RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bi kaç gündür iyice kafayı yedim artık.. Önümüzdeki sene ilk arabamı alıcam ama bir türlü karar veremedim modele ve her gün daha bi heyecan yapıyorum karar vermeye kasarken.. Arabada aradığım özellikler seri olması (aşırı bi hız yapma hevesim yok ama seri olması önemli) ufak olması ve dikkat çekici hoş bi dış görünüme sahip olması düşündüğüm modeller de 02 03 model mini cooper, 06 07 astra coupe, 406 coupe, 06 alfa rome 147 gibi modeller... siz ne düşünüyosunz aa bi de fiyat aralığı 20 30k lira arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 cooper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 http://www.sahibinden.com/acil_satilik_a3_1_8ambitionWQQaXQQ10016817WQQpXQQdisplayitem hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Peugeot alma da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bence şimdiden düşünmeye çok gerek yok o fikirler çok değişir alacağın zamana iki üç ay kala kararını verirsin. Yine de Autoshow'a git alıcı gözüyle beğendiğin tüm arabaları incele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ilk araban coupe olmasın bence, araban soğutuyor insanı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ne alaka yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 4 veya 5 kişi binemiyosun arabaya, binsen bile arkadakiler sıkışıyor, bagaj hacmi az bi de cabrio bir araba ise tavan ile ilgili mutlaka bi sorun çıkıyo, yağmurlu havalarda sızdırıyor mesela, sedan daha iyidir diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 grande punto tavsiye ediorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 otomatik herhangi bi peugeotdan uzak dur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ramocan said: ilk araban coupe olmasın bence, araban soğutuyor insanı! ilk arabam (hala kullaniyorum) coupe ve gayet memnunum, evlenip coluk cocuga karisana kadar hep coupe araba almayi dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 said: 20-30k mini cooper 2000-2003 o fiyata temiz bir tane biraz zor gibi 2003. bir de genelde hızlı yıpratılıyor mini ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 al bi accent ya uğraşma ilk araba bı vurucan çizicen ne gerek var pahallı arabaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 accentlerin kaporta çabuk ve kalıcı şekil değiştiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 forgiver said: accentlerin kaporta çabuk ve kalıcı şekil değiştiriyor ne guzel iste, her gun yeni heyecan yeni bir tad yeni bir araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Selam, LOL :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 o zaman http://img88.imageshack.us/img88/4937/adszkg1.jpg http://img402.imageshack.us/img402/5281/adsz2pn7.jpg http://videos.streetfire.net/video/Peugeot-206-funny_120990.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Alfa 147 collezione öneririm. 1.6 twin spark motor, performansı çok iyi. 17 jant, 45 yanak, 215 lastik. Arabanın iç dizaynı tatmin edici, özellikle devir ibreleri. Yol tutuşu kendi sınıfına göre çok çok üstün bence. Tek kötü yanı normalden biraz fazla yakıyo. 100 km de 8 litre yazıyo benim yol bilgisayarında (istanbul trafiği). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Namessar said: forgiver said: accentlerin kaporta çabuk ve kalıcı şekil değiştiriyor ne guzel iste, her gun yeni heyecan yeni bir tad yeni bir araba olm almanların hayal ettiği bişey seri üretim arabada kullanıma bağlı değişen kalıcı adaptif aerodinami yapmış adamlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naverost Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 eğer 20-25.000 ytl arası verebiliyorsan hem yeni hemde görünümü hoş 2004-2008 yeni kasa astraları tavsiye ederim.Hem görünüş bakımından hem fiyat hemde motor bakımından çok iyi araçlar.Çok az sorun çıkartıyor. 25.000 e çok rahatlıkla temiz astra bulabilirsin Sahibinden eğer daha düşük fiyata istersen golf 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bende araba alacağım Mini Copper S ne diyorsunuz 2. el temizi ne veya "0" ına cok hosuma gidiyor kullanan binmiş olan daha deneyimli arkadaslar varsa gerçekten yorumlarını bekliyorum sonrada bilmediğim bir olay cıkar ve sıkıntıya girersem hiç bir anlamı kalmaz.8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 İlk arabayı pahalı almanın da, hızlı almanın da alemi yok bence. Maddiyat olsun, can sağlığı olsun, ukalalık ve gereksiz risk. Tam Türk insanına yakışan şeyler tabi bunlar bi yandan ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mini Cooper almayın lütfen..Özellikle mini ağırlına ve boyutlarına göre çok güçlü motora sahip,çabuk hızlanıyor,iyi kaçıyor...Gençlerin A3 ile en büyük favorisi Fakat birçok kaza yaptı bildiğim insanlar mini cooperla,bazıları vefat etti...Hızına kapılıp giderseniz,dünyann en güvenliksiz arabası... Gidin daha sağlam bişey alın ya da sğrat yapmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Nissan Micra tam aradığın özelliklerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Opel Corsa Enjoy 1.3 CDTI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar