sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 'İzmir'i teslim almamız gerekli' Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, İzmir'de partililere seslendi. Partililere İzmir için çok önemli bir hedef koyan Unakıtan, İzmir'in temel sorunlarının çözümü için kenti teslim almaları gerektiğini söyledi. İşte Unakıtan'ın tartışma yaracak sözleri; Bakan Unakıtan, İzmir Swissotel'de İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Taşkın, İZTO Meclis Başkanı Necip Kalkan, İzmir Valisi Cahit Kıraç ve İzmirli iş adamlarıyla bir araya geldi. Toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Unakıtan, gündeme gelen konuların sorulması üzerine ''İzmir'in gelişmesiyle ilgili çok güzel projeler var. O projeleri anlattılar bana uzun uzun. Mutabık da kaldık. Bir an önce o projelerin geliştirilmesi için uğraşacağız''diye konuştu. "İZMİR'İ TESLİM ALMAMIZ GEREKİYOR" AK Parti olarak yerel seçimlerde iddialı mısınız?'' şeklindeki soruya Bakan Unakıtan, ''Tabii. İzmir'i artık teslim almamız lazım. İzmir'i istenilen konuma getirmek için AK Parti'nin teslim alması lazım'' yanıtını verdi. Bakan Unakıtan, AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adayının belli olup olmadığının sorulması üzerine, ''Aday bulunur'' dedi. BÜYÜK EFES OTELİNİN ÖZELLEŞTİRİLMESİ Büyük Efes Otelinin özelleştirilerek Swissotel olarak yeniden açılması konusundaki görüşleri sorulan Bakan Unakıtan, şunları söyledi: ''Yanık bina, her taraf harap olmuş, havuzu, binası haraptı. Şimdi burayı görünce Özelleştirme İdaresi Başkanına telefon açtım. Gelin de eserinizi, görün dedim. Hakikaten çok duygulandım, memnun oldum. Türk ekonomisi kazandı, hazinemiz kazandı. Bir de burada çalışanlar var. Ayrı bir faaliyet var. Bir de üstüne vergi alacağım. Bundan daha güzel ne olur.'' Milliyet Bu haberi bi de bununla birleştirin: http://forum.paticik.com/read.php?13,3535521,page=1#msg-3535521 Gazanız mübarek olsun, İzmir'i düşman işgalinden kurtaracağuz yüce devletlum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 kanımızın son damlasına kadar savaşırız biz de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 O zaman bizde gölgede savaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 niye sizde savaşalım yahu çıkar meydanlarda savaşırız aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Unakıtan çok konuşmasın yoksa pekmezini akıtırlar onun.Unakıtan akıllı olsun akıllı B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 hanım koş kılıcımı getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 kordon keyfinede el atarlar deme şmdi bunlar vay beee dışarıdan otobüsle adam getircekler diye duymuştum edit: ulan sanki düşman işkalındeyiz haaa bizi teslim alcaklarmış peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 abi kordon keyfi mi kaldı kaç senedir gelip içenleri topluyo polis çimlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 yoook yaa götüryormuu ale ale hiç böyle bişeyle karşılaşmadım ne yazıkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 minibüse doldurup hem de! bizzat denk gelmedim ama gelen bir arkadaşın elindeki kabahat cezasını gördüm 50küsür yetale, şakaları yok yahu, içirmeyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 çirkeflik yapmışlardır yoksa öyle alma malma yok dolmuşlada götüremezler öyle bi bira için yazar gider adam cezayı kesin başka bişey yapmışlardır yoksa daha nüfüs cüzdanı sorma dışında şimdiye kadar hiç bişey yapmadılar ki buda heryerde yapılıyor kasıt aramam bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 heuehueh, tek değiller ya minibüse doldurup götürüyorlar tüm çimlerdekini, ne yapsın hepsi bir arada tezahurat yapacak değiller :D umarım olmaz, umarım başına gelmez, ama aklında olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Aranızda bu habere şaşıran var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 funq said: kanımızın son damlasına kadar savaşırız biz de :D Kaçışınız yok olm. Sizede gülsuyu demokrasisini getirecekler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 yani eskişehir'in çehresini değiştiren çok iyi çalışan bir belediye başkanı varken bu adam bana eskişehirin anahtarını getirin sonra dileyin ne dilerseniz diyen bir adamdan ne bekliyosunuz ki? daha yerini benimseyemeyip nasıl konuşacağını bilmeyen adamların partisi bu normal yani. gavur diye sıfatlanan izmir eğer seçimlerde akp yi 1. çıkarırsa utansın halinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 izmirde akp birinci çıkardasa izmirin değil türkiyenin her yerinde bişeyler yapılmalı laikliğin kalesi olarak görülen bu şehir direk nası bi değişime uğrar.. ankaradan