mrdefender1 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 gittim 50 ytl ye aldim oyunu.yattim ..neyse uykudan kalktim simdi.(gece calisiyorumda).cd keyi goremiyorum kutunun icinde.nerde bu cd key?yok mu benmi goremiyorum.nereye koyuylar cd keyi?
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Manualin ilk veya son sayfasında olabilir, arka kapağında olabilir, CD'yi kaldırınca altında olabilir falan. Bak heryere bi. (Ben online aldım tam yer veremiyorum.)
Jose Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ilk kez patide bi oyunda hatta bilgisayarla ilgili bişeyde biri sordu, ben cevapladım. adeta çözüm insanı oldum. bence bu bi hatıra olarak zamanın tozlu raflarında kaybolmasın. sık sık uplayalım.
elesso Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 baggio senden önce vermişki doğru cevabı, sen sadece aynı lafın farklı versiyonunu söylemişsin.
Jose Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 olur mu öle şey, o ihtimalleri sıraladı, genelgeçer bi yorum yaptı. muhtemelen soruyu soran arkadaş da onları düşünmüştü. oysa ben ışık gibi doğdum topic üzerine, aydınlattım soruyu, çözdüm tüm gizemi. benim için çok anlamlı bi topic bu. sevelim, koruyalım bu topici.
Öne çıkan mesajlar