mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 sdfsdfsd bugun gelirken bi reklam panosunda gördüm +rep verdim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Defacto nun reklamıda hala reklama bi anlam veremedim. Jean Amerika nın şalvarıdır buna karşı Akdenizli defacto mu ne öyle bişey dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 kıytırık ve manasız bi slogan ama markanın akılda kalmasını sağladı daha nolsun. hatta burda bile konuşuyosak reklam amacına ulamış demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Evet reklam amacına ulaşmış bence de, ama "Jean Amerika'nın şalvarıdır, Defacto Akdeniz'in" anlamına da gelmiyor değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bende bugun gördüm mecidiyeköye giderken bende rep verip gidip jean aldim asdasdasdasdadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bnde kadıköyde gördüm,çok kötü reklamlarda başı oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 iyi reklam akılda kalıcı degıl, tahrik edici olandır. nazo da çok akılda kalıcı reklam yaptı. hayatta görüpte almam nazo. bu reklamdada kötü bişey var. jean yuksek sınıfın gıysısıdır. şalvar dıe benzetırsen jean ın kalitesini halkın gozunde dusurursun. markanında adını veremıosun. hani insanları jean aldırmaya yönlendirse bile kendi markasına degıl direk hangi jean olursa olsuna yönlendiriyor. ben bilmiyorum mesela markanın adını. ilk başta yazıodu topicde okumama rağmen unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ahah şalvarmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar