_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bok tuttum tezek dedi ahah helal darth vader ama tam olarak seçtiğim şey değil :p radyatör tuttum 1. tercih klima 2. tercih uzay gemisi lol
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 :)ahah cep telefonu sordum is it small dedi evet dedim bi mobile phone ya da cell phone diyemedi sadece telephone dedi.. ayıp etti! :D
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ne bu penis merakıdır türk milletinde anlamadım ki herkes penisi düşünmüş ahahha
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Darth sidious u tuttum, süperman fln diyo. Force tuttum meditasyon dedi, gene baya yaklasti ama, Kendi ile alakali bu iki temel öge yi bilemezse, camasir makinesini niye biliyo ki :P
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 benle alakalı tutmayın diyor abi adam =) bi dinleyin adamı hehe
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mont sordum bilemedi salak. Aptal adam üstüne giyon işte
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 CthuLhu said: benle alakalı tutmayın diyor abi adam =) bi dinleyin adamı hehe Cidden diyomu? suan acamiyorum siteyi kekliyomusun yoksa :)
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Hahahha viski tuttum . Bi tane saçmaladı mısır gevreği falan dedi.sonra yaklaştı Bira dedi.Sonra bununla ilgili bi şarkı biliomsn dedi , mind trick hareketi seçip Viski dedi süper:D Vader la aynı sarkıyı dusunduk heralde , take me to the next whiskey bar :)
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 peki darth vader dan ayar yemekten zevk alan bi ben miyim? - ne kadar malsın - tam da düşündüğüm gibi falan diyo ya çok hoşuma gidiyo
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 roberto carlos ve karpuz tuttuk . bildi .
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Eternalus said: peki darth vader dan ayar yemekten zevk alan bi ben miyim? - ne kadar malsın - tam da düşündüğüm gibi falan diyo ya çok hoşuma gidiyo ahahah aynen ben de hastasıym onun..ahaha amma mal beyin var sende falan demesine hastayım.
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Ben desem de öyle hoşunuza gider mi yaw :) dfgfdgfgfdgfdgd :P
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 soru sorma gir işte siteye :D
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Şimdi Aşk'ı soruyorum ama çok sembolik böyle üstü kapalı soru-cevaplar oldu bilebilecek mi çok merak ediyorum :D edit: Bi emotion mu dedi evet ddim bildi saydı kendini eşşek
Öne çıkan mesajlar