Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

krem sürmek

forgiver

Öne çıkan mesajlar

şimdi uzatmaya gerek yok parmağının üstüne koyuyorsun sürüyosun
ama bu ne işkence bişey ya
bunu ne amaçla olursa olsun hergün yapan insanlar hakkındaki fikrim değişti, büyük sabır, irade, devamlılık istiyor
önceden kolayca emilen kremlerden bile nefret ederdim, elime sürünce yağlı yağlı durması filan çok rahatsız ediciydi
şimdi contrubax adlı jel var, geçen düşmüştüm fazla iz kalmasın diye sürüyorum ama bu şey emilmiyor streç film gibi tabaka oluşturuyor
işin kötüsü en az 3 ay lazım, bir zararı olamdığından gün içinde bir kaç defa tekrarlamak gerekiyor, zor bişey
beauty is a curse"carver" aslında daha çok eziyet
ne yassam gay durcak daha fazla uzatmaya gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

ahah ülkelerin ikisi de tutmamış. eçli bişe işte :D
diğer ürünlerini kullanmadım ama kremi süperdi.

yeri gelmişken yüz temizleme için ne önerirsiniz?
bende clean&clear ın alkole benzer bişeyi vardı. yakıyordu suratı biraz sürünce(yakması temizleme göstergesiymiş zaten yazdığına göre)
Sosyal ağlarda paylaş

alkol gibi dediğin tonik galiba eğer sadece sıvıysa yüz temizleme jeli kullanabilirsin, zaten genelde tonikler ondan sonra kullanılır :)
aslında yüz tipine uygun seçmek lazım ama yüz temizleme jeli olarak roc güzel.
ya da dove sabun kullanabilirsin, çok sorunlu değilse cildin sadece temizlik için işe yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

walla kullanmaya meyilli olmamım tek nedeni pahalı bişey olması, diğerleri 1-2 sürüyosun ama bunu alıpta sürmedin mi çok pis koyar
gerçi ssk karşılıyor ama doktara gidip yazdırması filan uzun iş
kısaca azimliyim, bırakmıycam da

bu türde ilaçların emilim gösterenleri yok mudur acaba
şimdi evdeyim günde 3-4 defa sürebiliyorum ama iş güç filan olursa yatmadan yatmaya düşcek, zaten 3 aydan önce sonuç almak zor, süreyi biraz daha uzatır

doktora sorcaktım ama battlestar galacticadaki Dr Cottle'a benziyor adam, bi de sigara vardı elinde(lan oruç tutmuyormuş), giyiniş duruş aynı dizideki gibi tırstım bir an heyecan yaptım :)
bi daha ki sefere artık

aslında yüzde olmasa takmıycam ama aynaya baka baka iyice kafayı bozuyosun bu tip şeylerle, şurda da iz varmış, burası niye değişik filan gereksiz tasa yapıyorsun
ek bilgi: tırnak izlerinde de biraz düzeltme sağlıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...