asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Sayın patiler, Thermodynamics of materials / David V. Ragone isimli ve yazarlı kitabı aramaktayım. Ders hocamız saygıdeğer hoca sipariş etmeyi unuttuğundan dolayı, okulumuz içinde bulunan kitapevi kıvamındaki mekana teşrif etmediler. Üst dönemlerden hayır gelmedi, kullanılmışta bulamadık. AbeBooks'ta mevcut değil. Amazon'da mevcut fakat, Türkiye'ye shipping yok. Sayın Bilgi Merkezimiz (kütüphanemiz)de kitabın iki kopyası mevcut ancak, üstüne konan holdları görünce o kitaba erişemeyeceğimi anlayabiliyorum. Dolayısıyla, kampüsünde üniversite kitapları bulunan saygıdeğer patiler, bu kitaba ve dahi fırsatınız olursa Molecular Driving Forces, by Ken A. Dill and Sarina Bromberg adlı kitaba bakabilirlerse ve olup olmadığını yazabilirlerse, ve hatta biraz daha abartırsam ücret de alabilirlerse çok müteşekkir olurum. Çok çok da sevinirim yani. Hatta çok sevinirim yani o derece. Teşekkür ediyorum efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Git homer kitabevine bu kitabı istiyorum de, büyük ihtimal getireceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 hmm onlar pek yoğun uğraşmazlar diye şeettim ben ama gideyim bari en iyisi yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 emuleden fln aratmayı denedin mi? nerdeyse hemen hemen tüm kitaplarımı bulabiliyorum emulede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 emule e bağlanamıyorum maalesef. bulamadım henüz. bulsam tüm sınıfla paylaşıcam artık. kimse bulamıyo kitabı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
count Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 emule da iki kitap da mevcut, sınıftan biri indirip bastırıverir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar