Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 opel corsa en güzeli bence de. seneye ben de kısmetse alıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 japon ya da almandan şaşma. 0 bakmıosan a3 veya golf cok iyi olur. toyota auris i öneririm kesinlikle senin fiyat aralıgına yakın araba olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 cruze hakkında ne düşünüyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 abi tam bi sene sonra mı alıcaktın arabayı ona gore mi açtın konuyu?? :D bide hala karar verememişsin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 motivasyon yapıyodum abi öss yi kazanırsan alcam dedi peder :D önümüzdeki bi iki ay içinde alıcam da hala karar veremiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mini cooper istiyorum bende ya :D git megane al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mustang. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 mustang çok yakıyomuş yoksa alcaktım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Bende önümüzdeki yaz ilk arabamı edinmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa. Chevrolet Cruze kanıma girmiş durumda. Tasarımı ve donanımı hoşuma gitti. Fiyatı da gayet uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 deathshower said: Bende araba alacağım Mini Copper S ne diyorsunuz 2. el temizi ne veya "0" ına cok hosuma gidiyor kullanan binmiş olan daha deneyimli arkadaslar varsa gerçekten yorumlarını bekliyorum sonrada bilmediğim bir olay cıkar ve sıkıntıya girersem hiç bir anlamı kalmaz.8-) Bi kaç kere mini cooper s e binme fırsatım oldu 170 küsür beygirdi sanırım.Gaza basmana gerek yoktu ayagğını yaklaştırınca zaten araba hızlanmaya başlıyordu :D o arabadaki keyfi ancak şimdiki arabamda buldum açıkçası tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 He birde ilk araba olarak vurucan çizicen demişsinizde herkez vurup çizicek değil ya dikkatli kullanırsa sorun olmaz.İçine en çok sinen arabayı al çünkü inan bana alışınca değiştiririm filan diye diye 4 - 5 sene geçiyor aradan en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 PATA said: deathshower said: Bende araba alacağım Mini Copper S ne diyorsunuz 2. el temizi ne veya "0" ına cok hosuma gidiyor kullanan binmiş olan daha deneyimli arkadaslar varsa gerçekten yorumlarını bekliyorum sonrada bilmediğim bir olay cıkar ve sıkıntıya girersem hiç bir anlamı kalmaz.8-) Bi kaç kere mini cooper s e binme fırsatım oldu 170 küsür beygirdi sanırım.Gaza basmana gerek yoktu ayagğını yaklaştırınca zaten araba hızlanmaya başlıyordu :D o arabadaki keyfi ancak şimdiki arabamda buldum açıkçası tavsiye ederim abi o msj 1 sene once atılmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Ne bilim yaw :D bide quotelemişin deiştirememde şimdi sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 corsa 1.3 cdti tek kapı çok yattı kafama hem görünüşü olsun hem yakıt konusunda, yarın bi gedizlere gidip bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 getz al yürü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 İş yerinde bir arkadaşta 3 kapılı Corsa 1.3 CDTI var 90 HP'lik. Benim aynı motorlu Astra'ya göre hem biraz daha iyi gidiyor hemde motor veya egzoz sesi daha farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 http://www.sahibinden.com/corsa_1_3_cdti_sport_arac_yeni_kasa_sanruflu-53WQQaXQQ17598405WQQpXQQdisplayitem aha aldım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 hayırlı olsun, km si ve yılı çok iyi sunruf u da var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 fuuulmuş bi de abi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 çok teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Selam, Güle güle kullan, hayırlı olsun :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 süper gözüküyo. Güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Güzelmiş. Kazasız belasız inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 kazasız belasız ve hayırlı olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar