Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Herifler almadi beni :/ 1 yil dinlendirmemi aldim... ve gitmek icin yalvardim resmen, bir an once kurtulayim diye ama almadilar. sisko da degilim, ama gel gor ki kilo boy endeksine aykiri biriymisim... Simdi beni cok kizdirdilar, curuk almaya kasacacam. Kac kere daha dinlendirilirsem alirim curuk raporumu? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 hazır konusu açılmışken askere gidememek için göz numaramızın min ne kadar olması gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 askerden kaçma taktiklerini yazalım belki bi nebze yararlanabilirim. ihtiyacım olabilir gibi gözüküyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ben de kalpten yırtartım inşallah. Lan senin gibi adamı neden almadılar arap, tam ağır işçi olurdun işe yarardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 azmo senden komando olur lan niye almadılar hakkaten ben geçen gittim şubeye bastı şerefsiz doktor elverişlidir diye. çıta gibi insanım neyimden yararlanıcaklar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 7 sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 senko said: hazır konusu açılmışken askere gidememek için göz numaramızın min ne kadar olması gerekiyor?15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 abi bırakın onu bunu :) gözlerin kaç olması lazım. 7 yapsam çürük sayarlarmı beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 gozlerini oysan sayarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 7 goz numarasi yani... ya anlamadim ben de, sisko falan da degilim, fazla kilom var yani, gecen sene yemege abandim mezuniyete kasarken, ders calisirken falan ama yani dombalak berbat herifleri yanimda aldilar beni almadilar. cok sinirlendim... ben de omur boyu bu kiloda kalacam, nasolsa kotu durmuyor alacam curugumu, sonra verecem 20 kiloyu her gun subenin onunden gozluklerle gecip goz kirpacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 hersene tekrar curuk alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 askerlikten kaçmak rezilliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 let the fights begin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 spompas said: askerlikten kaçmak rezilliktir. rezilim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 kas ağırlığı>yağ ağırlığı kanka. askerlikten kaçmamak angutluktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 45kg, 1.75 boy Alırlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 kuzenim fazla kiloyla, arkadasaım bel fıtığı ile, y,ne kuzenim bozuk gözlerle askere gitti fıtığı olanı ameliyat ettiler, 2 aydır evinde kilolu olana çürük veriyorlardı verdirmedi , gözü bozuk olanı ve kilolu olana masa başı görev verdiler gayet mutlular gururlular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Çokakıllıadam said: 45kg, 1.75 boy Alırlar mı? oha one yahu :) 45 nedir olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 aquila said: let the fights begin! pis provakasyoncu cu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Çokakıllıadam said: 45kg, 1.75 boy Alırlar mı? püf desem devrilirsin hacı sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Azmodai said: Herifler almadi beni :/ 1 yil dinlendirmemi aldim... ve gitmek icin yalvardim resmen, bir an once kurtulayim diye ama almadilar. sisko da degilim, ama gel gor ki kilo boy endeksine aykiri biriymisim... Simdi beni cok kizdirdilar, curuk almaya kasacacam. Kac kere daha dinlendirilirsem alirim curuk raporumu? :P boy/kilo kaç senin? abartı şişman adamlara vermiyolarmı çürük raporunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Sen Orgrimmar'a gitsen Thrall seni grunt yapar, TSK niye beğenmemiş anlamadım. Gay bir izlenim bırakmadın değil mi ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 177 yim 175 olctu er, bir de kilom 110 olunca senden asker olmaz dediler. 100'un altina inmem gerekiyormus. her sene curuk alma diye bisi yok biliyorum, 1-2 kere aldigin zaman curuk karari cikartiyorsun ve bidaha sormuyorlar. ama kac kere lazim bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar