TilkiAndre Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Bu komutun kapatilmasi icin bir scpsi olan varmı?[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Yetkisini yukseltebilirsin.. Plevel 7 'den a$$ası kullanamasin mesela, yani ownerda kullansın artıq :)[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 sphere console u hex editor ile acıp .password olayını yani password yazısını sık bi şi ler olur o zmn kimsede bulamaz yada .sifre ile deistir.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 [function password] return 1[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor... Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] [SPEECH spk_player] ON=Script Yardim if (0 > 1) weblink http://www.paticik.com/scripts sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O= endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Spheretablesden olsa.[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 [signature]Cevaplar verilmis zaten, komutu playerlarin kullanmamasini istiyorsan plevel 7 yaparsin, tamamen kaldirmak istiyorsan hex edit ile 8 karakterli sacma biseyler yaparsin. O function password - return 1 hedesinin calisacagini zannetmiyorum, hardcore komutlar o sekilde degistirilemiyor.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Baggio tarafından 24 Nisan 2004 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Evet doru diosun hic bole seyle urasmadım fikrimi sundum olurmu die ama olmuomus :))[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor... Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] [SPEECH spk_player] ON=Script Yardim if (0 > 1) weblink http://www.paticik.com/scripts sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O= endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Hemen hexi karişdiriyorlar alla alla eskiden hexmi varmiş :) Plevelden yap dierinde üzülürsün.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Dj Romeo 10:00 - 12:00 Yerli 13:00 - 15:00 Yabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Kullandigi versiona gore degisir. 1.0 RCx lerde return 1 olayi calisiyor.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar