Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bendede girmedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 girdi güzelmiş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bok tuttum tezek dedi ahah helal darth vader ama tam olarak seçtiğim şey değil :p radyatör tuttum 1. tercih klima 2. tercih uzay gemisi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 :)ahah cep telefonu sordum is it small dedi evet dedim bi mobile phone ya da cell phone diyemedi sadece telephone dedi.. ayıp etti! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ne bu penis merakıdır türk milletinde anlamadım ki herkes penisi düşünmüş ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Darth sidious u tuttum, süperman fln diyo. Force tuttum meditasyon dedi, gene baya yaklasti ama, Kendi ile alakali bu iki temel öge yi bilemezse, camasir makinesini niye biliyo ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 benle alakalı tutmayın diyor abi adam =) bi dinleyin adamı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mont sordum bilemedi salak. Aptal adam üstüne giyon işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 CthuLhu said: benle alakalı tutmayın diyor abi adam =) bi dinleyin adamı hehe Cidden diyomu? suan acamiyorum siteyi kekliyomusun yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Hahahha viski tuttum . Bi tane saçmaladı mısır gevreği falan dedi.sonra yaklaştı Bira dedi.Sonra bununla ilgili bi şarkı biliomsn dedi , mind trick hareketi seçip Viski dedi süper:D Vader la aynı sarkıyı dusunduk heralde , take me to the next whiskey bar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 peki darth vader dan ayar yemekten zevk alan bi ben miyim? - ne kadar malsın - tam da düşündüğüm gibi falan diyo ya çok hoşuma gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 roberto carlos ve karpuz tuttuk . bildi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 cık begenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Eternalus said: peki darth vader dan ayar yemekten zevk alan bi ben miyim? - ne kadar malsın - tam da düşündüğüm gibi falan diyo ya çok hoşuma gidiyo ahahah aynen ben de hastasıym onun..ahaha amma mal beyin var sende falan demesine hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Ben desem de öyle hoşunuza gider mi yaw :) dfgfdgfgfdgfdgd :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 soru sorma gir işte siteye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 29'da bildi kediyi eşşek vader :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Şimdi Aşk'ı soruyorum ama çok sembolik böyle üstü kapalı soru-cevaplar oldu bilebilecek mi çok merak ediyorum :D edit: Bi emotion mu dedi evet ddim bildi saydı kendini eşşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar