aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 yodeleyihhi yodeleyihhi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ucunbiri said: ben lvl8 im cultivation 126 apothecary 125 ama yeşilden başka renk görmedim sarı falan hak getire skill cap kaç ki nerden düşüyo bunlar (sarı vs.) tahminen dye yapmak için de boyayı elde ettikten sonra da pq dan en az 4 yeşil çanta kapmak lazım soil vs için lvl 18 im ya 8 değil de anlaşılmıştır zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Bone said: hoca dye görünce ultima online geldi aklıma lan. gelsem benim pelerini siyaha boyar mısın yav? ha bi de pls lordum 10k Pelerin boyanmıyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Darti said: Bone said: hoca dye görünce ultima online geldi aklıma lan. gelsem benim pelerini siyaha boyar mısın yav? ha bi de pls lordum 10k Pelerin boyanmıyor : ) gayet boyanıyor ama diğer her armor piecede olduğu gibi boyanmayanları da var hatta şu anda sırtımdaki pelerin yeşil, dış çizgilerini de sarı yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
özcaine Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Blackice said: Heidi, Heidi! Deine Welt sind die Berge, Heidi, Heidi! Denn hier oben bist du zuhaus Hahahaha buymuş şarkının devamı =) yaw kucukken tek ben degil mahalledeki kediler bile kacardı bu cizgi filmden... gidip bi de utanmadan izledin mi 1-2 sene once...iyi sevindim bak bosa secip secip kesmiyomusum RVR instancelarda seni ve judacani... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ss or never happened bunların gerçek olması için önce senaryoda ölmem lazım :) konuyu dağıtmayalım bu boya işinden gelir elde eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 cultivation da illa o 2 dkk ya yakın süreyi beklemek mi gerekio? zira delirdim sıkıldım tekrar scavenging aldım da apot un yanına. bi de orda 4 box görünüo 1 inde çiçek ekebilinio kaçta ne zaman nasıl açılıo 3 box da ben ne zaman 4 çiçek aynı anda yetiştirebiliyorum? kendimi çiçek yap pota çevir işine vericem de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 50 100 150 de açılıyo diğer 3ü cultivation da süreyi yarıya indirmek mümkün eklenen malzemelerle ayrıca onu beklemek zorunda da değilsin sen seedi oraya koyuyorsun sonra pencereyi kapatıyorsun zamanı gelince de lootluyosun en kolay kasılan meslek yani dyedan gelir bilmiyorumda yapabilen görmedim şimdiye kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 he iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Dappled Fush Spore --> Honeycomb Extract (Yellow) Brown Shorenuts Seed --> Honeycomb Extract (Yellow) Sallow Redvine Seed --> Resinous Brown Extract (Brown) Moldering Twigfester Spore --> Resinous Brown Extract (Brown) Smooth-Shelled Chev's Needle Seed --> Verdant Leaf Extract (Green) Yeni eklenenler (forumlardan alıntı) Searing dragoncap seed Rough-shelled Chev's needle Waxen redwine seed Fiery red ant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Robeler boyanmaya ve lonca simgeleri eklenemye başlamış, tam olarak nasıl oluyor bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bildigim kadari ile world drop tum itemlar boyanabiliyor, merchantlardan veya dye satin alip boyaya bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Bütün itemlar boyanamıyor. Reown ve PQ rewardlar boyanıyor ondan meinim ama gerisi soru işareti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Cloack demek istedim robe derken yanlış yazmışım, hiç bir şekilde boyanmıyor ki bir numarası var ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Bildigim kadariyla cloaklarin da bazilari boyanabiliyor. Maalesef ilk baslarda cikan cloaklarin cogu boyanamiyor ve ustelik renkleri de beyaz. Hani bazi karakterlerin uzerinde beyaz pek kotu durmuyor ama bir orcun lekesiz bembeyaz bir pelerinle dolasmasi sacma gorunuyor. Gerci tome unlock odulu olarak alinabilen guzel gorunuslu bir cloak da var baslarda ama onun da uzerinde stat yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Son patch ile önceden boyanamayan çoğu item (hatta belki de hepsi) boyanabilir hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar