Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başbakan'dan "Kültürel Erozyon" Tanımı

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Erdoğan: Bayramın adını değiştirmişler.

Kültür olarak Din Kültürü'nden bahsetmesi de ilginç olmuş. Ramazan Bayramı, Şeker Bayramı isteyen istediğini demesi dokunmuş garibime, illa ki Ramazan Bayramı denecek, yoksa kültürel erozyon.
"Türban kadar büyük kültürel erozyon mu var memlekette" diye sorasım geldi bi an.

Ha bir de, insanların bayramda ne yapacaklarını söylemek de mi başbakana kalmış?! İsteyen tatile çıkar, isteyen akrabasını ziyaret eder. "Akrabasını ziyaret etmeyen bizden değildir" diye vaaz vermeye çalışmış anlayacağınız, ayrımcılığın dibine vurmuş yine.

Yalnız şu kısma bittim:
said:
Urfalı bunu zaten iyi bilir de buradan bu mesajı vereyim diyorum. Şimdi de ‘Başbakan bunu da konuştu, burada da acaba ne yatıyor’ diye birileri bir şey karıştırmaz. Ben bir sorumluluğun bir misyonunun gerekliliği olarak, bir sorumluluğun gereğini yerine getirmek durumundayım. Onun için bunu burada açıklıyorum. Birlik, beraberlik içinde dayanışma ve yardımlaşma içinde inşallah bu süreci sürdüreceğiz

Başbakan burada inb4 çekmiş.

Sorumluluğu da Şeker Bayramı'nı sorgulamak, insanlara bayramda ne yapacakları konusunda vaaz vermekmiş.

Kendisinden başbakan olduğunu hatırlayıp daha mantıklı mesajlar vermesini bekliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

birlik , beraberlik olsun , ayrı gayrı olmasın millet diyorsun.Sonra onlar şeker bayramı diyor ibz ramazan diyoruz diye dakka bir gol bir katagorizeyi yapıştırıyorsun.

Ayrıca "ramazan" da bu bayramın gerçek adı değil mevzu orjinalini kullanmaksa.Orjinali "Eud el Fitr" dir.Ramazan da Şeker de bu bayrama türkiyede verilen içeriğiyle alakalı ön adlardır o kadar.Ama tabi Padişah Tayyeap'in bunları düşünerek cümle kurmasını beklemek abesle iştigal oluyor malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...