beter oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 henüz zerre sömüremedikleri bir belediye, sömürme sarhoşu olurlar muhtemelen, düşünmek bile korkunç. sırf bunların olma ihtimalinden korktuğum için sevmeye sevmeye yerel seçimlerde chp'ye oy verdim, yine vermek zorundayım :-/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 adamlar devletçi değil. işlemeyen bir yerin adam etmenin tek yolu onlar için dolayısıyla özelleştirmek. ama önce yerli yatırımcı aradılar mı onu merak ediyorum. AKP'nin asıl hatası orda başlıyor. Hotel motel hikaye ama teknoloji yatırım yapılması gereken kurumları yabancı yatırımcılara satıyor. Benim merak ettiğim nokta onlar teknoloji için yatırım yapıp türkiyeyi üreten bir ülke haline getirebiliyor mu yoksa (bazı durumlarda olduğu gibi) türkiyede o alanda en büyük ve yer yer tekel firmalar olduğu için elde ettikleri karla o teknolojiyi dışardan mı alıyorlar? Bana son durum uygulanıyor gibi geliyor ve eğer öylese bu kanser gibi bir durum anca 20-30 sene sonra belli olur geri dönüşü çok zor bir yola girdiğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bir ara Genç Parti de baya yüksek oranda oy almıştı sanırım. İzmir de artık ne yazık ki sadece eski İzmirliler oturmuyor. Bay göç aldı orasıda. Muhtemelen o noktadan vururlar. Tayyibin aslanları son kalenin surlarınada vardılar bakalım =D Şaka bir yana Eskişehir ile İzmir düşerse üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Hakikaten artık şehirlerin "düşme" noktasındayız. Birilerinin birilerini dürtüklemesi şart. Beyefendi çıkıp rahat rahat teslim almalıyız diyebiliyor artık. Bu kadar vurgunun, bu kadar ayrımcılığın, bu kadar sorumsuzluğun ve "gavur izmir" gibi aşşağılanmanın sonrasında İzmir AKP'li olursa ciddi ciddi bir şeyler yapmanın zamanıdır. Milleti provoke etmeyin denirse de Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi'nin Şeker değil Ramazan Bayramı söylemini hatırlatmamız gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Gavur İzmir seçimlerde AKP ye oy vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Apis said: Bir ara Genç Parti de baya yüksek oranda oy almıştı sanırım. İzmir de artık ne yazık ki sadece eski İzmirliler oturmuyor. Bay göç aldı orasıda. Muazzam göç aldı, öyle böyle değil. 7 senedir Ankara'da yaşıyordum, senede birkaç ay felan gelebiliyordum İzmir'e. Her geldiğimde biraz daha yoz, biraz daha sıradan, biraz daha İstanbullaşmış bir kent buluyordum. Son 10 aydır da kesintisiz İzmir'deyim, iyice tavan yapmış durumda. Belediyelerin iptali veya yaratılması, küçük semtlerin bir belediyeden başka belediyeye aktarılması falan aslında esasen İzmir'e yönelik. Göçün çok olduğu semtlerle, köken olarak İzmirliler'in veya kalburüstü insanların yaşadığı semtleri ayırdılar. Büyükşehir'i alamasalar bile çokça ufak belediyelik götürecekleri kesin. İzmirliler'in İzmir'de azınlıkta kalacakları da kesin. Küçük bir İstanbul olacak İzmir, her yönüyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 özellikle varoşlarda ve düşük kesimlerde o kadar çok ki ahmet piriştina'ya bile "yeaa sıçtı batırdı o herif iyi ki öldü" diyebilen, ne yaptıını sorunda "hiç bişey yapmadı ki işte mahvetti şehri" diyen, nereyi mahvettiğini sorunca "gel bi çayımı iç yav kardeşim" diyen cahil insanlar.. ama izmir'in yerlisi bu tuzağa düşmeyecektir. benim tahminim cemil şeboy'u aday gösterecekler çünkü özellikle buca'dan çok destek toplayacaktır, devletin desteğiyle iyi işler yaptı harbiden ama izmir'i asıl geliştirecek ve muhafaza edecek olan chp'li zihniyettir izmir bunun farkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Llama said: izmirde akp birinci çıkardasa izmirin değil türkiyenin her yerinde bişeyler yapılmalı laikliğin kalesi olarak görülen bu şehir direk nası bi değişime uğrar.. ankaradan beter oluruz. Bu nedir yahu "laikliğin kalesi" ? Seçimle belediyeyi kazanan AKP olursa türkiye geneli birşey yapılmalı ? Arkadaşlar ciddi olarak söylüyorum , foruma yazarak olmuyor bunlar çıkıp toplanın izmirde bu sözleri pankartlar açarak insanlara ifade edin. Belki ozaman kendinize gelirsiniz. Bu şekilde konuşanların elinde güç olsa savaşa (iç savaş) razılar gibime geliyor. Neyseki azınlık bu şekilde düşünenler yıllardır. Yoksa siyaset uğruna iç savaş çıkıp binlerce insanın öldüğü ülkelerdeki gibi olayları yıllar öncesinde yaşamış olurduk. Bir dönem yaşadık nitekim. O günleri özleyenler var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 85 yıl önceki durumu hatırlatıyor bu söylediklerin, yakın tarihte yaşananların şu ankiyle bir alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar