sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Erdoğan: Bayramın adını değiştirmişler. Kültür olarak Din Kültürü'nden bahsetmesi de ilginç olmuş. Ramazan Bayramı, Şeker Bayramı isteyen istediğini demesi dokunmuş garibime, illa ki Ramazan Bayramı denecek, yoksa kültürel erozyon. "Türban kadar büyük kültürel erozyon mu var memlekette" diye sorasım geldi bi an. Ha bir de, insanların bayramda ne yapacaklarını söylemek de mi başbakana kalmış?! İsteyen tatile çıkar, isteyen akrabasını ziyaret eder. "Akrabasını ziyaret etmeyen bizden değildir" diye vaaz vermeye çalışmış anlayacağınız, ayrımcılığın dibine vurmuş yine. Yalnız şu kısma bittim: said: Urfalı bunu zaten iyi bilir de buradan bu mesajı vereyim diyorum. Şimdi de ‘Başbakan bunu da konuştu, burada da acaba ne yatıyor’ diye birileri bir şey karıştırmaz. Ben bir sorumluluğun bir misyonunun gerekliliği olarak, bir sorumluluğun gereğini yerine getirmek durumundayım. Onun için bunu burada açıklıyorum. Birlik, beraberlik içinde dayanışma ve yardımlaşma içinde inşallah bu süreci sürdüreceğiz Başbakan burada inb4 çekmiş. Sorumluluğu da Şeker Bayramı'nı sorgulamak, insanlara bayramda ne yapacakları konusunda vaaz vermekmiş. Kendisinden başbakan olduğunu hatırlayıp daha mantıklı mesajlar vermesini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sg-1 geldi scroll tuşum yine şikayet etmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 merhaba selamın aleyküm şeker bayramı ramazan bayramı görüşürüz eyvallah v.s. ülkemizde sözler bile cepheleşmedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Selamın aleyküm denince cevap vermedinmide, allahın selamını almıyo musun olur. Merhaba dersin pis pis bakar. Ben hepsini karışık kullanıyordum artık dikkat ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Jadelith said: sg-1 geldi scroll tuşum yine şikayet etmeye başladı c/p değil alınteri Şu gördüğünüz bir ad hominemdir, iyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 heh doğru :) bazen blackberryden bakıyorum forumlara, o zaman senin bir mesajını görünce eyvah diyorum battık, bi saat sürüyo scroll etmek :P ama eet bu alın teri olmuş bu arada herhangi bir tartışmaya girmedim (doğru veya yanlış), neden ad hominem olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 birlik , beraberlik olsun , ayrı gayrı olmasın millet diyorsun.Sonra onlar şeker bayramı diyor ibz ramazan diyoruz diye dakka bir gol bir katagorizeyi yapıştırıyorsun. Ayrıca "ramazan" da bu bayramın gerçek adı değil mevzu orjinalini kullanmaksa.Orjinali "Eud el Fitr" dir.Ramazan da Şeker de bu bayrama türkiyede verilen içeriğiyle alakalı ön adlardır o kadar.Ama tabi Padişah Tayyeap'in bunları düşünerek cümle kurmasını beklemek abesle iştigal oluyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 oha urfalı demiş?! şanlıurfalı demesi lazımdı, bak yine ulusal değerlerimize hakaret ediyo bu muhafazakar herif ck ck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Jadelith said: sg-1 geldi scroll tuşum yine şikayet etmeye başladı Backspace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sir said: oha urfalı demiş?! şanlıurfalı demesi lazımdı, bak yine ulusal değerlerimize hakaret ediyo bu muhafazakar herif ck ck ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Hadi başbakanın mantıklı konuştuğunu iddia edelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Velevki mantıklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Zlaneth said: sir said: oha urfalı demiş?! şanlıurfalı demesi lazımdı, bak yine ulusal değerlerimize hakaret ediyo bu muhafazakar herif ck ck ::o sir yine yanlış yerden vurmuş. O isimleri zorla verdiklerini sanıyor galiba köhne kemalistlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Neden verildiğini bildiğini de pek sanmıyorum, gerçi teknoloji değişti google var artık, bu mesajın arkasından açıp bakar go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Erdoğan'ın buna takılıyor olması tehlikeden çok bana aptalca ve komikçe geldi. Birde gaza gelmiş Urfalılarım hübede yok bunlara geçit vermeyeceğiz falan, eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kurban bayaramında et bayramı dıyelım o zaman puhahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 şeriat duzenine demokratiklesme diyo sn bsbkn,kendisi ad isim degistirme kelime turetmece gibi oyunları cok guzel oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 erozyonu engellemek icin agaclandirma yapilmali, daha cok cami dikilmeli erozyona musait bolgelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kültür mantarı of nası sote yapılır bunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ahah neler demişsiniz ya..bundan sonra ironik mesajlarımın altına bold, italik ve underline şekilde ESPRİDİR yazıcam, bazı arkadaşlar kavramakta zorlanıyo korkarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Belki ama belki ciddi yazdıklarınla espiri olarak yazdıkların arasında o kadar ince ve farkedilmesi zor bir çizgi kalmıştır ki artık , insanlar görür görmez alışılmış olana meyledip o şekilde tepkilerini veriyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 belki ama belki gozyaslarimi tutamazsin ufacik ellerinle, ama o gozyaslarina sebep olan gene senin ellerindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Yazık Arap kültürü erezyona uğramış.Başbakan milleti azarlıyor.Ramazan bayramı diceksiniz ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 aquila said: belki ama belki gozyaslarimi tutamazsin ufacik ellerinle, ama o gozyaslarina sebep olan gene senin ellerindir. hehehe bambaşkaymışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sir said: ahah neler demişsiniz ya..bundan sonra ironik mesajlarımın altına bold, italik ve underline şekilde ESPRİDİR yazıcam, bazı arkadaşlar kavramakta zorlanıyo korkarım.. eet bu topikte aynısı bana da oldu. agresiflik naparsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar