Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Örtülü kuşetli


razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

bana bilgi lazım, hmm istanbula tren bileti alıcam ama pulmanlar bitmiş sadece örtülü kuşetli var.. şimdi soracağım şudur ki trende de para alıyorlar mı? bu kuşet falan ayrıca ücretliymiş sanırım, almasak sadece bilet parasıyla kalsak olmuo mu? yada ne kadardır bu pikeymiş örtüymüş? kıvrılır giderim ben yau nolcak gerek yok örtüye, prizde varsa kompartmanda uyumam zaten
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
# tcdd'nin orta veya dandik statüdeki trenlerinde genellikle son vagonda yer eden kuşetli versiyonu.
efendim aslında tren ne denli dandik olursa olsun dört kafa arkadas için gayet tercih edilesi bir organizasyondur örtülü kuşetli. aslında 6 kişiliktir fakat tcdd 4 kişilik olarak satmaktadır. eski, bildiğimiz o 6 kişilik kuşette üst kısımlardaki yerler açılır, yatak olur. konduktor abinin getirdiği tertemiz örtüler serilir, yastıklar konur, pikeler açılır. konduktor beyfendi de sadece bilete bakmaya gelip bi daha ugramaz bu kuşete. ondan sonrası artık yolcuya kalmıştır. ister içer, ister sıçar, ister takılır, ister yatar uyur. unutmadan, bilet alırken bayan yolcu belirtilmezse, bu kuşete bayan yolcu da düşebilir ki bizzat yaşamışlığım vardır benim bu mevzuyu. haa, yok bayan ille derse ki "ben bayanlarla birlikte gitmek isterim" ayrıca bir yada iki kuşet vardır sadece bayan yolcular için. iyidir, güzeldir, nostaljiktir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onu en başta okudum zaten.. sabah aradım kadın bişiler anlatmaya çalıştı, ya ben uyumadığımdan yada kadının uyumamış olmasından dolayı iletişimimiz fail oldu.. başka ücret vermiyorsunuz ama pike örtü gibi şeyler için 9 lira veriyorsunuz ama trende vermiyosunuz ama biletten kesilmiyor ama zorunlu veriyorsunuz tabeee gibi bişiler dedi bende taam taam saol dedim kapattım.. sonra zaten bi baktım 1 kişilik pulman boşalmış huoop kaptım hemen 17liraya..
operation completed successfully
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...