Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hosta Döner Antalya

huun

Öne çıkan mesajlar

Çokakıllıadam said:
Dönerciler çarşısının arkasında Arzum Döner var, Hostayı bulamazsan oraya gidebilirsin.

10 numara yerdir harbiden. yani 32 yaşında bi abimiz var doğma büyüme antalyalı adam çocukken bile vardı burası diyo. ve adamlar 10 numara döner yapıyolar.bide içinde akvaryumda kafam kadar balıklar var.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
Çokakıllıadam said:
Dönerciler çarşısının arkasında Arzum Döner var, Hostayı bulamazsan oraya gidebilirsin.

10 numara yerdir harbiden. yani 32 yaşında bi abimiz var doğma büyüme antalyalı adam çocukken bile vardı burası diyo. ve adamlar 10 numara döner yapıyolar.bide içinde akvaryumda kafam kadar balıklar var.

arzum süperdir. mekanın görünüşüne aldırmayın. antalyada başka yerde döner yemem valla.
Sosyal ağlarda paylaş

döner nasıl yenir tartışalım. herkes istediği gibi yer, kimseye de döner öyle yenmez diyemez anlaşalım.

ben mesela içine kıyma katılmamış, yaprak döner tercih ederim. salatalık turşusu, domates takviyesi ile.

bazısı kıymadan yapılma döneri, bazısı da kıyma-yaprak karışık döneri tercih ediyor. bazısı soğanlı yiyor, bazısı soğansız yiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

arzumda zaten odun ateşinde yapıyolar döneri.
közde de soğan oluyo böyle.
ulan canım çekti karnım tk olmasına rağmen hakatten.
bide bu ıslak hamburgeri çok süper dedilerdi bi ara. süper süper ye olm kaçırma bak bi daha başka şey yemezsin dediler. 1 tane yedim kötü değil tamamda abartılıcak bi yanı yok yani
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
herşehirde döner yedim ama bi gün de arasında yada yanına soğan koyan görmedim.döner dediğin turşu patates ve domates ile birlikte güzel bana göre

soganla lahmacun yemek daha mantıklı

ya közde soğan zaten. çiğ değil. bi kere ye dediğim gibi adam gibi bi dönerciden içinde de domates ve biber olucak anlarsın derdimi.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:
evet çok güzel. herkese tavsiye ederim.

Abi Çeşni Mhp binasının oradaki yer mi, Ev yemekleri filan yapıyor?

urmesque said:
kermit said:
Çokakıllıadam said:

arzum süperdir. mekanın görünüşüne aldırmayın. antalyada başka yerde döner yemem valla.

Bence arzumu arzum yapan boynunu büküp sipariş alan adam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...