Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
Mayhem said:
geliş fiyatı 25-30 ytl söylim.
asdasd

valla alabilen alsın 25-30'a:D

başka forumlardan(isim vermiyorum) cok rahat tanesini 30 35 e alabilirsiniz benden söylemesi, 60 m ye netten zippo aldığınıza değmez.
Mesaj tarihi:
çılgınçarşamba, pazartesisendromu gibi kampanyalarda düzenlenmeye başladı artık yuhara :D maillerinizi düzenli kontrol edin zippo fırsatlarını kaçırmayın :P yukarıda resmini gördüğünüz zippo bir hafta boyunca siz değerli paticik.com üyelerine özel sadece 50 ytl :P
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
avukat olan yada hukuk okuyan bi arkadaşınız varsa yada direkt okuyan varsa baro'unun amblemi olan zippo geçti elime helalinden 20 kağıt işte istiyen olursa diye saygılar=)

direk calinti anasini satiyim
dava accaklar donunu alcaklar
Mesaj tarihi:
gecen arkada$a hediye alcaktim..

GS zipposuna 75 lira fiyat cekti, boyle bi afalladim. Aklima sen geldin valla.

ama alicam kendime zippo, $oyle kelepir bi$eyler ayarlasan cok king olacak da...
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:
http://img139.imageshack.us/my.php?image=macaaszt7.jpg

kac kurus bu ?

Bende vardı bundan. Sahilde taşların arasına düşürmüştüm :D Yanlış hatırlamıyosam bunu ben kadıköyden 70 ytl ye almıştım.
Mesaj tarihi:
Esh said:
gecen arkada$a hediye alcaktim..

GS zipposuna 75 lira fiyat cekti, boyle bi afalladim. Aklima sen geldin valla.

ama alicam kendime zippo, $oyle kelepir bi$eyler ayarlasan cok king olacak da...

65 ytl taraftar zippoları =)
gs feneri yenerse 100 ytl gs zippoları :P:D
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
pascalnouman said:
http://img139.imageshack.us/my.php?image=macaaszt7.jpg

kac kurus bu ?

60ytl

ben dıs kapagı icin alcam..onun omru ne kadar oluyor?ici cok onemli degil zaten sigara bagımlısı degilim.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

elimde son 4 adet zippo kaldı

bitanede bjkli zippo var
50 ytl hepsi zararına satış sadece istanbul içi satışlar olucaktır pazarlık yok zaten zararına satıyorum ilgilenenler Pm yoluyla ulaşabilir

• Yeni Oluştur...