Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Araba Tavsiyesi

RayCharles

Öne çıkan mesajlar

• 11 ay sonra ...
deathshower said:

Bende araba alacağım Mini Copper S ne diyorsunuz 2. el temizi ne veya "0" ına cok hosuma gidiyor kullanan binmiş olan daha deneyimli arkadaslar varsa gerçekten yorumlarını bekliyorum sonrada bilmediğim bir olay cıkar ve sıkıntıya girersem hiç bir anlamı kalmaz.8-)

Bi kaç kere mini cooper s e binme fırsatım oldu 170 küsür beygirdi sanırım.Gaza basmana gerek yoktu ayagğını yaklaştırınca zaten araba hızlanmaya başlıyordu :D o arabadaki keyfi ancak şimdiki arabamda buldum açıkçası tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

He birde ilk araba olarak vurucan çizicen demişsinizde herkez vurup çizicek değil ya dikkatli kullanırsa sorun olmaz.İçine en çok sinen arabayı al çünkü inan bana alışınca değiştiririm filan diye diye 4 - 5 sene geçiyor aradan en az
Sosyal ağlarda paylaş

PATA said:

deathshower said:

Bende araba alacağım Mini Copper S ne diyorsunuz 2. el temizi ne veya "0" ına cok hosuma gidiyor kullanan binmiş olan daha deneyimli arkadaslar varsa gerçekten yorumlarını bekliyorum sonrada bilmediğim bir olay cıkar ve sıkıntıya girersem hiç bir anlamı kalmaz.8-)

Bi kaç kere mini cooper s e binme fırsatım oldu 170 küsür beygirdi sanırım.Gaza basmana gerek yoktu ayagğını yaklaştırınca zaten araba hızlanmaya başlıyordu :D o arabadaki keyfi ancak şimdiki arabamda buldum açıkçası tavsiye ederim

abi o msj 1 sene once atılmış :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...