aritra Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bi soru sormak istiyorum. msn'de winamp yayını yapmak istiyorum karşı tarafa. normalde sesli görüşme yollayınca mikrofon açılıyo. öyle kötü gidiyo tabi ses. direk mikrofon diye winamptan gelen sesleri msn görüşmesine aktarmanın yolu var mı? anlatabildim mi onu bile bilmiyorum da aslında. neyse bakalım var mı bilen eden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Tam olarak nasıl yapacağın işletim sistemine göre değişir. Görev çubuğunun sağ altında ses ayarını yaptığın ikon vardır hani. Onu kurcala, ses kaydı yapacağın cihazı seçebildiğin bir pencere olacak. Vista'da ses ikonuna sağ tıklayıp "kayıt cihazları" gibi bir şey seçiyorsun. XP'de ise sanırım çift tıklayıp mixer'i açıyordun. Sonra menüden kayıt cihazlarına geçiyordun. Tam hatırlamıyorum. Her neyse, o kayıt cihazlarının listesi olan yerde mikrofon seçili olur normalde (yada tik olur mikrofon altında). Mikrofon yerine "What you hear" seçersen bilgisayarında duyacağın her şey kaydedilir. Sesli chat için falan da bunu kullanabilirsin. "What you hear" yoksa diğerlerini denersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 aynen yaptım. oldu da. sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 başlat-çalıştır-sndvol32'ye gir. sonra seçenekler-özellikler-kaydetme'de hepsini tikle, tek tek dene hepsini bir tanesinde ses alırsın. bende what u hear'da oluyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 biz ekmekle seksli görüşme yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Abi bana açtırdın kendin açmadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar