Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Araba Tavsiyesi

RayCharles

Öne çıkan mesajlar

Bi kaç gündür iyice kafayı yedim artık.. Önümüzdeki sene ilk arabamı alıcam ama bir türlü karar veremedim modele ve her gün daha bi heyecan yapıyorum karar vermeye kasarken..

Arabada aradığım özellikler seri olması (aşırı bi hız yapma hevesim yok ama seri olması önemli) ufak olması ve dikkat çekici hoş bi dış görünüme sahip olması

düşündüğüm modeller de 02 03 model mini cooper, 06 07 astra coupe, 406 coupe, 06 alfa rome 147 gibi modeller... siz ne düşünüyosunz

aa bi de fiyat aralığı 20 30k lira arası
Sosyal ağlarda paylaş

Alfa 147 collezione öneririm. 1.6 twin spark motor, performansı çok iyi. 17 jant, 45 yanak, 215 lastik. Arabanın iç dizaynı tatmin edici, özellikle devir ibreleri. Yol tutuşu kendi sınıfına göre çok çok üstün bence. Tek kötü yanı normalden biraz fazla yakıyo. 100 km de 8 litre yazıyo benim
yol bilgisayarında (istanbul trafiği).
Sosyal ağlarda paylaş

eğer 20-25.000 ytl arası verebiliyorsan hem yeni hemde görünümü hoş 2004-2008 yeni kasa astraları tavsiye ederim.Hem görünüş bakımından hem fiyat hemde motor bakımından çok iyi araçlar.Çok az sorun çıkartıyor.
25.000 e çok rahatlıkla temiz astra bulabilirsin

Sahibinden

eğer daha düşük fiyata istersen
golf 4
Sosyal ağlarda paylaş

Mini Cooper almayın lütfen..Özellikle mini ağırlına ve boyutlarına göre çok güçlü motora sahip,çabuk hızlanıyor,iyi kaçıyor...Gençlerin A3 ile en büyük favorisi
Fakat birçok kaza yaptı bildiğim insanlar mini cooperla,bazıları vefat etti...Hızına kapılıp giderseniz,dünyann en güvenliksiz arabası...
Gidin daha sağlam bişey alın ya da sğrat yapmayın..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...