Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Biraz önce bir arkadaşımla konuştum. WOTLK ile alakası olmayan Blizzard account manager isimli bir yerden mail almış sabah. "Accountunuzun trade edildiğini öğrendik, cd key ile birlikte accountunuza girmeniz gerekiyor" gibi çok ciddi bilgiler varmış. Altta da bir link, link açıldığında warcraft account managementtaki gibi bir ekran yapılmış. Arkadaş tam girerken cd key olmadığını yanında farketmiş ve oyuna girerek gmlere ticket atmış, trade account olmadığını, ilk sahibi olduğunu ve neden böyle bir mail geldiğini sormuş. GM'le olan görüşme sonrası sitenin hack için düzenlenmiş olduğu belirlenmiş, haberiniz olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Hehe ben o zımbırtıdan aldım =) şu durmadan düşmeler olmasa güzel alet, hep kod yazman gerekiyor girerken , yoksa hiçbir yere sokmuyor seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 1. mesaj sonrasında yazılan 2. mesajı anlamadım desem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 blizzard'ın account guvenligi icin satısa sundugu bi cihazdan bahsediyor arkadas ikinci mesajda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ezmeye çalışmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Dworgian said: 1. mesaj sonrasında yazılan 2. mesajı anlamadım desem :D +1.Aklıma direk şu Darth Vader'ın plajda ketıl'a su doldurdu resim geldi.Altındada "This picture makes no sense" yazar ya o hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Alakasız değil =D account güvenliğinden bahsediyoruz, bu tip yöntemler hep çıkıyor,o aletten aral getirtse herkes rahat eder. Siz account bilgilerini dahi verseniz o aletteki kod 15 saniyede bir felan değişiyor sanırım, o sebeple herşeyinize sahip bile olsalar o kod olmadan birşey yapamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ya tmm o ayrı da cart die onu yazınca garip olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ucuz numaralar.. bunları yiyen var mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Spark'a da geldi aynısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bir mailimi (accountumla alakası olmayan) bir character satışı için vermiştim millet ulaşsın diye. adamlar paso beta key, suspend olcak bilgilerini ver zart zurt diye envai çeşit mail yolluyorlar.. işsiz hacker çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NEOZEPRON Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 baya safmış arkadaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 NEOZEPRON said: baya safmış arkadaşın Başımıza gelen bir şeyi paylaşıyoruz, siz de önleminizi alın diyoruz. Yoruma gel. Evet saf ötesi salaklarız biz kralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Şu blizzardın çıkardığı aletten bahsediyor. edit : geç kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 NEOZEPRON said: baya safmış arkadaşın çıktı bi sivri saldiralim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Zlaneth said: Evet saf ötesi salaklarız biz kralım. ahah süper cevap, iyi güldüm işyerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 NEOZEPRON said: baya safmış arkadaşın Kavgada bile denmez ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar