DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 arkadaşlar cumaya akdar bitirme tezi için bi proje bulmam lazım C# la yazılcak olan Deneyimsiz olduğumdan dolayı aklıma bişey gelmiyo, projenin tamamını kendim yapıcam , sadece fikir ( ler ) lazım , eğer fikir olarak proje söylerseniz çok yardımcı olursunuz teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 hmmm ufak bi otomasyon sistemi yapabilirsin. öğrenci kaydı ile ilgili. öğrenciye ait bilgiler, notlar vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Oper o zaten başkasına verilmiştir biz geç kaldığımızdan hoca bize güzel bi proje karşısında C# tan kabul ederim dedi , konusu içeriği güzel olcak projenin :) biraz janjanlı mı desem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 önce konuyu bulursun sora dili seçersin diyesim var ama :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bence yapacağın projeye karar verirken dil yerine önce çalışacağın konuya karar versen daha iyi olur. Yani C# ile proje yapıcam konu lazım gibi değil. Çok geniş bi yelpaze sonuçta. Network programlamaktan, machine learninge kadar gider yani sen düşün. Aldığın eğitime, derslerine ilgi alanına göre karar vermen gerekiyor bence. Basit bir otomasyon programı hafif kalabilir tez için. Sen bilirsin yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 interaktif bankacılık sistemi ama mobile olanlardan : ) işcep gibi bişi. Tabi seni kasabilir.. 3D motorlu gözlük zımbırtısı, resmini çekicek kameradan görüntüyü işleyecek 3d görebileceksin gözlük nasıl durmuş üzerinde felan, ayna gibi ama 3d. : ) Bu da seni kasabilir.. Şimdilik bu kadar geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 C# kullanmak sart mi diye soralim once kanimca. sonra soralim ki proje kodlanicak mi, yoksa sadece detaylariyla aciklanicak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Baluu said: interaktif bankacılık sistemi ama mobile olanlardan : ) Mobil bi uygulama olabilir bak evet. Ama c# ile mobil uygulama geliştirmiş biri olarak uyariyim, ActiveSync'in problemleri ve .Net compact frameworkün bazı kısıtlamaları canını sıkabilir zaman zaman :) Ama yine de değişik olabilir senin için. Tabi hala konu bulman lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 mobile olucaksa Java ME olur sanirim, pek bilgim yok fekat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Prosciutto , evet doğru diyosun otomasyon programı hafif kalıcak, rahan, konu aklıma gelmiyo işte , C# gördüğümden dolayı onunla kodlamak istiyorum buna göre illa ki konular vardır ama deneyimsiz olduğumdan ve bi tez için ansıl bişey gerekir bilmediğimden kala kaldım böyle. Balu, evet dediğin beni kasar :) saol önerin için Aquila, evet MCPD kursuna gidiyrm 2 ay oldu , kasım ortası bitiyor oyüzden C# tercih ediyorum. şuanda orta seviyedeyim görmediğimiz konularımız var , ama proje bitene akdar yeterli seviyeye gelicem gibi ve EVET kodlanıcak , sadece konu gelmiyo aklıma, durumun aciliyetinden ve bitirmez tezi projesi için gerekli bir KONU olduğundan dolayı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bak arkadasim, C#'la tez yazicam bana konu soyleyin cok abeste istigal ediyor. Zira program yazmak bir tez degildir. Tez dedigin, ortada olmayan bir seyi alip insanlara anlasilir bir sekilde anlatmaktir ki bu nedenle tezin dili yoktur. Sonucta senin gosterecegin sey teorik olacagindan farkli dillerde de uygulanabilir. Hocanin C# kabul ederim demesi, yazacagin konunun orneklemesi ve sunumu icin C# kullanabilirsin anlamina gelir. Yok C# ile ilgili bir tez yaziyorsan, o zaman senin anlatis bicimin anlasilir boyutta olur; ancak baska bir soruna tekabul eder ki sen iyi olmayan C# bilginle dile yenilik pek de getiremezsin. Simdi asil yapman gereken, senin de soyledigin gibi konu bulmak. Her tezin bir danismani olur. Senin de danismanin okuldan birisi olacaktir mutlaka. Hocalarinin sectikleri konular vardir. Yok NLP'ci yok ANN'ci ya da ne biliyim Network uzerine calismis olan; hah iste bunlarin son yaptiklari arastirmalara bak ve yazdiklari makaleleri oku. Daha sonra tamamen anladigin (kisitli zamanin oldugu icin bu kismi cok onemli) ve hosuna giden bir konuyu buldugun vakit o konu hakkinda o profesorun yazdigi diger makaleleri oku. Sonra internetten ayni konu hakkinda yazilmis makaleleri oku. En son olarak da o profesorle gorusme ayarlayip de ki, "Ben sizin arastirmalarinizi begenerek okudum. Cok ilgimi cekti. Bu bu konuya ben de buyuk bir ilgi duyuyorum ve tezimin bu konu uzerine olmasini isterim. Sizin calismanizin bir sonraki adimini tez konum olarak alip daha derin bir arastirma yapabilecegime ve dolayisiyla cok daha ileri goturebilecegime inaniyorum. Benim tez danismanim olur musunuz?" Sonra da adamdan isin inceliklerini ogrenmeye calis. Zaten adamin yazilarini okurken ne yonde ilerleyecegini anlarsin, yazmistir (makalelerin en son kismi buna ayrilir). Boylece bir tez konun olur. Daha sonra bu konuyu hangi dilde daha rahat yapabileceksen oturur yaparsin. C# isine geliyosa onunla gidersin, yok daha basit dil cozuyosa ona kayarsin. Zaten sececegin profesor sana yon gosterecektir (danismanin ne de olsa). Sana sunu sunu yap da diyebilir, bunu biz C ile yapmistik, sen C#'la yapabilir misin de diyebilir, her sey cikabilir yani. Ama su kadarini sooliyim, zaten yapilmis olan bir programi alip baska bir dilde yazmak pek de tez konusu degildir, bu gibi kolay cozumlere kendi iyiligin icin kacmamani tavsiye ederim. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 cısss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bence http iletisim ve derleme usullerinin aninda mesajlasma yazilimlarinda uygulanmasi ile ilgili yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 arama motoru olabilir. ya da metin anlamlandırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 web service yaz, yada otopark sistemi.. cok alakali yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 web servisi derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 eheh evet biraz geniş olmuş. yani projende web servisi kullanabilirsin tabi ama proje sadece web servisi yazmış olmak için yapılırsa 5 dakikanı falan alır heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 DoubleW said: arkadaşlar cumaya akdar bitirme tezi için bi Hadi daalin cuma olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Yorumlara teşekkürler arkadaşlar , fakat bayramdan sonra gelin dedi hoca yaw , söz bile söyletmedi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar