huun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ben Hosta'nın Antalya şubesinin reklamlarını gördüğümü hatırlıyorum ama adamların sitesine girdiğimde Antalya şubesini göremedim. Evet, döner krizine girdim; şimdi Antalya'da Hosta döner var mı, yok mu? Varsa nerde? Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 şöle bişi var. ışıklarda açılmış dio not topikin başlığını direk google yaptım bu çıktı ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Döner soğanla yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 arcane said: Döner soğanla yenmez. direk fail bu cümle ya. dönerde soğan olma mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 e yenmez ki döner soğanla naptınız abi ne pis heriflersiniz. döneri soğanla veren de eminönünde sokak arası dönercilerdir. dönerleri de iğrençtir. dönerlerinin iğrenç olduğu anlaşılmasın diye, salatalık ürünlerini bol bol kullanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ahhh siz direk dürümün, porsiyonun yanına yarım kilo soğan basılan dönerleri kast etmişsiniz ya pardon. Yoksa az soğan, üzerine de sumak (ayrı tabakta olucak) olursa arada ağza atılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 soğan güzeldir candır ciğerin yanına iyi gider :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Dönerciler çarşısının arkasında Arzum Döner var, Hostayı bulamazsan oraya gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 arcane said: Döner soğanla yenmez. uzun tartışmalar sonunda bu konuyu açıklığa kavuşturduğumuzu sanıyordum. soğansız döner mi yenir ya, hasta etmeyin adamı. köfteye maydonoz da koymazsınız siz şimdi. neyse, ışıklarda bir tur atayım bakayım. resimdeki bina da hiç tanıdık gelmedi ama hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 100.yıl varlık mahde ercan döner var bak fatmagül ilköğretim okulunun yanında oraya da gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 arcane said: Döner soğanla yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 huun said: arcane said: Döner soğanla yenmez. soğansız döner mi yenir ya, hasta etmeyin adamı. köfteye maydonoz da koymazsınız siz şimdi. izgara köfteye maydonoz konmaz, o da ayri. istanbula aspava acmayi planliyordum, tam ustune geldi bu cumle =P Ama soganli yemiyor istanbullular ki döner soganla cok daha guzel olur aslinda. Donere domates marul konmaz aslinda, eti sulandirir, lezzetini kacirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ercan'a git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 dönerciler çarşısından gir ışıklara, 300 metre sonra sağda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 döner bursada yenir (nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bursa'da döner yenmez. basıyorlar içine kıymayı al sana döner. iskender yapsın ancak bursadakiler. döner dediğin yaprak döner olarak tabir ettiğimiz, bursada bulması mümkün olmayan dönerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 istanbulda da yok adam gibi dönerci aslında. kalmadı, eskiden çok iyiydi aasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Döner in min %25 i kiyma zaten, oyle de olmak zorunda, yoksa yaprak olmaz o döner.. hatta dönmemeye ba$layabilir diyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Snefru said: 100.yıl varlık mahde ercan döner var bak fatmagül ilköğretim okulunun yanında oraya da gidebilirsin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Esh said: Döner in min %25 i kiyma zaten, olanı var olmayanı var. yaprak dönerde kıyma oranı %0 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 cihant said: Snefru said: 100.yıl varlık mahde ercan döner var bak fatmagül ilköğretim okulunun yanında oraya da gidebilirsin. (tu) off ercan döner adama kalp krizi geçirttirirriri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 çeşni diye bi yer var. oraya gitme de nereye gidersen git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 niye olm çeşni süper? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 evet çok güzel. herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ışıklarda o mcdonaldsın oralarda karşı caddedeydi heralde. ama beğenmedim döneri yahu ben ya niyeyse. ankarada yediğim daha bi süperdi. içine bi sos koymuşlar bana sormadan batırmış herşeyini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar