forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 şimdi uzatmaya gerek yok parmağının üstüne koyuyorsun sürüyosun ama bu ne işkence bişey ya bunu ne amaçla olursa olsun hergün yapan insanlar hakkındaki fikrim değişti, büyük sabır, irade, devamlılık istiyor önceden kolayca emilen kremlerden bile nefret ederdim, elime sürünce yağlı yağlı durması filan çok rahatsız ediciydi şimdi contrubax adlı jel var, geçen düşmüştüm fazla iz kalmasın diye sürüyorum ama bu şey emilmiyor streç film gibi tabaka oluşturuyor işin kötüsü en az 3 ay lazım, bir zararı olamdığından gün içinde bir kaç defa tekrarlamak gerekiyor, zor bişey beauty is a curse"carver" aslında daha çok eziyet ne yassam gay durcak daha fazla uzatmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bi suratıma krem sürüyorum ellerimide yüz kere siliyorum yağ çıksın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Bende krem ve yağ fobisi var. Şu an dizim şiş, krem sürmem lazım, sürmüyorum. Vıcık vıcık, ıığğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 işte aynen öle krem sürünce hiç bişeye değmeden durmak gibi bir his oluşuyor, gece yatarken bile sürmek zor geliyor bi de mantar spreyi sıkmak var, deniz havuz farketmiyor, hemen çıkıyor, bu da gıcık bişey ama hızlı geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 krem güzeldir ya, el kremi ve yüz kremi kullanıyorum. valla güzel bişi korkmayın o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 yüze krem sürüyosanız iyi temizleyin yüzünüzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 kremlerden hiç hoşlanmam ben de, mecbur kalmadıkça sürmem, uçuk kremi, lokal anestezikler falan gerekirse anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 contractubex. lanet bir krem. deri soyuluyor gibi tabaka bırakır falan. rahatsız edici kokusu vardır. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 krem hiç sevmem elimi yıkarım illa sürmem gerekirse elini yıkayınca bile geçmez böyle katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ya isveç markası vardı ya da isviçre. reklamı vardı gemici adam sürüyodu eline. adını unuttum. o krem süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 norveçli balıkçıklar değil miydi yau o? adını ben de hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 oper said: ya isveç markası vardı ya da isviçre. reklamı vardı gemici adam sürüyodu eline. adını unuttum. o krem süper. neutrogena, kremi iyi ama diğer ürünleri özellikle yüz temizlik şeyleri için aynı şeyi söleyemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ahah ülkelerin ikisi de tutmamış. eçli bişe işte :D diğer ürünlerini kullanmadım ama kremi süperdi. yeri gelmişken yüz temizleme için ne önerirsiniz? bende clean&clear ın alkole benzer bişeyi vardı. yakıyordu suratı biraz sürünce(yakması temizleme göstergesiymiş zaten yazdığına göre) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 alkol gibi dediğin tonik galiba eğer sadece sıvıysa yüz temizleme jeli kullanabilirsin, zaten genelde tonikler ondan sonra kullanılır :) aslında yüz tipine uygun seçmek lazım ama yüz temizleme jeli olarak roc güzel. ya da dove sabun kullanabilirsin, çok sorunlu değilse cildin sadece temizlik için işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bahsattiğin krem contractubex anladiğim kadariyla. Baya kaliteli 1 krem abi o sakın bırakma kullanmayi bende baya işe yaradi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 walla kullanmaya meyilli olmamım tek nedeni pahalı bişey olması, diğerleri 1-2 sürüyosun ama bunu alıpta sürmedin mi çok pis koyar gerçi ssk karşılıyor ama doktara gidip yazdırması filan uzun iş kısaca azimliyim, bırakmıycam da bu türde ilaçların emilim gösterenleri yok mudur acaba şimdi evdeyim günde 3-4 defa sürebiliyorum ama iş güç filan olursa yatmadan yatmaya düşcek, zaten 3 aydan önce sonuç almak zor, süreyi biraz daha uzatır doktora sorcaktım ama battlestar galacticadaki Dr Cottle'a benziyor adam, bi de sigara vardı elinde(lan oruç tutmuyormuş), giyiniş duruş aynı dizideki gibi tırstım bir an heyecan yaptım :) bi daha ki sefere artık aslında yüzde olmasa takmıycam ama aynaya baka baka iyice kafayı bozuyosun bu tip şeylerle, şurda da iz varmış, burası niye değişik filan gereksiz tasa yapıyorsun ek bilgi: tırnak izlerinde de biraz düzeltme sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 arcane said: Bende krem ve yağ fobisi var. Şu an dizim şiş, krem sürmem lazım, sürmüyorum. Vıcık vıcık, ıığğ. aynen abi vıcık vıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 O kremler zor evet. yüz için krem yerine böyle garip nemlendirici sabun tarzı şeyler var köpürüyor dişmacunumsu kutularda onlarda güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar