razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 canım sıkıldı yükliyim oynuyim dedim, ama bu soruya cevap veremedim, sıkıntıda kaldım http://www5.picturepush.com/photo/a/1069793/img/1069793.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 He he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 yükle mutlaka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Simple Question, Simple Answer… Not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ohaaaaaaaa ne korkardım yalnız çok gothic bi havası vardı oyunun. tımarhaneden çıkana kadar yokta çıkınca daha korkunç o sirk miydi lunapark mıydı o bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 benimde şimdi canım çekti ama please insert carmageddon cd diyor fakat yok öyle bişey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 çok özlemişim beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 carmageddon u bulursan link versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 "red alert 95" bombaydı sinematikler süperdi özellikle bi bölümde tanya rusların eline geçiyo psikopat bi adam var(ismini hatırlamıom) tanyayı bi sandalyeye bağlamış bişiler diyodu tanya buna türüküyodu bu tükürüğü parmagıyla yalıyodu flm orda oyun başlıyodu, biz bi spy yı yonetioduk tanyanın tutulduğu yere gidioduk görevde, görev bitincede adam tam tanyayı oldurecekken biz dalıoduk içeri "tanya" diye bagırıyoduk adam bize ateş ediodu(etmiyoda olabilir tam hatırlamıom ama vuruluoduk onu hatırlıom) biz silahımızı tanyaya fırlatıoduk o bağlı halde iken karate hareketiyle adamı yere serip silahı kapıyodu adamı sandalye ile altına alıp sıkıyodu o sahne matrixte bile yok :D edit:ahada videosunu buldum edit2: tanya diye bağırmıomuşuz ben neden oyle hatırladım acaba :D sanırım o zaman kendimi fazla kaptırmışım göreve, silahıda sonradan atıomuşuz zamanla kafamda baya bi farklı şekillenmiş :D ama olsun boylede güzel http://www.youtube.com/watch?v=qo6jU3DW92M /watch?v=qo6jU3DW92M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Voys said: carmageddon u bulursan link versene bilmiyorumki abim indirmiş sanırsam iyi yapmış ama cd istiyor işte nasıl çözülürki acaba cracki falanda yoktur şimdi bunun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 kadın soymacalı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Voys said: carmageddon u bulursan link versene öm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bu arada eagames 13. yıldonumu sebebiyle redalert 1 i ücretsiz veriyomus, xp ve vista da çalıştırma rehberide mevcut link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ulan gece gece tek başına sanitarium mu oynananır, yook.. en iyisi daha eğlenceli bişiler koyalımda neşemizi bulalım http://www2.picturepush.com/photo/a/1070710/img/1070710.jpg Vistayı win98, işlemcinin diğer çekirdeğini, hdd boş alanın sadece 100de 1ini görebilmesi çok hoş http://www3.picturepush.com/photo/a/1070711/img/1070711.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar