calimero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Neden sosyalizm başlığına on yüz bin milyon sayfalık yazı yazdım. çince dil pakedi yükle dedi. dondu kaldı. var mıdır bir çare??? gg mi oldu yoksa??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sosyalizm ve komünizm hakkında konuşabilmek için basic level çince bilmen lazım. hepmizde var o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 hao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 neyse gg o zaman. abi ne diyim ya her defasında böyle oluyo. ne zaman uzun bi yazı yazsam sonunda böyle oluyo. KOMPLO buba bunlar KOMPLOOOO!!!! hayır bi de enteresan olan böyle donup kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sende yazdıktan sonra kopyala bundan sonra bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Yisssss!!!! birazına ulaştım şimdi. sağı kurcaladım solu kurcaladım. donuk hala ama başına ulaştım yazının. çince dil pakedini bi şekilde yüklesem gelir mi acaba geri??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yüklemeden evvel iptal deyip kopipest yapsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 o değil de paticik.com ile ne alakası var?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ben de onu diyecektirm. donanım & yazılım'da yardım bulma olasılığın daha yüksek. ve konu oraya ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar