmen lazım.Yoksa Akp tabanı sen bi yere çekemezsin.Dediğin gibi ayak üstü devletide soysalar kendi vatandaşını da kazıklasa bizden değil mi soysun der.Ama sen bu adamları böyle afişe edersen çok bağlı olmayan sadece ekonomi iyi işte diyip oy verenlerin dikkati çekersin en azından.Ekonomi iyi babalar gibiyiz sanan adamlar da en azında bi bakar öyle miyiz lan acaba diye.Enflasyon şu kadarda kaldı adam pazara gidiyor fiyatlar gene artmış.Para pul olmuş.Tamam ekonomi iyi.Hükümet açıklıyor ekonomi iyiye gidiyor.Kriz bizi etkilemez ULAN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...