kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Çokakıllıadam said: Dönerciler çarşısının arkasında Arzum Döner var, Hostayı bulamazsan oraya gidebilirsin. 10 numara yerdir harbiden. yani 32 yaşında bi abimiz var doğma büyüme antalyalı adam çocukken bile vardı burası diyo. ve adamlar 10 numara döner yapıyolar.bide içinde akvaryumda kafam kadar balıklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ALİ HAYDAR VAR Bİ DE OFF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bu arada zafer dersanesinin karşısındaki küçük ev in damardanı da iidir.durumseverlere tavsiye edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 allahım susun. antalyayı özliceğim aklıma gelmezdi. okul dersane arası 1 saatte damardan yemek.. böhühhühüğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kermit said: Çokakıllıadam said: Dönerciler çarşısının arkasında Arzum Döner var, Hostayı bulamazsan oraya gidebilirsin. 10 numara yerdir harbiden. yani 32 yaşında bi abimiz var doğma büyüme antalyalı adam çocukken bile vardı burası diyo. ve adamlar 10 numara döner yapıyolar.bide içinde akvaryumda kafam kadar balıklar var. arzum süperdir. mekanın görünüşüne aldırmayın. antalyada başka yerde döner yemem valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 git taksimde iğrenç ıslak hamburger ye sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 döner nasıl yenir tartışalım. herkes istediği gibi yer, kimseye de döner öyle yenmez diyemez anlaşalım. ben mesela içine kıyma katılmamış, yaprak döner tercih ederim. salatalık turşusu, domates takviyesi ile. bazısı kıymadan yapılma döneri, bazısı da kıyma-yaprak karışık döneri tercih ediyor. bazısı soğanlı yiyor, bazısı soğansız yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sen git shakespeare de chateaubriand ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 arzumda zaten odun ateşinde yapıyolar döneri. közde de soğan oluyo böyle. ulan canım çekti karnım tk olmasına rağmen hakatten. bide bu ıslak hamburgeri çok süper dedilerdi bi ara. süper süper ye olm kaçırma bak bi daha başka şey yemezsin dediler. 1 tane yedim kötü değil tamamda abartılıcak bi yanı yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 lanet olsun çok elitim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 euehe adam o 1 saatte gelen öörencilerle dukkanı buyutmus ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 herşehirde döner yedim ama bi gün de arasında yada yanına soğan koyan görmedim.döner dediğin turşu patates ve domates ile birlikte güzel bana göre soganla lahmacun yemek daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sizin şekspirde starbaks da içtiğiniz 10 20 milyona kahveyi ben kıraathanede 1 ytl ye içiyom lan. hayatta gitmem öyle yerlere ahfsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Red said: herşehirde döner yedim ama bi gün de arasında yada yanına soğan koyan görmedim.döner dediğin turşu patates ve domates ile birlikte güzel bana göre soganla lahmacun yemek daha mantıklı ya közde soğan zaten. çiğ değil. bi kere ye dediğim gibi adam gibi bi dönerciden içinde de domates ve biber olucak anlarsın derdimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 döner samsunda, çalıkuşunda yenir. iygünleer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kermit said: sizin şekspirde starbaks da içtiğiniz 10 20 milyona kahveyi ben kıraathanede 1 ytl ye içiyom lan. hayatta gitmem öyle yerlere ahfsdas BİZ DE SÜPER KARI GÖRÜYOZ ORDA OTURUNCA AMA. DİMİ LAN CANSIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 antalyaya sıtarbaks yeni açıldı bissürü kokoş karı görmen normal sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 HE LAN Bİ DE BENİM SAPIĞIM VAR O UTKUYA PİS PİS BAKIO. neyse garbıç oldu gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 urmesque said: antalyaya sıtarbaks yeni açıldı bissürü kokoş karı görmen normal sdf. starbaks yönetir, gizli emer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 vay anasını ne ortamlar varmış antalyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 antalya garbage mı olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 iftara ço kvar lan susun bikaç saat önce pek sorun değildi de, acıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 cansın garbıç olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 huun ercana git abi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ginaly said: evet çok güzel. herkese tavsiye ederim. Abi Çeşni Mhp binasının oradaki yer mi, Ev yemekleri filan yapıyor? urmesque said: kermit said: Çokakıllıadam said: Dönerciler çarşısının arkasında Arzum Döner var, Hostayı bulamazsan oraya gidebilirsin. 10 numara yerdir harbiden. yani 32 yaşında bi abimiz var doğma büyüme antalyalı adam çocukken bile vardı burası diyo. ve adamlar 10 numara döner yapıyolar.bide içinde akvaryumda kafam kadar balıklar var. arzum süperdir. mekanın görünüşüne aldırmayın. antalyada başka yerde döner yemem valla. Bence arzumu arzum yapan boynunu büküp sipariş alan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar