aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bir daha soyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 seviyo işte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ulan tamam askere gitmek angutluk diye düşünüyorsun da bari şehitlerimizi düşünüp biraz ağırbaşlı konuşun. daha geçen ay mahalledeki komşumuzun oğlu 1 ay kala şehit olarak döndü, insan bir garip oluyor. yıllardır sokakta görüp muhabbet ettiğin birisi bayrağa sarılı gelince bir hoş oluyor insan. askeriyede sadece hızlı patates soyma tekniklerini öğrenmiyorsunuz. sabretmeyi, katlanmayı öğreniyorsunuz. toplumun her kesiminden insanla 15/6 ay beraber yaşıyorsunuz. vs vs ayrıca, kaçınca değil yapınca bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 herkes benim lafa takmışta ben buna karşı söyledim onu spompas said: askerlikten kaçmak rezilliktir. Cons said: kas ağırlığı>yağ ağırlığı kanka. askerlikten kaçmamak angutluktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bide hiç gelipte "siz sıcak yataklarınızda uyurken" edebiyatı yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 merak etme askeriyede de garbıç modu yaparlar seni cons. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 np ben 1 ay yapıcam max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yetersizlikten almicaklar seni zaten askere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ne kadarsa işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 aquila said: yetersizlikten almicaklar seni zaten askere. sus lan vatan haini amerikada yaşıyosun. fetullah 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Wish : Avusturya ordusuna ben rahat yatayim diye hayatlarini riske ettikleri icin minnet borcluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Azmodai said: Simdi beni cok kizdirdilar, curuk almaya kasacacam. Kac kere daha dinlendirilirsem alirim curuk raporumu? :P normalde 5 sene gidip gelmen lazım ama ikinci sene çürüğe çıkmak istiyorum diyip askeri hastanede heyetten geçip teskereyi alabilirsin. beni bu kadar rencide etmemişlerdi, sivil hayatta vatana, millete daha faydalısın demişlerdi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 tsk'dan yetkili merciler bu topici takip ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 evet linki ben verdim. gereğini yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 topic açtı diye askere alıyorlarmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 oha seni begenmediyse beni hic begenmez rahatladım bi an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 tsk kendi kayberder. boşveeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 He he, yok ya bu sene asker fazlası var, ülkede 89lu bolluğu varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 89lular askere mi gidio be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Heh valla 1 aydır tüm askerlik şubelerinin önü 89lularla dolu. Belki sadece yoklamaları gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 dunno said: Sly-One said: o deil de dunno bi resim koymadın askerlerimiz sevinsin. =) dunno hayallerinde sekilden sekile girsin istiyorum. her gün farkli bi hgale buruniyim =) dunno. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ahahhah.. Dunno foto koysun kumpanya kuponları yarın gazete bayinizde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 dunno erkek gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Erkek olm bu baya http://img88.imageshack.us/img88/7724/dunno1us8.jpg Ortaokulda bi Abdullah vardı bizim o mu acaba. Abdullah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 1.82 yim 107 kiloyum yırtar mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar