Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 aldım diyo adam. ayrıca çok pişman olcaksın marshall aldığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ekmek denedim ya gayet hoş geldi ne bilem sorun fln çıkarırsa bilmemde gayet isabetli oldu gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 iyidir 10w marshall 10w ibaneze göre. zaten napıcaksınki stüdyoya götürmezsin amfini evde kendi başına calışacaksın.ben microcube kullanıyorum o bile yetiyo gayet 2w sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 50 watt altında tartışmasız laney>marshall 50 watt üstüde seçime kalmış yine marshall üstün die bişe diyemem.ayrıca ibanezin amfileride kötü deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Marshall her zaman kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ekmek bana gitar al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 5 kuruş param kalmadı =( Sen bana tube getir amerikadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Emivoz said: 50 watt altında tartışmasız laney>marshall 50 watt üstüde seçime kalmış yine marshall üstün die bişe diyemem.ayrıca ibanezin amfileride kötü deil bence tam tersi. edit: ayrıca bence ibanez'in bass amfileri dışındakiler beş para etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 _ClymoR_ said: heheh aldm aldm:D pişman olmayacaksın. istediğin zaman da satarsın normal fiyatın 20-30 ytl altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Benim kendi gözlemlerimdir. Bir sürü alet deneme şansım oldu şuana kadar; özet olarak yeni başlayanlara tavsiye edebileceğim 2 şey var. İlle amfi isteniyorsa Roland Cube serisi iyi iş görür. Geriye kalan her durumda POD tavsiye ederim. POD 2.0 hem fiyat hem de performans olarak çok iyidir mesela. Hatta ben XT serisinden daha çok seviyorum bu eski serileri. POD Pro falan çok güzel aletler. Hani efektleri yetersiz gelse bile TC Electronic G-major gibi bir FX Processor ü ile kombine edilip uzun süre kullanılabilir. Ayrıca bu aletler kayıt yaparken falan çok ciddi avantaj sağlar. Yeni başlayanların hem istediği tonlara daha hızlı kavuşmasına hem de efektleri ve bunların ilgili parametrelerini öğrenmelerine çok yardımcı olur. O yüzden elektrik gitar çalıcam, yeni başlıyorum ne yapıyım diye soran insanlara ilk tavsiyem hep temiz kullanılmış 2.el bir POD 2.0 almalarıdır. Keza 200-250ytl arasında değişiyor 2.el fiyatları. Gayet makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ekmek said: Sakın marshall felan alma korkunç dandik ufak marshall amfiler. Laney ya da roland al. Hatta bence hiç alma processor al bilgisayara bağla. Bu processor ne oluyor tam olarak ? Yada şöyle sorayım şimdi bir 2+1 toplamda 20 w bir ses sistemim var. Konunun cahili olarak bu ses sistemime nasıl bir eklenti yaparak (varsa tabi) gitar içim amfi olarak kullanabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Processor işte dijital efekt aletleri. Çoğu processor ün içinde amfi modellemeleri olur, bu sayede araya amfi cart curt bağlamadan processor a direk hoperlor, kulaklık bağlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 v-amp 2 al hatta bulursan fiyat-performans kraliçesi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 10 Watt'lık markasız amfim var. takıyorum rp 100'ü mis gibi ses çıkarabiliyorum. ha processor olmadı mı gitar çalasım gelmiyor o amfiyle o ayrı, stüdyoya fln girdim mi resmen daha iyi gitar çalan bir insan oluyorum. gitar da cort g254. sırf ben de gitara siyah x2 ile başlayan metalci genç olmayayım diye almıştım:D sonra cillop çıktı gitar, erken gelsem önerirdim arkadaşa vallaha. ulan 4 senedir şu 3 kuruşluk ekipmanı kullanıyorum bi an kendime acıdım yaw fdsfdf. hayır hergün de gitar çalan, her sene konserlere çıkan adamım. yazık değil mi bana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 http://www.ikmultimedia.com/amplitube/features/ şöyle birşey buldum ? Nasıldır peki kullanan var mı ? Anladığım kadarıyla programı kurup, ses kartına bir stereo dönüştürücü ile jagı takıyoruz. Hem amfi hemde processorümüz oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Fikir doğru ama herhangi bir ses kartıyla (sound blaster vs) yapamazsın çünkü 30-40ms delay oluyor. Bu iş için özel ses kartı alman lazım, audio interface diye geçiyorlar genelde. 100 dolar civarı verip böyle bir audio interface alırsan genelde gitar yazılımı da birlikte geliyor. İşin kötü tarafı, bu audio interface'lar doğrudan bilgisayar hoparlörlerini kullanamıyor. Audio interface üstünde output cakı var. Oraya kulaklık, monitör vs bağlıyorsun. En basiti yine IKMultimedia'nın Stealth Plug ürünü: http://ikmultimedia.com/stealthplug/features/ Onun dışında Line6 Toneport da baya tavsiye ediliyor. Araştırırsan bir çok alternatif de bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar