Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 2 defa sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Azmom kankutum, buradaki ev arkadasimla gelmeden once yaptirdik askerlik islemlerini, onun gozler 8'er miyop ve curuk raporu aldi. Benim 6.5 miyop 1.5 astigmat, bikac gun daha televizyon izlesem tutacakti uhuh. Baris halinde askerlige elverisli degildir diyo onun belge, bi daha ugrasmicak askerlik falan. Belki kilo durumunda seneden seneye kontrol vardir onu bilmiyorum da cok buyuk serrefsizlik yapmislar, ulan zaten hayatinin icine ediyo bu askerlik, uzerine bi de hadi anasini satayim yapayim da bari kurtulayim rahat rahat kariyer yapayim hayatimi kurayim diyorsun bu sefer de boyle killik yapiyorlar iyice bombok ediyolar durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 o zaman 1 sene daha bu kiloda kalip babalar gibi alirim curugumu sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Aga kiz vermicekler sogan erkegi diye bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Penthesilea said: Azmom kankutum, buradaki ev arkadasimla gelmeden once yaptirdik askerlik islemlerini, onun gozler 8'er miyop ve curuk raporu aldi. Benim 6.5 miyop 1.5 astigmat, bikac gun daha televizyon izlesem tutacakti uhuh. Baris halinde askerlige elverisli degildir diyo onun belge, bi daha ugrasmicak askerlik falan. Belki kilo durumunda seneden seneye kontrol vardir onu bilmiyorum da cok buyuk serrefsizlik yapmislar, ulan zaten hayatinin icine ediyo bu askerlik, uzerine bi de hadi anasini satayim yapayim da bari kurtulayim rahat rahat kariyer yapayim hayatimi kurayim diyorsun bu sefer de boyle killik yapiyorlar iyice bombok ediyolar durumu. aynen oyle. heriflere YALVARDIM nolur alin allah askina diye, 1 sene bekletmeyin illet herifler diye ama dinlemediler, ben de alacam curugumu sddsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 hala konusuyo ya, CURUK, SISKO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 olm karin vurmasin seni gerdek gecesi bu curuk cikti diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 askerlik güzel bisey bence. insanları bi düzene sokuyo, disipline sokuyo. vücutlarınız sekle girerken bi yandan da ülken icin biseyler yapmıs oluyosun. o askerlik calısmalarını yaparken bi zamanlar insanların kendilerini, ailelerini ulkelerini kurtarmak icin neleri goze aldıgını daha iyi anlıyosun. zorunlu bi gorev olması, secim hakkı vermemeleri guzel bisey bence. onurlu bisey askere gitmek kacmaya calısmayı serefli olmayan bi dusunce olarak goruyorum ben o yuzden. fazla emperyalist bi bakıs askere gitmek istemeyeninki bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 en yakin subeye basvur yarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 o deil de dunno bi resim koymadın askerlerimiz sevinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 boy kilo olayından bizim bi arkadaş vardı 1.72 boy 129 kilo her 2 ayda 1 mi ne kontrole gidiyodu ama. 2 sene boyunca gitti sonra temelli almadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Sly-One said: o deil de dunno bi resim koymadın askerlerimiz sevinsin. =) dunno hayallerinde sekilden sekile girsin istiyorum. her gün farkli bi hgale buruniyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 gitmek istiyoruz valla, gayette kosabilir, yuk tasiyabilir durumdayim... damizligim yani ama tsk nin standartlarinin ustunde bir boy kilo orantim var. yapacak bisi yok gg hf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 valla benim pederde sırf askere gitmeyim diye okulu uzatıyorum tecil felan ettiriyorum diye kızar bana. askerlik kadar rahat yermi var lan der yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 cokta hevesliydi tosunum gitmeye, feyzbukta enlist filan yazmisti, yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 dunno said: Sly-One said: o deil de dunno bi resim koymadın askerlerimiz sevinsin. =) dunno hayallerinde sekilden sekile girsin istiyorum. her gün farkli bi hgale buruniyim =) uuuuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sly ve hayalleri korktum ben ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Azmodai said: 177 yim 175 olctu er, bir de kilom 110 olunca senden asker olmaz dediler. 100'un altina inmem gerekiyormus. her sene curuk alma diye bisi yok biliyorum, 1-2 kere aldigin zaman curuk karari cikartiyorsun ve bidaha sormuyorlar. ama kac kere lazim bilmiyorum :D bizim bi arkadaş aldıydı kilodan çürük raporu hala o kiloları vermeye uğraşıyo şu an :P sanırım öle her yıl kontrol falan yok yani ama baya bi aldıydı kilo yani 110 falan değil 135mi ne öle bişi olduydu adam 185 falan boy tam oranı ne acaba bunun gerçi banane ben sitseler alamam o kadar kilo 193 boy var herhalde 150 falan olmam gerekir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 baktım ben boy kilo endeksine göre 35miş azmodai, 30un üstünde olsanız yetiyo olması lazım ama hesap yöntemi: yöntem buraya girin işte, isteyen buna bakıp kilo alsın ben askerliğin zorlama olmasını saçma buluyorum tahmin edebileceğiniz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 la benimde sağ topuğum yamuk. bide iki ayağımda yamuk basıyo. toktor askerliğe elverişlidir ama komando olamz demişti. neyse azmoya çürük title ı verilsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 18.5 çıktı bnim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Azmodai said: Herifler almadi beni :/ 1 yil dinlendirmemi aldim... ve gitmek icin yalvardim resmen, bir an once kurtulayim diye ama almadilar. sisko da degilim, ama gel gor ki kilo boy endeksine aykiri biriymisim... Simdi beni cok kizdirdilar, curuk almaya kasacacam. Kac kere daha dinlendirilirsem alirim curuk raporumu? :P 3. kontrolden sonra çürüğe çıkıyosun. eğer umudu tamamen kesmişlerse, adam olmaz bundan derlerse 2. de de veriyorlar. bi arkadaşıma 2. seferde verdiler zayıflamaz bu ayı diye =) raporu aldıktan sonra tığ gibi oldu çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ihbar listesi uzadı benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ben uzun dönem yapmak istiyorum ama kaldırılcak uzun dönem diyo herkes :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Çokakıllıadam said: 45kg, 1.75 boy Alırlar mı?oha o nasıl oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar