Moss Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Ya adamlar ne yapmak istiyor onu anlamıyorum biri cıkıpta toa super artık dengeler az daha yerine oturdu diyemez heralde vuran simdi 3 katı vuruyor ha bizim gibi yeni yeni yetisenlerin hic sansı kalmıyor ki yeni 50 olanlar napsın ml kasmak ayrı dert ki artifact kasarken saclar beyazlar bence patchler insanları oyuna baglamaya yonelik olmalı tabi benim dusuncem saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mythic genelde expansionlari milletin almak zorunda kalacagi ve iyi olmak istiyorsa cok oynayacagi sekilde cikariyor, simdi ToA almayan veya alip da artifactlarini levellamayan birinin sansi var mi? Classic'den SI'ye gecis bile bu derece cabuk ve mutlak olmamisti, ben 2-3 ay idare etmistim SI olmadan, daha sonra epic dungeon raidlerinin siklasmasi ve quest itemlerin ortalikta cirit atmasi onu da zorunlu hale getirmisti ama bu kadar degil. Sc olayini zorlastirdi, artifact hedesini sardi basimiza, stealtherlari zayiflatti, sistem gereksinimleri abardi ve bircok insanin birakmasina sebep oldu.. Ben sahsen hic memnun degilim ToA'dan, henuz kendi accumla adam gibi kasmadigim halde hem de, kimbilir o zaman neler hissedecegim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ben artifactlerimi lvl 10 yapıp sc setimi yaptıktan sonra bi patch geldi artifact statları değişti. myhtic e çok küfür ettim ondan nerflendim sanırım[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Moss, 23 Nisan 2004 19:58 tarihinde demiş ki: bence patchler insanları oyuna baglamaya yonelik olmalı bencede, bu nerfleri bu kadar ağır gömmek yerine bence oynanmayan classlara biraz yaratıcı bişeyler ekleseler nerflenen classın sahiplerine oyun bıraktırmak yerine başkalarının öbür classtan açmasını sağlayabilirler... yani bu archera yapılan olay gibi abartılı değil tabi... full bow archerlar yeni frontiersta 15 saniyede bir 2300 range e volley atıyo.. true sight zaten şansı yok ya başka classlarada bunu dengeliyebilcek bişeyler eklicekler yada nerf... heralde archerlar çok ağır küfürlü mailler attı nerfleyin bunları hüleeeaaaaayynnn diye bunlarda gaza gelip assassin ignore pain almasın, true sightta almasın... hadi hatta physical defensede almasın diye nerflediler... bide vanish diye kaçma şeysi koymuşlar bu ne demek; bu class artık sık sık kaçmaya ihtiyaç duyar heralde yani kendileride kabulleniolar[signature][hline]So as you shiver in the cold and the dark, Look into the fire and see in its spark- My eye Watching over you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ben yeni vanish i anlamadım. ulunduğum yerden 100 range random bi yere ışınlanıcam. e archer zaten 1000 rangi görüo. kaçamıcam da. ben mi yanlış biliorum?[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 doru hakkaten... bide diyelim kasmış 15 ra, ikincisini almış 1000 range e zıplıyo,archer oklarken kaçiim diye o random yer olarak true sightlı adamın tam içinde poplama ihtimali varmı çok merak ettim şimdi vanishten sonra 30 saniye kimseye saldıramıyo... valla benim daldığım bi adamın başına böyle bişey gelse ben bırakırım vurmayı /dance /flex falan yaparım çok riskli bişey kaçma şeysini doru düzgün yapsınlar hiç diilse ehuhe[signature][hline]So as you shiver in the cold and the dark, Look into the fire and see in its spark- My eye Watching over you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Ki excalde heryer adam dolu kesin beni vanishle daha kalabalık bi yere atar adamlarda ohh yarı hp gitmis kek gelmis diye 2 tane kapatırlar simdiki vanis gercekten super bi ozellik ip si olan charlar ile kapısma sansını artırıyor [tabeki crit infiller icin sey ettim]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Onu bırakın bu SB lerin 1000 range içinde gördüğü bi hedefe ışınlanıp PA atma olayı nedir ya. Saçmaladılar artık iice. Yakında 5 yaşında çocuklar başlicak oynamaya böle giderse.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 yaw bunların ışınlandığı yer 1000 range içinde random diilmi? vede "A stealther cannot attack for 30 seconds after using this ability" diyo, yani saldırıya yönelik amaçlar için kullanılmıyo galiba, ha bide "Teleports the assassin out of combat to a random location", combattemi olması lazım kullanmak için, hatta bi tane daha, "When teleported the assassin is automatically put into stealth mode and has all effects that would break stealth automatically purged." mezz stealthi bozmuyo, disease falanda bozmuyo, bunlar durucakmı adam kaçınca? (ne çok soru soruom ben ya)[signature][hline]So as you shiver in the cold and the dark, Look into the fire and see in its spark- My eye Watching over you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bilsem de cevaplasam ehhehe[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Ben şeyi çok merak ediyorum bu oyunun developerları acaba bunları yaptıktan sonra ulan biz ne b.k yedik diye oturup konuşuyorlarmıdır :)[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Bence bu oyunları bok edenler sorunlu evlilikler yasıyor sabah karı dırdırında bıkıyor adamlar sokarım lan diyor nerfleyin lem su assain alemini yada bunları aile esrafıda oynuyor bi iki olunce kocacım lutfen nerflermisin diyor onlarda basıyor nerf i :)[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 aehauehe[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar