Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 2 sene evvel okula hazırlanırken yaptığım bir karakalem çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Bayağı iyi olmuş abi, ama sanki bazı yerler taşmış felan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 o değilde erkekle fazla uğraşmamıssın sanırım, o yüzden el filan dememe gerek yok sanırım. kadının pozunu, hareketini gerçekten çok ii yakalamışsın. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 baya başarılı hemde baya bi başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 baya iyi olmuş ama arkadaşın da dediği gibi eli erkeğin birazcık olmamış gibi sanki, istesen olurmuş gibi sanki ama :) surat ifadesi de sanki kadından başka her yere bakıo gibi hehe. kadın kısmıyla uğraşmak çok daha keyifli olmuş sanırım bunu yaparken evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bence gayet hoş =) Bence adam farklı şeyler düşündüğü için gözleri odak noktasını kaybetmiş. Siz düşünmüyo musunuz farklı şeyler hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ben bunun orcinalini biliyorum sanırım reproduksyon demi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Fotoğraftan çalıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Çalışma güzel fakat adamın sağ paçası fotodakinin aynısı mı? Rahatsız etti, oraya takılıyorum sürekli, o bacak nasıl bir açıda gelirse yere basış ve paçanın pozisyonu öyle olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Öyleydi aynen. Adam kasmış bacağını biraz. Bir de dansçı bunlar, kasları biraz daha açıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bayağı iyiymiş. Oldukça yani. Ama yüz-el-ayak anatomisi kasarsan biraz iyi olur, tek sıkıntı orda. Keepup Zee Goodworkz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar